- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
Érdekes ez a led. A Note pro is fehér, de azon ma egész nap nagyon jól látható volt minden szín. Mintha erősebb lenne (és felül van).
Amúgy engem is zavart régen, de mára már megszoktam, hogy ilyen halvány. Állítólag a feketén teljesen jól látható. Élőben nem láttam feketét (mi4).Igenz, lehet 1gb rammal is játszani, haver Redmi 1s-en játszik pl, csak az a baj, hogy konkrétan mindent bezár a rendszer, amikor a játék fut
Nyilván 2gb már más, nekem pl Samsung Note 2-n bőven elég volt, pedig a TouchWiz sem éppen ram barát. MIUI e téren kicsit talán nagyobb ram használó.Jelenleg 1.2gb a szabad (3gb), és csak az átlagos progik futnak (fb, messenger, Gmail, viber, tarcsazo, SwiftKey) Ezek viszont fixen memóriában.
-
-
Tomi_Ohl
veterán
Sok mindent kivettek először, de azóta a legtöbb dolgot visszatették + új funkciókat is tettek bele. Amit említettél, az pont hiányzik, de nem hiszem, hogy valaha még belekerül. Amúgy én személy szerint nem sok értelmét láttam. Ha már zenét akarsz vezérelni, ugyanazzal a gesztussal lejön az értesítési felület és ott lehet.
-
Tomi_Ohl
veterán
Kerneltől függ a dupla kopp, maga a MIUI már támogatja. Állítólag a Xiaomi azért nem engedélyezi Mi4-en is, mert nem támogatja a képernyő. A valóság inkább az, hogy a Mi3 nem támogatja (de megkerülhető), Mi4 viszont igen, de mivel mindkét telefonra ugyanaz a ROM/kernel megy, egyikben sem engedélyezik.
wazo mindig telepítés előtt csinálj wipe data-t, mert ahogy havri is mondja, ezzel most letörölted a böngészőt is.
Ha megnyitod a letöltött zipet, a data mappán belül van a böngésző, azt sima alkalmazásként telepítheted. -
batabe
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Minden, ami Unreal Engine
- Asztalos klub
- Windows 11
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest