- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
plman
tag
Én még nem nem telepítettem az újabb miui-t, ezért kérdezném azokat akik már frissítettek, hogy mi a tapasztalat? Mennyi és milyen jelegű hibát észleltek eddig? Érdemes feltenni?
-
plman
tag
válasz
toshiba L30 #880 üzenetére
nekem most jött az értesítés erről a frissítésről, érdemes feltenni?
-
plman
tag
Na sziasztok én vagyok az aki pár hete írt mikrofon problémáról, (időnként nem hallanak, de én tisztán hallok mindent), kipróbáltam a jack ki-be húzogatos módszert ami nem hozott változást, ugyanúgy hol működött hol nem, elvittem szervízbe, ahol az istenért se produkálta ezt a jelenséget, (lejászottunk vagy 5-6 hívást oda-vissza de semmi hiba, tökéletes volt), de azért kitakarították, némi szösz jött ki belőle és úgy tünt, hogy megjavult valamelyest, néhány napig jó volt, de ismét elkezdte így ismét szervíz lett, mikrofon csere, pontosabban az egész jack-töltő-mikrofon panel, mert hogy egy panelen van ez a három dolog. ha volt már ez leírva akkor bocs csak gondolom leírom, hátha más is jár így, de ha senkit nem érdekel akkor bocs.
-
plman
tag
válasz
donmackó #814 üzenetére
igen én se értem, hogy miért van az, hogy egyszer nem jó, vagyis, én hallok mindent kristálytisztán, de engem nem hallanak. megszakítom a hivást, (sima telefonhívásról van szó) pár másodperc múlva újra kezdeményezem vagy visszahív akit hívtam és akkor már tökéletes..... én úgy gondolom, hogy ha a mikrofon ment volna tönkre akkor sose lenne jó... vagy valami bezavar a térerőbe? de akkor én se hallanám a másik felet nem? na mindegy ha továbbra is produkálja ezt vagy rosszabbodik akkor elviszem egy szervízbe.
-
plman
tag
nincs beragadva (legaábbis a fejhallgató ikon nincs kint a bal felső sarokban) de azért megpróbálom köszi. igazából ha megszakítom a hívást és újra kezdeményezem akkor már általában jó, de ma már csak harmadjára lett jó az egész. kihangosítva nem próbáltam
-
plman
tag
sziasztok, valakinél csinált már olyat a a teló, hogy hanghívás közben én hallom a másik felet de ő nem hall engem? mi lehet a gond? térerő probléma? vagy a telefon hibája? mostanában párszor előfordult már és baromira és érdekelne, hogy mi okozza köszi a választ előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Kuponkunyeráló
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Filmvilág
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- BMW topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Elektromos autók - motorok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest