- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
nullpoint
őstag
Jó estéket!
A topik szerinti telefonom van.
A kérdést a miui topikban is feltettem, itt azoknak a véleményére lennék kiváncsi akinek ugyanilyen telefonja van:
Most a Xiaomi eu, Miui 12.6 21.11.10 beta romon vagyok (android 11).
Miui 13 és 14 már android 12, és csak stable van (13ból még akad egy két béta az elején, de már nem releváns)
Ilyen régi bétáról mehetek stablere gyalulás nélkül?
Illetve akarom egyáltalán újabb miuit? A mostani jól be van lakva, ha nincs semmi előnye az újnak akkor hagyom így.Telefonálás, gps, ritkán böngészés a használat. Mobilbankolás, online fizetés nincs.
Mi a véleményetek? -
nullpoint
őstag
válasz
donmackó #870 üzenetére
A tapasztalat meg is mutatta nálad hogy nem kell bekapcsolni.
Nem tudom mi értelme van a memoriához képest fájdalmasan lassú tárhelyet használni memóriaként. Ez a windowsnál sem jött be, ha nincs elég RAM akkor baxhatom a tárhelyet. Inkább tanulnának meg normálisan oprendszert fejleszteni, akkor nem kell végtelen memória.
-
nullpoint
őstag
válasz
Scooter86101 #805 üzenetére
Van olyan hogy fejlesztői rendszer (developer rom) , ami leghamarabb kap meg minden új faxságot, cserébe nem biztos hogy stabil. Na ott már van miui 13 erre a jószágra.
-
nullpoint
őstag
válasz
Scooter86101 #803 üzenetére
Fejlesztőiben már kapott, gondolom majd jön stabil is.
-
nullpoint
őstag
válasz
CarryPotter #746 üzenetére
Erre semmiféleképp. Ez a készülék úgy általánosan szar, ár érték arányt tekintve meg főleg.
-
nullpoint
őstag
OTG másnál sem működik?
-
nullpoint
őstag
válasz
LiteCross91 #729 üzenetére
Kipróbáltam egy üres vállfát meglibegtettem a szárítón.
Simán fényképezve éles a vállfa mozgás közben, 2x zoomnál elmosódott. Mondjuk ez digitális zoom, zoom nélküli sima fotóba belenagyítással jobban jár az ember.
-
nullpoint
őstag
válasz
LiteCross91 #722 üzenetére
Orrszarvú GDPR ???
-
nullpoint
őstag
válasz
Mr.Wiking #687 üzenetére
Ez nehéz kérdés.
Nekem az Mi10t lite a redmi note5 höz képest visszalépés (több mint 3 éves telefon).
Konkrétan ugyanazon használat (illetve nem használat) mellett fele annyi akkuidő a nagyobb akksi ellenére, a jobb szenzor ellenére sokkal rosszabb kamera (majd csinálok összehasonlító képeket), ugyanazon helyeken sokkal rosszabb térerő (5g-t kikapcsoltam). Gps vétel ugyanaz, hiába dualband a mi10tL.
Nem tudom hogy egy defektes készüléket fogtam ki, vagy ez szériahiba, vagy a kiforratlan szoftver, de ajánlani csak olyannak tudnám aki megérdemli hogy szenvedjen.
Azt persze nem tudom hogy a RN10 pro jobb-e ennél. Az picivel gyengébb SoC, nagyobb megapixel főkamera (ugye az sem jelent semmit, sokszor bebizonyosodott), nagyobb akksi, gps nem dualband, de ugye lásd feljebb.
-
nullpoint
őstag
-
nullpoint
őstag
válasz
oroszlan12 #648 üzenetére
Igen kivették a gy#kerek.
Annyi lehetőséged van hogy:
Egyik:
Adb-ből:
adb devices
adb shell
setprop persist.sys.miui_optimization false
ha szerencséd van elfogadja, nekem nem sikerült így.
Másik módszer ha van root akkor egy Termuxot felraksz.
Termux root jogot kapja meg, aztán:
Beírod:
suAzután:
setprop persist.sys.miui_optimization false
Ellenőrizni úgy tudod hogy:
getprop | grep miui_optimization
Ezen parancs után ha szerencséd van akkor kapsz egy ilyet, és akkor ki van kapcsolva:
Ezek után ha olyanja van a rendszernek akkor lehet hogy előjön a kapcsoló a fejlesztői beállításoknál, és újra visszakapcsolhatod ha akarod.Volt olyan módszer is hogy a fejlesztői beállítások alján a Reset to default valuest kellett tapicskolni, de ez már nem megy.
-
nullpoint
őstag
válasz
andrás47 #631 üzenetére
Ha még nem késő, akkor ne vegyen ilyet.
Whyredről (redminote5global) váltottam, fájdalmas, és drága csalódás.
Mindenben jobbnak kéne lenni papír szerint a telefonnak. Mégis, aksiidő borzalmas, standbyban is merül 4-5 óra alatt 2-3 százalékot.
Kamera katasztrófa, Rn5 Gcam alkalmazással gyönyörű képeket tud (persze kategórián belül) , 10tLite pedig elfogadhatatlanul ocsmányat, és nincs rá működő Gcam, két napom ment rá hogy mindet végigpróbáljam. Majd linkelek összehasonlító képeket, keserves....
Gps semmi extra, hiába a dual vevő.
Kijelző semmi extra, 120hz nem akkora sztár, csak az akksit eszi, fényerőben meg ugyanannyi mint a 3,5 éves Rn5.
Rendszer az meg.... ehhh. Mindegy, Rn5-nél legalább le tudtam tiltani az animációkat, itt az ezredik almenüből kikapcsolva is ugyanúgy megy a vakítás.
Global, eu stabil, eu beta rom tökmindegy, itt mindegyikkel egy f@s az egész. Kettő és fél hete van nálam a járgány, azóta tesztelem hátha, de semmi. Egy custom romot raktam fel, de az meg nem volt hajlandó a rejtett SSiD wifire csatlakozni, hiába kapta meg az adatokat, szóval csak miui romokról tudok beszélni.
Komolyan, csak az vegye ezt aki egy 5-6 éves telefont cserélne, Rn5 szintről semmiképpen nem éri meg. De akkor is inkább olcsóbban egy redmi note9s, haveromnak az lett véve fél éve kb, gyári rommal tökéletes.
Hiába az erősebb SoC ,a nagyobb akksi, a jobb kamera, ezek ellenére ez a telefon visszalépés.
Azt nem tudom hogy hardveresen ócska az egész, vagy csak a szoftver nem áll még készen az eszközre, de 9 hónappal a kiadás után ??.......
Elnézést ha negatívnak tűnök, nem akarok az lenni, csak nagyon nagy csalódás ez a készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest