- Mobil flották
- Yettel topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidricha
őstag
Szintén global developer.
Nem túl sok fogást találok rajta.
A status sor fontja (óra) nekem láthatatlan (kicsi), megoldás talán Xposed. Sajnos a root-hoz twrp kell, az OTA-hoz viszont Xiaomi recovery. Mondjuk felteszem, hogy a root-olás után is visszatehetem a gyári recovery-t. Kérdés, hogy meddig tart a hatása, az első OTA-ig, vagy addig, amíg valamelyik valamit vissza nem ír.
Ezeket nem játszottam még végig.Stabilitás rendben, szinte minden működik.
Szinte: adb nem akarja a jót. unauthorized... soha nem kér jogot kapcsolódáskor.Az akksi takarékosság jegyében mindent kilő sajnos, ha automatán hagyom, és akkor is, ha az adott appot kivételnek veszem. Sem a widget-ek, sem a proxy alapú ki/bekapcs nem működik, ha takarékos módban van a telefon. Az appokat nemcsak "nincs korlátozás"-ra állítottam, az indítópultban is automatikus indítás-ra vettem, ettől még a rendszer rendszeresen agyonver mindent.
Ha kikapcsolom ezt, akkor minden OK, a fogyasztás teljesen rendben van.A RAM-ra is kicsit érzékeny. A Nova rendszeresen újrarajzol mindent, pedig aggresszív asztal beállítása is van, a Nova rögzítve van a task listában, a memóriakezelés "enyhé"-re van állítva, és 800MB szabad.
A MIUI home-on hogy lehet modulokat kitenni? A hosszan nyomásra nem csinál semmit. 10 percig kerestem, utána lecseréltem, pedig adnék neki egy esélyt.
Ezen kívül nincs is bajom az egésszel.
Jelenleg még a giroszkóp is működik, ettől most már lejátszom a garanciát, bár nem tudom, mit kezdenek egy jelenleg nem jelentkező hardver hibával. Előtte több reboot sem segített, sem CM, sem MIUI alatt nem volt gyro kb. egy teljes hétig.
-
havri1
félisten
Developer és stabil között csak tiszta telepítés lehetséges, különben FC hegyek.
Én ajánlom a fastbootos gyalulást, hisz úgyis ugrik minden adat, akkor legalább legyen egy teljes tisztítás. Aztán twrp-ből a zip-et fel, és Factory reset.A teljesség igénye nélkül: Nem én találtam ezt ki, különböző fórumokról az infó, mielőtt még valaki beperel.
-
havri1
félisten
Persze:
xiaomi.eu_multi_cancro_V7.3.3.0.MXDCNDD_v7-6.0.zip
Én előtte felraktam a MIUIHU7 6.4.21 Fejlesztői Fastboot ROM-ot, majd a stabil zip-et, utána factory reset.
Egy hibát még találtam:
- Gyári böngésző keresősávjában ha keresek, FC. Viszont ha a google-ra kattintok, akkor működik. -
-
ZolkoW
őstag
pár oldallal előbb linkeltem, nézz rá arra! nekem sem ment gond nélkül a visszaállás.. más is írta, hogy látszólag nem ment fastboot módba, pedig de, csak sötét képernyővel.
szerk: http://mobilarena.hu/tema/re_xiaomi_mi-4_minosegi_irany/hsz_4248-4248.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged