- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
doongoo
addikt
"A vezérigazgató a beszélgetés során kiemelte, az új generációs hálózat elsőként a szolgáltató győri és törökbálinti állomásain élesedett, előbbi lényegében annak a teszthálózatnak az éles üzembe állított változata, kiterjesztése, melyet a szolgáltató 2019-ben üzemelt be a Széchenyi István Egyetem campusának körzetében. Az állomásokra jelenleg bárki, bármilyen mobilnet-csomaggal felcsatlakozhat 5G-képes készülékkel, ez alól kivételt az Apple legújabb iPhone-jai, illetve egyes Samsung készülékek jelentik jelentik, itt ugyanis a gyártó által kiadott licenc, illetve bevizsgálás is szükséges a képesség aktiválásához." forrás
-
x_pnK
tag
Köszönöm mindkettőtöknek a gyors segítséget. Így már világos a dolog.
Coinbase kártyáról lett volna szó, viszont mint kiderült, Magyarországon még nem adható hozzá ez sem.Viszont a Revolut appból sikerült hozzáadnom a kártyámat, így már megjelent a fiókszolgáltatások alatt a GPay valóban.
-
TaRka94
senior tag
Igen igen, köszi. Gmailen is fent van anyumnak, csak nem tudom onnan hogy kell megjeleníttetni mert ahol lehetne el van szürkülve, de még ránézek. Köszi a segítséget.
Meg van. Névjegyek alkalmazásban kellett nem volt benne a telefon alkalmazásban. Az kellett ami a google mappában van Névjegyek.
-
krysztyan
tag
Köszi a tippeket, de úgy néz ki megoldódott a probléma. Amiket írtál én is próbáltam már, de úgy néz ki, hogy a gond ott volt, hogy a preferált az 5g mód volt. Mivel itt nincs még 5g ezért nem találta. Viszont átálítottam 4g-re és működött a dolog onnantól. 5g-n pl smst is csak később kapta meg, valamint hívásindításhoz is relatíve sok idő kellett. De mint írtam a 4g-re váltás úgy néz ki megoldott minden problémát! Köszi, szia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kedvenc zene a mai napra
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- E-roller topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Napelem
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB 12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest