- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoleee89
aktív tag
válasz
kotovics #2377 üzenetére
Én úgy tudom, hogy a TWRP nem tudja kezelni a 2db system partíciót.
Az okosabbak kijavítanak majd, ha nem így van
A 2 system partíció lényege az lenne, hogy ha frissíted a telefont mindig a használaton kívüli partícióra rakja a frissítést, így, ha valami nem sikerül, akkor vissza térsz a másik partícióra és megy tovább a telefon. Esetleg dual boot esetén a másik partícióra lehet másik főzött romot rakni vagy windows 10-t, amit még nem láttam sehol sem használatban felénk.Windows 10 megy valakinek kérem árulja el, hogy hogyan csinálta.
-
Zoleee89
aktív tag
válasz
kotovics #2375 üzenetére
Helló!
A fentebb linkelt hozzászólásban lévőt esetleg nem próbáltad? (ez tűnik a legegyszerűbbnek nekem) Utána pedig felrakni a kívánt hivatalos romot.
Rom frissítés kezdőknekÉn ez alapján csináltam az enyémen a recovery cserét, de lehet elég lenne egy mi flash segítségével teljesen újra rakni a telefont, ha megmaradnak az alkalmazások a fent említett módszer után is(root mappában lévő kivánt apk törlése után).
Mi flash használata.De még mindig az alkalmazás törlést és után frissítést tartom a legegyszerűbbnek és legbiztonságosabbnak.
Ha Békéscsaba környéki vagy akkor akár szívesen segítek személyesen is.
-
Zoleee89
aktív tag
válasz
kotovics #2368 üzenetére
Nekem is onnan jött és 66.xx rom volt rajta. Ha raksz fel másik romot akkor is ott marad benne pár előre telepített alkalmazás.
Nekem azokat csak recovery(twrp) cserével sikerült orvosolni(új rom telepítése után nem voltak ott az alkalmazások), majd fastboot módban újra rakni a telefont(így vissza került a gyári mi recovery is).Esetleg próbáld meg így és akkor megmenekülsz egy recovery cserétől
MiuiHu 7 feltelepítése után csináltam ellenőrzést, hogy eredeti-e, de minden rendben volt vele.
Sőt ez szerint is eredeti a készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest