Hirdetés
- 9000 mAh-s Redmi készül
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - iPhone topik
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
 - Google Pixel topik
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Amazfit Bip 6 - jót olcsón
 - Samsung Gear S3 - második kör
 - Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Tomi_Ohl
veterán
válasz

ittakary

üzenetére
						Csak az előkészületekben léphetsz tovább. Ezt azért írtam bele, mert néhány ember már particionált (más módszerrel).
Később, a Telepítés menetében, az 5.12.17-es ROMmal lesz a particionálás.Viszont ha neked global ROM kell, akkor nem is muszáj minden itt leírt lépést követni. Tedd fel az 5.12.10 global-t (az előbbi linkről, older version alatt), majd elvileg OTA-n fogod kapni az 5.12.17-et majd a 6.4.14-et.
 - 

- 

havri1
félisten
válasz

ittakary

üzenetére
						Főnök

A partíció összevonása miatt oda kell figyelni.
Tavaly december közepéig 2 system partíció volt, párhuzamosan 2 rendszer volt telepítve. A MM miatt ezeket össze kellett vonni, mert nem fért el az osztotton.
Erre akkor kiadtak 2 fejlesztői romot. Az 5.12.17 - et, és az 5.12.19-et (ha jól emlékszem).
Első felkészítette, másik összevonta.Ha minden igaz, a MM alapú fastboot romok ezt már megoldják, de gyakorlati tapasztalatom nincs.
Tehát, vagy végigjárod a létrát, vagy fastboot. Tegnap előtt én a magyar csapat MIUIHU 6.3.3 fastboot romját tettem fel, ami egyből felajánlotta a most használt 6.4.21 fejlesztőit OTA-n. Eddig jó.
Az, hogy összevonás után mit rakj.. Passz. Ahány felhasználó, ahány készülék, annyi eltérő tapasztalat.
Stabilok között is olyan hibák vannak, öröm nézni.
Fontos még megemlíteni, hogy az összevonás (fejlesztői romok) csak gyári MiRecovery alól működik!
Viszont ha ez megvan, én ajánlom a TWRP 2.x.x használatát, nekem nagyon bevált. (3.x bugos állítólag)Telepítések előtt és után is szoktam factory resetet és data formatot is nyomni, vesszen minden, de tiszta legyen alapon.
Tudom felesleges, de én már csak ilyen vagyok.Továbbá :
Gyári, Stock romok a Global és a China romok, ezek kínai és angol nyelvűek (global hamarosan magyar is lesz hála istennek).
Főzött romok: MIUIHU és a Multi. Utóbbi (talán) Lengyel csapat, előbbi Magyar csapat munkája.
 - 

Tomi_Ohl
veterán
válasz

ittakary

üzenetére
						Ahogy havri mondja, webshopos. Attól függően kell-e magyar nyelv, tedd fel a 7.1.3.0-s global vagy multi stabilt. Globalban sem állíthatsz be egyelőre Magyarországot, de az úgysem jelent sokat. Multiban meg magyar nyelv van, ország állítás nincs.
Többiek: és a Google hasonló megoldását próbáltátok? Ha minden igaz, ahhoz sem árt net, de amikor próbáltam, egyből lezárt a telefon.
 - 

Tomi_Ohl
veterán
válasz

ittakary

üzenetére
						Egyik haverom is onnan rendelt, és bizony nem létező verziószámú webshopos rom volt rajta. Szóval biztos ami biztos, egy kép jó lenne.

-----------------
Kedves, hogy így ajánlotok konyaanak, de én is csak azt tudnám linkelni, amit ZolkoW. Az elvileg ilyen mindenre jó megoldás.
Itt van egy talán részletesebb leírás, de a módszer ugyanaz: [link] 
Új hozzászólás Aktív témák
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
 - A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
 - Spórolós topik
 - 9000 mAh-s Redmi készül
 - Alkoholista nevelde
 - Anime filmek és sorozatok
 - Milyen videókártyát?
 - Tőzsde és gazdaság
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
 - További aktív témák...

- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
 - HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
 - Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905
 - Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő