-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
petrson
senior tag
válasz Helmoras #12509 üzenetére
Cseréltesd, ez szerintem nem szoftveres gond, legalábbis nálam ilyen soha nem fordult elő. Volt itt egy srác, aki hasonló problémáról írt, és ahogy itt írják a többiek egy kisebb fizikai erőszak segített
Ettől függetlenül én cseréltetném mindenképp.[ Szerkesztve ]
iPhone 13 / Apple Watch SE 2023 / Xiaomi Pad 6
-
morfondőr
őstag
válasz Helmoras #12505 üzenetére
Olvastam korábban, hogy sokszor egy kis ütögetés segít az ilyen hangszóró problémán! Persze nem kalapáccsal, inkább ilyen tenyérbe csapkodással, kocogtatással kell próbálkozni. De hogy ez ha meg is oldja a kontakt hibát az mennyire lesz tartós nem tudom, de lehet csak kicsit elmozdult a hangszóró és így a helyére kerül.
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz Helmoras #12498 üzenetére
Valóban jó lesz bármelyik MIUIHU, vagy mondjuk a hivatalos, angol-kínai verzió.
És telepítés közben ne felejts wipe all-t nyomni.Ájvé elolvastad a második mondatot is?
Amúgy ha neked nem fontos, akkor tényleg nincs sok értelme frissíteni, nincs olyan sok változás.[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
calamites
őstag
válasz Helmoras #12234 üzenetére
Én egy alu, és egy műanyag (nillkin) tokot rendeltem hozzá+egy tempered glasst.
Az alu tok csúszik, és éles a széle és levesz a jelek erősségéből is, a nillkin is kilóg kicsit, de nem éles annyira, a tempered glass egyik sarka pedig már le is mállott egy kisebb ütéstől, de az érzékelést szerintem nem rontja.. Ennek ellenére a glass, és a tok is hasznos. Kinek melyik jön be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest