Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNgabus
senior tag
Tud vki segiteni egy technikai-szoftveres kerdesem lenne. Ma tudtam meg hogy az mms nem muszik 4g csak 3g. Be lehet azt allitani a miuiban hogy ( ha beszerzek egy 4g verziot ) hogy a net 4g menjen ahol van de ha nincs vagy mms jon valltson at 3g-re?! Nem tudom ertheto voltam-e.
Konkretan pl. Oneplus one benne telenor 4g elofizeteses kartya. A CM -ben beallitom hogy preferalt halozat a 4g, de ha nincs akkor semmi sincs, manualisan a menuben kell atvaltani 3g-re, sot meg akkor sincs hanem mobilnet kikapcs majd vissza es akkor megtalalja. Viszont pl a szifon muxik automatikus modon ha van 4g akkor az ha nincs megy lefele es keress tovabb amig talal vmi halozatot. Koszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fujifilm X
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ingatlanos topic!
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő