- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
ittakary #4275 üzenetére
Csak az előkészületekben léphetsz tovább. Ezt azért írtam bele, mert néhány ember már particionált (más módszerrel).
Később, a Telepítés menetében, az 5.12.17-es ROMmal lesz a particionálás.Viszont ha neked global ROM kell, akkor nem is muszáj minden itt leírt lépést követni. Tedd fel az 5.12.10 global-t (az előbbi linkről, older version alatt), majd elvileg OTA-n fogod kapni az 5.12.17-et majd a 6.4.14-et.
-
-
havri1
félisten
válasz
ittakary #4264 üzenetére
Főnök
A partíció összevonása miatt oda kell figyelni.
Tavaly december közepéig 2 system partíció volt, párhuzamosan 2 rendszer volt telepítve. A MM miatt ezeket össze kellett vonni, mert nem fért el az osztotton.
Erre akkor kiadtak 2 fejlesztői romot. Az 5.12.17 - et, és az 5.12.19-et (ha jól emlékszem).
Első felkészítette, másik összevonta.Ha minden igaz, a MM alapú fastboot romok ezt már megoldják, de gyakorlati tapasztalatom nincs.
Tehát, vagy végigjárod a létrát, vagy fastboot. Tegnap előtt én a magyar csapat MIUIHU 6.3.3 fastboot romját tettem fel, ami egyből felajánlotta a most használt 6.4.21 fejlesztőit OTA-n. Eddig jó.
Az, hogy összevonás után mit rakj.. Passz. Ahány felhasználó, ahány készülék, annyi eltérő tapasztalat.
Stabilok között is olyan hibák vannak, öröm nézni.
Fontos még megemlíteni, hogy az összevonás (fejlesztői romok) csak gyári MiRecovery alól működik!
Viszont ha ez megvan, én ajánlom a TWRP 2.x.x használatát, nekem nagyon bevált. (3.x bugos állítólag)Telepítések előtt és után is szoktam factory resetet és data formatot is nyomni, vesszen minden, de tiszta legyen alapon.
Tudom felesleges, de én már csak ilyen vagyok.Továbbá :
Gyári, Stock romok a Global és a China romok, ezek kínai és angol nyelvűek (global hamarosan magyar is lesz hála istennek).
Főzött romok: MIUIHU és a Multi. Utóbbi (talán) Lengyel csapat, előbbi Magyar csapat munkája.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
ittakary #4255 üzenetére
Ahogy havri mondja, webshopos. Attól függően kell-e magyar nyelv, tedd fel a 7.1.3.0-s global vagy multi stabilt. Globalban sem állíthatsz be egyelőre Magyarországot, de az úgysem jelent sokat. Multiban meg magyar nyelv van, ország állítás nincs.
Többiek: és a Google hasonló megoldását próbáltátok? Ha minden igaz, ahhoz sem árt net, de amikor próbáltam, egyből lezárt a telefon.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
ittakary #4239 üzenetére
Egyik haverom is onnan rendelt, és bizony nem létező verziószámú webshopos rom volt rajta. Szóval biztos ami biztos, egy kép jó lenne.
-----------------
Kedves, hogy így ajánlotok konyaanak, de én is csak azt tudnám linkelni, amit ZolkoW. Az elvileg ilyen mindenre jó megoldás.
Itt van egy talán részletesebb leírás, de a módszer ugyanaz: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mozilla Firefox
- BestBuy topik
- Path of Exile (ARPG)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Napelem
- További aktív témák...
- MSI CYBORG 15 A13V
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest