- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
calamites #16187 üzenetére
Így képzeld el: MIUIHU V6, + pár változás ami a V7-ben van (és a képeimen is láthattad), - MIUIHU bootanimáció, - Mi4 kamera fícsörök, - négy téma, - fehér zene app (tehát színes).
(Kötőjel = mínusz)
Ja, és feltettem a legújabb Xperia billentyűzetet, ami mostmár elkezdett szépen animálni ékezetes karakterek írásakor.
Szerk: amint látom, böngészőben az előre/vissza már nem tölti újra az oldalat, egyből bejön. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
calamites #15995 üzenetére
Oké, le van töltve, de az mtz-t nem találom. Szerintem a telepített témáknál nem lehet kiszedni.
zolikaDB Z4 téma lollira privátban. Playen: [link]
Egyetértek amúgy veled, de a lollit azért akárhogy is nézzük, illene már kiadniuk.llaszlo persze, lehet. Csinálj csak wipe data, wipe cache és wipe dalvik cache-t.
-
gombasm
aktív tag
válasz
calamites #15764 üzenetére
Nekem tavaly év vége óta van fenn üveg és semmi baja. Szerintem nem Nilkin, hanem valamilyen nevesincs márka Kínából, a papírjai már nincsenek meg. A kijelzőm cseréjénél le lett véve és javítás után az új kijelzőre visszatéve és azóta is pöpec, nem kellett újat vennem
.
Szóval ki lehet fogni jót is, rosszat is. Lányom Redmi 2 -jére az Oppomarton vettem drágán üveget (nem nagyon van sokféle ahhoz a típushoz még) és le kellett szedni, mert nem tapadt oda rendesen, körben magától feljött, pedig nem volt olcsó darab (majd 13 $). Nem az első volt, amit feltettem, szóval nem attól lett vacak, egyszerűen elengedett pár hét alatt.
Az MI3 -hoz nagy a választék és olcsóbb is az üveg, de azért a Nillkinnek jónak kellene lennie. -
Fejvadi
nagyúr
válasz
calamites #15663 üzenetére
(#15664) zolikaDB
El(#15665) calamites
Pedig egyszerű.(#15666) Tomi_Ohl
Tomikám, a Flyme OS nagyon rendben van, már írtam. Gyors, áttekinthető, sokat tud, 2 óra alatt rá tudtam szokni. A kezemben tartva a telefon, fizikailag nem jött be. Nem volt szerelem első látásra, mint az Mi4. Most sokkal jobban becsülöm az Mi4-et, mint mielőtt kipróbáltam volna mást, pedig előtte is oda voltam érte. Engesztelés képen rendeltem is neki egy Bangkok Bamboo akku fedelet -
Fejvadi
nagyúr
válasz
calamites #15424 üzenetére
Csak egyszer fogja elkapni, utána mindegy mit teszel majd fel az újak közül, a hiba megmarad amíg nem javítják. Van akiknél sokkal régebben jelentkezett, nálam csak pár hónapja és soha nem lehet tudni, melyik telefonhívásnál jön elő.
(#15425) petrson
Jól emlékszel, lassan egy hónapos a telefon, de ez nem számít, mert előtte Mi3-am volt amire ugyan az a ROM megy fel. Már annál jeleztem a hibát. Akkor döbbentem meg amikor megvettem az Mi4-et és feltettem az aktuális verziót és a 3 telefonhívásnál már szóltak, hogy nem jó. Ha most tiszta telepítéssel feltenném a v6 (5.4.17-et) megszűnne a hiba. Valamikor utána került bele és random jön csak elő. Ma is volt egy és általában akkor van, ha egymás után sokat hívok. Ha leteszem a hiba után a telefont 10 percre és megint elkezdek hívogatni akkor jó megint x hívásik. Újraindítás mindig megoldja. A másik megoldás hívás közben azt mondják, hogy szaggat, meg kattog, lemarad a szóvég, elég ha beszélgetés közben bekapcsolod a hangrögzítőt és egyből jó lesz vonal bontás nélkül is. Rengeteget telefonálok, talán ezért jön nálam többször elő. Lehet észre sem vettem volna, ha napi 5-6 alkalommal tárcsáznák csak. Ez van, se nekem ez sajna nem vigasz.(#15426) pozanos
Köszönöm(#15429) Tomi_Ohl
Tudod nagyon jól, hogy engem nem hoz lázba a ROM-olgatás már, de direkt mindig felhozod. Rossz vagy gyerek -
Fejvadi
nagyúr
-
Drenadar
veterán
válasz
calamites #13535 üzenetére
http://miuiandroid.hu/forum/ucp.php?i=profile&mode=reg_details
Felhasználói vezérlőpult > profil fül és ott a Azonosító beállítások szerkesztése
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
calamites #13406 üzenetére
Tudok már, csak még nincs rá Magyar, még várok.
(#13407) mizoli
Jöhet, csak jó árat mondj, mert a legjobb ajánlatot úgy is tudom.89e
(#13408) Tomi_Ohl
Milyen erőben Tomikám? 40 ezret kazán gurít, csak sokkal kevesebbet eszik alapjáraton és ráadásul az akku is nagyobb.Attól még jobb, mert te egy funkciót nem használsz
Így vagyok én a mindenki által várva-várt zárképernyőn a zenelejátszó. Mondjam azt, hogy baromság, mert szutykon nem hallgatok zenét? Esetleg a kamerafunkciókra, mert sosem fényképezem telefonnal? Soroljam? Én havi 130-170 órát telefonálok, nekem ez a fontos.
- Jobb kijelző
- Nagyobb akku
- Jobb kamera
- 2 SIM
- Kisebb, laposabb
- 64 bit
- Kevesebbet fogyaszt
- LolliEnnyivel biztosan.
-
morfondőr
addikt
válasz
calamites #12600 üzenetére
Én nemrég vettem egy Mi2-t asszonynak és imádja! Használtan 40 körül meg lehet kapni, újat sajnos már nem nagyon találni. A mérete pont elég, nagyon jól össze van rakva! E-bay-ről 1600 Ft-ért olyan színű hátlapot rendel, amilyet akar (nőknek ez a legfontosabb
). Hardver bőven elég átlagos használatra, nemrég jött ki rá az 5-ös android, szóval szoftveresen is időt álló!
-
Ájvé
veterán
válasz
calamites #12605 üzenetére
Redminél kisebb és kompaktabb a Redmi 2 szóval az nem gond. Egyébként meg szokni kell, én már nem mennék lejjebb 5"-nál, mondjuk nagyon fel se, Mi3 még nem olyan túl nagy. Ha Xiaomi kell akkor nincs más lehetőség, még tervbe sincs ennél kisebb készülék (csak nagyobbak).
-
s4tch
veterán
-
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
calamites #10847 üzenetére
Idefigyelj, ha én tizedmásodpercnyi gyorsulásokat hajszolnék, akkor nem ROMolnék ennyit.
Mindig a különleges fícsörök, alkalmazások, UI, esetleg újabb Android verzió vonz.
Előző telefonomon volt olyan ROM, amivel hosszú másodpercekig nyílt meg egy galéria, és alig volt szabad RAMom, mégis azt használtam, mert annyira tetszett a UI meg minden amit nyújtott.
Arról meg most inkább nem is beszélek, hogy nekem semmi problémám nincs a Xenonnal, szóval nem áldoztam be semmit. -
mizoli
addikt
válasz
calamites #9609 üzenetére
"Szerintem az sem mindegy kinek mennyi idős a telefonja, és hány naponta tölti."
Így igaz. Minden egyes töltésciklussal csökken az akku kapacitása. Igyekezzünk minél kevesebbszer tölteni.
Az enyém is szeptemberi, akkor még 7-8 óra képernyőidő is megvolt, most már kb. 6 óra van. (Jó pár rendszeralkalmazást, a Google szolgáltatások nagy részét, a Xiaomi szolgáltatásokat törlöm. Így talán kisebb az energiaigény is. A szabad memória viszont több.)
Én ROM telepítések után kalibrálom a Mi3-at a Battery Calibration programmal. Leírás is ott van, hogy hogyan működik. (Kézzel is lehetne, de így sokkal egyszerűbb). -
cjvt3o
aktív tag
válasz
calamites #9435 üzenetére
Igazából nem feltétlenül a távolság számít.
Ha szerencséd van, akár 10 méterről is érkezhet betonra úgy az eszköz, hogy szinte semmi baja (mondjuk úgy, legalábbis látszólag pofára, de a lényeg a részletekben van, a pontos érkezési szög és tömegeloszlás dönt), és bizony fél méterről is mondjuk laminált lapra, hogy szilánkosra törik.
Ugyanakkor ez a szál egyáltalán nem érdektelen, mégpedig az egyes saját márkás, és külső gyártó által készített fóliák és üvegek tapasztalati összehasonlítása (a fentiek értelemszerű figyelembe vételével) szvsz fontos lehet annak is, aki már vett, és annak is, aki nem.
-
s4tch
veterán
válasz
calamites #9218 üzenetére
Nincs. Még a vatera is kibújik a felelősség alól, pedig ők pénzt is szednek a szolgáltatásért. Privátban, önállóan kell észnél lenni.
A kolléga helyett meg nem tehetünk semmit. Ha hagyja, hogy egy ilyen görény megússza, az ő dolga. Mondjuk én nem bánnám, ha legalább a telefonszám és az olx-es felhasználói azonosító nyilvános lenne, hogy legalább más ne szaladjon bele ugyanebbe.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
calamites #9044 üzenetére
Hasonlók akkor az elvárásaink.
Kicsit konkrétabban, én egy Mi3 2015 Edition-t várok, ugyanekkora méretben, ugyanilyen külsővel, 5.3 inches kijelzővel (=vékony kávák), Snapdragon 810 + 4GB RAMmal, MHL-lel és MicroSD-vel (vagy ha nem, akkor 32GB verzióval, esetleg olcsó 64-essel). Ja és mindez ne legyen sokkal több 300€-nál (kb 100k huf).
És ami nagyon fontos, hogy kiadott kernel forrásokkal! -
s4tch
veterán
válasz
calamites #9044 üzenetére
Na ja, a Mi3 hatalmas előnye az ár-érték arány. Vannak hasonlóan jó telefonok, de mind drágább.
(tinydealen olcsó volt az Umi Zero, vettem egyet próbából. Kíváncsi leszek rá.)
(#9047) Tomi_Ohl: a forrásokkal kapcsolatban annyi kiderült, hogy csak azokra fogja egyelőre kiadni a Xiaomi, amit bevezetnek Indiában - azokra viszont kijönnek a források max. 3 hónappal az indiai bejelentést követően. Szóval figyelni kell, mit visznek Indiába.
-
s4tch
veterán
válasz
calamites #8638 üzenetére
A chrome-ban felül kell váltani a fülek között, és felül van a címsor is. A gmailben felül kell váltani a fiókok között. A névjegyzék keresőmezője a kijelző tetejére került. Az új, nyomorult tapatalk felületen is felül kell keresni a feliratkozásokat. Nekem kicsi a kezem, nagyon jól jön néha az egykezes mód.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged