- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Minivel készülhet a OnePlus is?
- MIUI / HyperOS topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Soundcore Space One Pro - hordozható komfort
- Új fotókon a OnePlus Open 2 alapját adó Oppo Find N5
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Nálam még a bejövő hívást sem jelzi, csak ha megnyitom. De nekem ez így pont jó, nem zaklat a telefon, csak ha odafigyelek rá és én nyitom meg az alkalmazást. A nem fogadott hívás, üzenet minden ott marad egyébként
:)
-
addikt
válasz nullpoint #873 üzenetére
töröltem az app adatokat, mindent és most jónak tűnik
viszont van még más is. a legutolsó frissités óta folyamatosan feljön egy fejhallgatós figyelmeztetés, hogy blablabla... nem szabad hangosan hallgatni mert megsüketül az ember. és ilyenkor le is csavarja automatikusan a hangerőt. le kell okézni és utána tudom megint felhangositani. rohadt idegesítő.
hogy lehet ezt lelőni, hogy többet ne jöjjön fel és csavargassa a hangerőt magától ??:)
-
addikt
Mostanában vettem észre hogy a youtube akadozik vagy nincs a hang szinkronban a képpel.
Rájöttem hogy ezek 60 fps-s videók.
A 1080p60 videók még mennek, de az ettől nagyobb felbontásúak nem nagyon. Nálam van csak a hiba vagy ez normális?
New pipe viszont simán viszi a 4k60-as videókat is.:)
-
addikt
Régiónként eltérő hogy mikor jelzi a telefon. Ha nagyon nem megy nekem át szoktam tenni a telefot svájcra és általában egyből szól hogy van frissítés. Utána meg visszaállítom.
-
addikt
Na nekem most jött egy frissítés. 12.5.6.0 de majd csak ha otthon vagyok megy föl. Remélem megszűnik a gond.
2 napja a routert is frissítettem. Azóta nem jött elő a hiba. Lehet a router volt a hibás:)
-
addikt
válasz donmackó #759 üzenetére
olyan elvből nincs. viszont csak 4-5 wifi-kapcsolat van beállítva. 2 dashcam, egy okoskonekktor meg még valami. és az itthoni wifi. de hogy ezért ilyen hibát produkáljon. olyan mintha a címforditás halna le. átraktam dhcp-ről staticra is. úgy mintha kitartóbb lett volna, de egy idő után csak előjött a hiba. most még jó, tudom legalább mit csináljak legközelebb ha megint előfordul
-
addikt
Na ezt kipróbálom. Köszönöm
-
addikt
Nekem az utolsó frissítés óta, folyamatosan kiírja, hogy nincs Internet. Ilyenkor wifi ki-be kapcsolás segít. De ma reggel kb 2 percenként lehalt.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Ez miui sajátosság. Normál.
Ha már panaszkodás. Tegnap nekem nem volt adatkapcsolat kijelzés. Egy mobil kapcsolat ki-be visszahozta:)
-
addikt
Én is addig szoktam újraindítgatni amíg el nem tűnik
-
addikt
Nekem az a problémám, hogy nem tudom a Bluetooth headset hangerőt külön állítani az headseten. Csak egy mediahangerő van és azt állítom a telefonon és a fülhallgatón is, és nincs is annyi lépésköz mint ezelőtt volt
-
addikt
Felinstalláltam én is az update ot. Csak nem lesz gond
-
addikt
a note 5-el próbáltam, de a flasher mindig arra panaszkodik, hogy a bootloader zárva.sehogy sem sikerül. na mindegy. lehet a jövőben inkább nem rakok fel frissítéseket csak ha már eltelt jó pár hét és még mindig nincs visszavonva.
a note5-öt nagyon sajnálom, de ez a teló is nagyon állat! marha jó a fényképező, nagyon jó az akksi is. az accubattery 5000mAh felé kalkulálja az akkukapacitást a megadott 4800 helyett. a kijelző is gyönyörű. most kapott egy spigen tokot. remélem ellesz az elkövetkezendő ~3 évben:)
-
addikt
van értelme a bootloadert kinyitni??
csak gyári rommal használnám a telót. viszont akkor már lennének kockázatok és a készülékeresés sem működik - írj a xiaomi.
csak azért kérdezem, mert egy másik xiaomim téglásította magát és ezért kellett a topic telefonját vennem. vagyis választottam.
csak gyári romot használtam, viszont legutóbb volt visszavont frissítés rajta és erre gyanakszom, hogy csinálta a bajt. ezután viszont nem tudtam újrarakni, mert a bootloader zárva.
kérdés, hogy a jövőben is fog-e ez előfordulni és akkor tartsam a teló a gyári romon de nyitott bootloaderrel?? vagy ilyen 1x van csak 100 évente 2x nem üt be menykű:)
-
addikt
-
addikt
jól gondolom, hogy felfedeztem, hogy a telefon stereo??
-
addikt
Van rajta fólia gyárilag
Sőt a dobozban találsz még egy szilikontokot is ha jobban megnézed.
Amúgy én nem akartam fóliát rá. Gondoltam letesztelem mit bír a gorillaglas de ha már rajta volt, hát maradhat.....
Amúgy az előző redmi Note 5-öm érezhetően melegedett. Akku 40 fok felé is ment töltés közben. Ez még a villámtöltéssel sem melegszik. Egyszer néztem az akkut akkor 34 fokos volt.
-
addikt
Közben nekem is beugrott.
Viszont ebben az esetben ugranak az app jogosultság beállítások. És nincs kedvem napokig ezzel foglalkozni.
...
Jah, nekem tegnap este 2 óra alatt 10%-ot merült az aksim standbyban. Remélem ez nem általános és csak valamelyik app ragadt be.. kilöttem minden alkalmazást, majd restartoltam. Most jónak tűnik:)
-
addikt
ugy látom a bluetooth itt is össze-vissza kezeli a hangeszközök hangerejét. nálam általában lecsavarja. van valami ajánlott nem gyári rom, lehetőleg csak előnyökkel?
-
addikt
közben beugrott, hogy a miui optimalizációt nem kapcsoltam ki
viszont utána meg megint jönnének majd a app újrabeállitások... azt most kihagyom.ránéztem a youtube premiumra is. hát azt gondolom, hogy inkább redukálom a használatot, mert ennyi pénzt nem ér meg.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
nekem először azt irja, hogy a user nem engedélyezte a telepitést, aztán meg valami gépi hibaüzenet jön.
pont most akartam volna nekifogni megint ennek a témának, de lehet hagyom a fenébe. newpipe megy - letölt illetve a háttérben lehet hallgatni - de mégsem olyan kezes, kényelmes sajnos.:)
-
addikt
Na beszállok én is a buliba egy ilyen telefonnal.
Első kérdés:
Sikerült már van vancedet felrakni valakinek?
Nálam csak hibaüzik:)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékmentes, szénszálas egeret dobott piacra a Pwnage
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- ZIDOO médialejátszók
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Renault, Dacia topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest