- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DrKapocs
őstag
válasz
<Adamsky> #14154 üzenetére
Nem ez a célom, távolról sem. Csak egyszerűen szerintem borzasztó, hogy idáig jutott a heti frissítés, ennek így semmi értelme sincs. Nagyon is szeretem az mi2s-em, illetve az MIUI-t is. És szeretném a legtöbbet kihozni belőle. Emiatt vagyok mérges, mert a Xiaomi nem sok mindent tesz ezért jelenleg.
-
válasz
<Adamsky> #14154 üzenetére
A hozzászólásodból úgy tűnik nem tudod hogy ez az Android esetében az első pillanatok óta így van.
Ajánlott olvasmány: Magyar és Angol
Évek óta szajkózom hogy a google semmivel sem különb, korrektebb, jobb mint bármely más elnyomó pénzéhes multi (MS, Apple, Samsung, Oracle, Adobe, stb.), csak több pénzt költ image marketingre.Egy kis extra infó az MS-ről: a google szabadalmi díjat fizet minden eladott android alapú telefon után neki, ami több milliárd dollárra rúg. Konkrétan a 2013-as éveben a Microsoftnak több pénzt hozott a google android értékesítése, mint a saját op rendszer eladása.
Az egész egy gusztustalan pénzügyi massza... Biznyic. -
válasz
<Adamsky> #14150 üzenetére
"Logikus"
az okfejtésed, hogy miközben az MS próbálgatja a piacot hogy ingyenessé téve az PC-s Windowst hogyan tudna bevételt az egyéb alkalmazásokból szerezni, majd pont az Androiddal szemben akar fizetőssé válni. Légy erős, a piaci trend általánosan MINDEN szoftver szegmensben az, hogy ingyen adják az alapszoftvereket, és majd fizetsz amikor ezt-azt gyorsabban, bővítetten használni, aktiválni akarsz. Lásd In-App-Pay játékok elterjedését, Valve bevételeit (nesze itt a 20.000 Ft-os játék 1500-ért, minden funkció él, de ha nem szánsz rá energiát, mindent megkapsz pénzért azonnal). Üzleti alkalmazás fronton pont ugyanez terjed. A MS pedig mióta - az ostoba és halmozottan idióta - Steve Balmert kirúgták, egészen jó üzleti modellt kezd kiépíteni, egyre korrektebben működő termékekkel.
-
DrKapocs
őstag
válasz
<Adamsky> #14150 üzenetére
Ez az idézet, az év mondata.
TV: Azt el kell ismerni, hogy a TV az nagyon jó, legalábbis az olvasottak alapján. Szívesen elfogadnám, márha nem mozi méretű lenne. De megoldanám így is, ha hozzám vágnának egyet.
Win on Xiaomi: Szerintem a wint jelenlegi piaci részesedése mellett nem szabadna fizetőssé tenni. Meg kell szerettetni a néppel újra és majd az appokból lehet profitálni. Szerintem ma már senki sem fizet az op rendszerért annak tudatában, hogy az android ingyenes. Érdekes dolog lenne egyébként a win mondjuk az mi2s-en. Egy ilyen hardver biztos repítené. Elgondolkodtató és érdekes húzás, de igazi előnyét nem látom.
És, a hagyományokhoz híven, eheti changelog preview:
- Gallery edit: Végre, végre, végre... 2 hete nem tudtam aludni emiatt rendesen.
- És igen... minden vágyam netovábbja... mindig éreztem, hogy valami hiányzik az életemből... olyan ez mint a sajtban a lyuk... kell bele... hiánya bosszantott, mint a fogaim közé ragadt rizsecske.... de végre... and nowww... "You can now sync Blocklist to Mi Cloud"
150 millió Xiaomi tulajdonos rázza most az öklét önkívületi állapotban világszerte, örömittasan, tulajdonosok milliói borulnak térdre, könnyes szemekkel, meghatottan az eget kémlelve egy fénycsóva után és érzik úgy, hogy mindent megkaptak, amit e nyomorúságos földi élet megadhat számáukra... ja nem, bocs.Ez már szerintem szégyen és a felhasználók arcon csapása, hülyének nézése.
-
válasz
<Adamsky> #14144 üzenetére
A szubjektív véleményeket (sőt az objektíveket is) nagyjából les...ja a piac, a kínai gyártó pedig erről különösen híres.
Zseniális húzásnak tartom az egész ötletet és mind a Xiaomi mind a MS oldaláról gratulálok azoknak akik ezt összehozták! Vegyük alapul hogy a MS a Google-t akarja megszorongatni, mi lenne arra jobb, mint egy olyan gyártó aki amúgy is nagy ívben tesz a szabadalmakra, komoly android modder tapasztalatokkal rendelkezik, és a világ egyik legnagyobb piacán iszonyat jó pozícióban van?
Mielőtt a nagy windóz utálat nagyon ellódulna, csendben megjegyzem, hogy a Windows 10 hardver igénye igen karcsú, az egyes előző WP változatok is kvázi reccenés mentesen mennek úgy, hogy a hardver alattuk gyakorlatilag vicc kategória. Emellett lehet fikázni, lehet imádni, de az a nagy helyzet hogy az egyszerű mezei felhasználók körében népszerű a WP, mivel egyszerű mint a faék, gyors mint a szél és kevés feladatot bíz a felhasználóra.
A Xiaomi ha tényleg szeretne eljutni új piacokra (már pedig azért a Hugo bácsi nem véletlen koccolt hozzájuk), igen nagy segítség a világ egyik legnagyobb szoftver cégének az óvó kis kacsóját fogva (szabadalmai, jogi kapacitása, pénzügyi kapacitása, ügyfélköre stb) belenyúlkálni az új kondérba.Ha tényleg lesz ebből valami, akkor szerintem mindét fél oldaláról win-win lehetősége adott.
-
-
zdanee
őstag
válasz
<Adamsky> #14106 üzenetére
Mindkettő Kínában népszerű, valamint mindkettő régi cég és vannak olyan szabadalmaik, amikkel vissza tudnának vágni (Lenovonak a rengeteg IBM szabadalom, a Huaweinek meg a 3G és a többi hálózati cucc). Ez olyan, mint az atombomba, ha valaki elkezdi, elpusztítják egymást. A Xiaomi nagyon fiatal cég és nincsenek ilyen szabadalmaik, amik megvédenék. Ami van, az meg csak Kínában érvényes.
-
-
-
válasz
<Adamsky> #14071 üzenetére
Nyugodtan vitatkozhatunk. Én funkcionalitást, komplexitást, használhatóságot, ergonómiát, testreszabhatóságot, stabilitást, gyorsaságot, megbízhatóságot egyben tekintem egy általam erősen szubjektív katyvaszban.
Ebben az általam kreált igényrendszerben a MIUI-t semmi sem tudja felülmúlni, és az általam sokat átkozott kínai fejlesztők babkrém generálta szelének közelébe sem ér fel sem az aosp, sem a cm. Mivel ezt egyáltalán nem objektíven tekintem, ezért is írtam le előre nemes egyszerűséggel hogy erről nem vagyok meggyőzhető.Így az általam amúgy szeretett Z3C egészen tűrhető böngészőjéből pötyögve a bal szemem sarkán apró könnycsepp villan fel ha a jó öreg miui-ra gondolok.
Sok baj van vele, és sok mindent szarul csinálnak a fiúk Kínában is, de azért még mindig az általam használt legjobb rom. Ez van. Néha ha nem látja senki, elbújok a ház egyik sötét üres zugába és titokban nyomkodom a mi2-esem 10-15 percig, eldobálom a zsepiket, alsónadrágot váltok és élem tovább az életem.
-
Karavik
veterán
válasz
<Adamsky> #14035 üzenetére
XDA-n még nem vettem fel vele a kapcsolatot. Egyelőre nem is tudok a developer fórumba írni, mert kell 10hsz-t lőni előtte genaral topikokban.
(#14036) DrKapocs:
Még mielőtt vércukorszinted kiüti a plafont
, várjuk meg holnap a teljes changelog-ot
Bármi megtörténhet még a teljes changelog-tól függetlenül is
Egyébként újabban tényleg nagyon lassan és kimérten csöpögtetik a feature-ket, ráadásul azok is rendre értelmetlenek számomra... -
-
coal56
csendes tag
válasz
<Adamsky> #14024 üzenetére
Az sMIUI-ban asszem az oneplusone kamera appja van, próbáltam még a camera FV-5-öt, és a cyanogenmod appját is, mendegyik arányhelyes képeket csinált (nem volt sem nyúlás, sem csúszás).
Én V6 alatt egyébként a V5 kameráját használom, mert - nekem - jobban fókuszál mint a V6-é és meg is tartja azt. Vagyis pont ellentétes a tapasztalatom mint az előttem szólóké (semmit sem buzeráltam a beállításokban, csak éles képeket szeretnék). Érdekes...
.
-
Karavik
veterán
válasz
<Adamsky> #13980 üzenetére
Mindig ez a válasz jön hogy nem fogunk érezni semmi változást mert a design ugyan az marad mint most. A motorháztető alatti lényeges változásokról sosem beszél mert nem kompetens a témában szerintem, és azt is megfigyeltem, ha valamit nem tud arra nem válaszol, csak bugyuta kérdésekre válaszol készségesen. Ezért is kerüli el mindig a foglalt és hívásvárakoztatás visszajelzéssel kapcsolatos felvetéseimet! Pedig topikonként egyszer kétszer mindig felhozom...
-
Karavik
veterán
válasz
<Adamsky> #13972 üzenetére
Azért akarok ilyen "nagy tepsit" mert Faternak 5.5 col OnePlus One telója van (én intéztem neki karácsonyra) sokat nyomkodom és simán jó méret még nekem, ráadásul sokkal jobb vizualis élményt nyújt bármit is csinálok rajta, mint az én mickey egér kijelzőm. Kár volt kipróbálni, mert nehéz visszaszokni az Mi2S-re. Utóbbin pl. játék közben nem látom a Hidden Object - eket (valaki itt biztos be fog szólni, hogy azért nem, mert rejtett, úgyhogy ezt a poént előre le is lövöm
), web oldalak olvasása közben pedig szinte kifolyik a szemem...stb.
Mi Note Pro pedig azért jó, mert van 5.7 colos nagy kijelző a vizuális gyönyörökért, 64bit S810 SoC, 4GB RAM, Dual Sim, LTE Cat. 9, ESS ES9018K2M HiFi DAC, veszteségmentes lejátszás támogatás, és végre ez már hozza formailag is a mai elvárt szintet, szal nekem nagyon bejön külsőleg is! Nekem 6 col a felső határ telefonban, az alsó határ pedig 5 col. Régebben én is másként gondoltam...
-
DrKapocs
őstag
válasz
<Adamsky> #13946 üzenetére
"Más: valaki magyarázza már el nekem, hogy mi a bánatnak kínlódnak a KK-s 6-os Miui-val, ha elvileg készül (?) a Lollipop-os. Utóbbival kapcsolatban van valakinek infója, hogy hol tart a teszt?"
Ezt ember nem érti szerintem. Egyre pesszimistább vagyok az ügyben. Olyan, mintha be szerették volna fogni a szánkat egy újabb ígérettel; de komoly erőforrásokat nem tolnak bele. Csináljuk, csináljuk, csinálgatjuk, még nincs kész, de már majdnem elkeztük... Most nem azért, de az Ivan-féle verzió milyen gyorsan elkészült... mi lenne, ha egy normális stáb dolgozna rajta és meg is akarná csinálni. Már rég készen lenne, ha érdekelné őket. Ahogyan a MIUI6-nál is nagyjából hidegen hagyja őket, hogy mit kérnek a felhasználók. Egy vicc, hogy hónapokkal a bevezetés után is ennyi hiba, hiányosság van benne. Fut a szekér, nő a piaci részesedés, főleg Kínában, a többi hidegen hagyja őket... dagad a bankszámla, ennyi elég is... a korábbi politika eltűnni látszik, amit én nagyon sajnálok. Aztán majd jön egy újabb kínai gyártó egy jó telefonnal, szoftverrel (monjduk a meizu) és dobbantunk tőlük... -
-
wyzard
tag
válasz
<Adamsky> #13957 üzenetére
Áh, így már értelek, világos a probléma. Megy fel akkor este a 6-os verzió.
A vonalat inkább úgy értettem, hogy még mindig szimpatikusabb a fejlődés más gyártókhoz képest, pl. LG G2 -> G3, Galaxy S5 -> S6 ... egyre nagyobb fizikai méret ill. felbontás, a G2-nél pl.gyári UI optimalizáció kritikán aluli stb.. Ez az Mi2s viszont teljesen egyben van, baromi jól eltalálták szerintem a méretet, felbontást és hardvert.Szerk.: én úgy értettem, hogy az Mi4 már nem azt a vonalat követi szerinted, mint amilyen az Mi2s volt. Vagy félreértettem ?
Ha nem, akkor erre írtam, hogy ugyan szerintem is igazad van, de más gyártókhoz képest nekem még mindig szimpatikusabb a fejlesztési irányvonal.
-
-
wyzard
tag
válasz
<Adamsky> #13948 üzenetére
Igen, ez volt alapból a gyökérben, utána engedtem rá a frissítést. Ibuygou-ról vettem, szépen fóliázva volt a csomag stb., nem találtam infót róla, hogy miféle rendszerrel érkezik.
Egyáltalán nem ragaszkodom (párom sem) a magyar nyelvhez, ha ez a multilanguage ekkora belenyúlást eredményez a ROM-ba, teljesen jó az angol is.
Na akkor FR, aztán ha nem javul ROM csere. A legvégén írok majd az eredményről egy sort.
-
wyzard
tag
válasz
<Adamsky> #13946 üzenetére
Rendben, bár elvileg ugyanez van fent most is.
A storage gyökerében ott úgy rémlik (nincs most előttem a telefon) pontosan ez a ZIP volt, mikor bekapcsoltam és átnézegettem fájlkezelőben a dolgokat.
Mindenesetre megpróbálom leszedni az utólag felrakott programokat és végső esetben FR és ROM reinstall lesz. Köszönöm a segítséget még egyszer!
-
wyzard
tag
válasz
<Adamsky> #13944 üzenetére
A Google-szolgáltatások volt lenyitva (bocsánat a balfék képért, kicsit álmos voltam tegnap már
).
Olvasgattam én is a RILJ után, eddig úgy tűnik, hogy a Location Reporting-gel / Google Maps-el kapcsolatos, több oldalon is keresgéltem, az ott fellelhető információk szerint itt lesz valahol a probléma.Köszönöm a kutatást Nektek, megpróbálok akkor e téren elindulni, aztán megírom, ha van valami pozitív fejlemény.
Ha nincs akkor megpróbálom tiltani, amit zdanee és Wajk is írt, vagy amit most olvastam Karavik-tól másik ROM-ot felrakni.
Karavik: valahogy átsiklottam a nekem szánt hozzászólásod felett, elnézést csak most vettem észre. Még egyelőre nem folytam bele, hogy milyen ROM-ok vannak a készülékre. Ami furcsa volt, hogy gyárilag van benne magyar nyelv (itt az MI2 összefoglalóban azt olvastam, hogy nincs benne, bár az MI2s nem MI2 és azóta már eltelt némi idő, lehet azért?), úgyhogy kicsit olvasgatnom kell, hogy képbe kerüljek, pontosan milyen ROM-ok léteznek jelenleg erre a telefonra. Te milyet használsz, milyet rakjak fel szerinted, ha ha nem sikerül ezt a battery drain-t megoldani végül ?
-
zdanee
őstag
válasz
<Adamsky> #13940 üzenetére
Nekem ezek okozták, de persze meglátjuk ott mit dob a gép. A képek alapján csak azt látom, hogy valami nagyon ébren tartja és tuti nem a MiCloud 11 másodperce tartott 5 órát neki
Általában rávágnám, hogy a Facebook App, de azt itt látnánk. Plusz láthatóan az oprendszer eszik sokat, és a Google Szolgáltatások ekkor már gyanúsak.
-
Karavik
veterán
válasz
<Adamsky> #13929 üzenetére
"A Here Maps-hez ráadásul valamilyen regisztráció kell, nem? "
Nem nagy ügy, szimpla fél perces reg névvel és e-mail címmel
"Ja, és a Here is raszteres (ami nagyon sok helyet foglal) térképet használ, ugye?"
Nem foglal sok helyet csak ha letöltöd az összes térképet hozzá. Választható hogy mely országok kellenek, külön-külön is le lehet letölteni bármelyiket bármikor, vagy akár egész kontinenst egyben. Térkép támogatás nagyon jó, Navteq-et térképeket használ.
"A Waze és a Here -- szerintem -- inkább A-ból B-be navigációra való."
Ez így van de a Here offline is műxik, külföldön is okés! Ha lenne köztes pont felvétel lehetőség az igazán örvendetes lenne!
Elmondásod alapján neked iGO Primo lenne a megfelelő!
-
-
Wajk
addikt
válasz
<Adamsky> #13852 üzenetére
hát nem tudom, én anno megnéztem a Z1C-t de nem adtam volna oda a Mi2-met érte.
Amúgy van rá MIUI5 (Z3C-re meg majd érkezik...)
(#13844) Williamgrant: az tuti, hogy Mi2S-be raktak már 8MPx-es modult és simán működött, fordítottjáról még nem olvastam, de ahogy zdanee kifejtette az azonos ROM miatt működnie kellene. Ráadásul 8MPx-es modult nagyon rövid ideig lehetett egyeltalán kapni aztán már csak a 13-asokat forgalmazták mindenhol.
-
Neck
veterán
válasz
<Adamsky> #13857 üzenetére
A hétvégén Velencében jártunk busszal. Péntek este indultunk, és Vasárnap dél körül értem haza.
A magyarországi szakaszon mobilneteztem róla, majd áttettem repülős üzemmódba. Elolvastam róla egy 400 oldalas ebookot, csináltam vele 80 fényképet, illetve navigáltam is. Pár telefonhívás is volt benne.Emellé, linkelek egy fényképet is: Sóhajok hídja (HDR)
A telefon az egészet 1 akksival végigbírta, 11%-on értem vele haza (Miskolc).
Nekem bejön a V6
-
Neck
veterán
válasz
<Adamsky> #13855 üzenetére
Legalább van mögötte community - nem is akármilyen.
Az sokszor többet ér, mint a gyári támogatás.Egyébként nem tudom, mi ez a kesergés - amióta V6 van a telómon, mintha kicserélték volna. Villámgyors, jó az akkuidő, szép a design. Nekem még a kamerája is bejön, a fókuszálás legalábbis sokat javult.
Szerintem sok más telefon tulaja örömkönnyeket dörzsölgetne, ha egyszer az életben ilyen upgrade jönne ki a telefonjára - és 2-3 éves telefonként akárhogy gondolkodom, nincs mire lecserélnem!
Azt meg már csak mellékesen mondom, hogy baromi unalmas minden hozzászólásodban ugyanazt a hisztit olvasni...
-
-
DrKapocs
őstag
válasz
<Adamsky> #13832 üzenetére
Az első kettőben kevésbé vagyok tájékozott, el kell ismerjem. Nem volt vele gondom, így nem foglalkoztatott mélyen a kérdés. Az eddigi kommentekből láttam, hogy ezzel Te sokat foglalkoztál. A "move to SD" pedig tényleg jogos. Nem is ezt vitatom, inkább csak a 3,7 GB betelítését furcsálltam. Ahogyan írtam, nem használok TDB-t, de ha a TDB is ebből veszi el a helyet, akkor azért már érteném.
-
DrKapocs
őstag
válasz
<Adamsky> #13824 üzenetére
Ezt én értem, igazat is adok. De abban az esetben, ha nem lenne egy külön "partíció" az appoknak, akkor a wipe cache, wipe data, wipe all data parancsok sem működnének. Legalábbis szerintem, de lehet tévedek. A partíció átméretezéssel pedig szerintem sokan sok kárt okoznának, azért az annyira nem egyszerű és sima ügy.
-
zyzz
tag
válasz
<Adamsky> #13824 üzenetére
Egyet értek veled.
Miért kellene lemondanom ritkán használt programokról, ha ott a csomó hely a másik partíción.
Kicsit arra emlékeztet, amikor pár éve még ránk szólt az IT, hogy elértük a céges email tárhelyünk határát, ezért legyünk szívesek, töröljük már a régi leveleinket / csatolmányokat, amik már nem kellenek. WTF??? Azért vannak, hogy megoldják, ne nekem kelljen már ilyen piszlicsáré dolgokkal foglalkozni...
Persze most a telefon esetében kénytelen vagyok én alkalmazkodni, mert nem tudom kivárni, mire ők megoldják. -
Wajk
addikt
válasz
<Adamsky> #13792 üzenetére
hát nem tudom, az én tapasztalatom pedig az, hogy egy kis odafigyeléssel elég szép eredményeket lehet elérni a Xiaomi Mi2-vel, gyári alkalmazással! Én nagyon szerettem vele fotózni és videózni is, de azt alátámasztom, hogy az újabb és újabb verziókkal mintha veszített volna fényéből...
Szerintem nem volt semmi szégyenkeznivalója videózás terén... (vagy az én igényeim alacsonyabbak a tiédnél)
(#13791) pokbubi: én is nagy rajongója vagyok a lassított felvételeknek, még anno a WiUi v6-ba én a CameraNext-et (ONEPlus-ról szedett) pakoltam, azzal az egy kamera alkalmazással sikerült előcsalnom a lassított felvételt de azzal is csak 480p minőségben.
Számomra érthetetlen okból szedték ki a lassítást, noha a HW simán tudja. Kispórolták a codec-et. A Mi2-nkben már akkor volt lassított felvétel amikor kezdődött a sláger
-
Karavik
veterán
válasz
<Adamsky> #13792 üzenetére
"Unified storage ügyben bármi infó? Kaptál bármilyen visszajelzést?"
Gyakorlatilag Ingbrzy-éktől semmi infó ezügyben! Ők minden bugyuta kérdésre készséggel válaszolnak, de ha valaki kérdez valami értelmesebbet, komolyabbat akkor mély és hosszan tartó kussolás következik. Egyik user dobta ezt a linket, erre a kérdésre, nem tudom ez mennyire segítség:
Ugyan így vagyok a foglalt és hívásvárakoztatás visszajelzés problémával is a kimenőhívások közben. Egyáltalán semmi válasz nem jön a fejlesztőktől, még annyi se hogy ezt nem tudjuk megoldani sajnos...vagy hasonló...
-
-
DrKapocs
őstag
válasz
<Adamsky> #13778 üzenetére
Nem próbáltam az 52-t, nem kockáztatok, az 50-es jó. Hibajavítást ír csak, de azt is kínaiul. Oké, hogy a translate megoldja, na de akkor is... mindenki tanuljon meg kínaiul?! Ez olyan amatőr, nehéz lenne angol changelogot készíteni, ha már világuralomra törő tervek vannak? Jó lenne valami hír a lollipopos változatról is, elég nagy a csend.
Redmi2: A 2 gigás változat ára érdekelne. Az 1 giga szerintem kevés az miui-nak. Nálam most 542 mega szabad, és nincs fenn semmi facebook, viber, stb.
-
-
zdanee
őstag
válasz
<Adamsky> #13598 üzenetére
Igen és igen. További idegesítő apróságok: music widget alapból nincs lezárt képernyőn, hangerő állítás közben hiába böksz a hangerő ikonra, nem jön elő a többi vezérlő, a jegyzettömb és a zene ikonjainak a felfele húzós mini nézete nincs már, és a kamera alkalmazás egy katasztrófa, a böngésző meg még az alatt egy szinttel. Viszont a memóriakezelés fasza és az akku is tovább húzza.
-
DrKapocs
őstag
válasz
<Adamsky> #13552 üzenetére
Ez jó! Igen, gyaníthatóan bedob valaki egy dátumot, de a fejlesztőket nem igazán kérdezik, hogy tudják-e tartani a határidőt... oldja meg... csak ez így nagyon gáz, hogy a sokadik, általuk adott határidőt sem tartják. Nagyon amatőr.
De én pl. azt sem értem, hogy a világ 3. (4.) legnagyobb mobilgyártója (ez állandóan ott van mindenhol) hogyan adhat ki egy global romot kínai és angol nyelven? És a többi nyelv? Nem kellene azt a sok forditást beleintegrálni? Közben pedig globális terjeszkedésről beszélnek. Vannak itt ellentmondások rendesen. Bár, amíg jó telefont gyártanak jó áron, kit érdekel...
-
-
nbl2
senior tag
-
DrKapocs
őstag
válasz
<Adamsky> #13475 üzenetére
A világért sem akarok dicsőséget rabolni, elnézést, ha így lett volna.
Hát, ez a fejlesztésbe tett erőfeszítés is vitatható, hülyeségekre fordítanak indokolatlanul sok figyelmet. Nem tudom, de szerintem a userek nagy része nem használja a gyári levelezőt, mégis ezt erőltetik. Mondom én ezt úgy, hogy nem látom a használati statisztikákat. Kipróbáltam én is, de nem tudja (vagy én nem találtam) azt az opciót, hogy a gmailből más fiók nevében írjak levelet (a gmail fiókba érkezik a céges levelek másolata, ahonnan a céges e-mail cím nevében tudok e-mailt küldeni). Mivel ezt nem tudja, innentől kezdve nem jöhet szóba számomra.
Egyébként komolyan kíváncsi vagyok a január végére. Azért az óriási blama lenne, ha nem jönne ki az L az mi2s-re, ez már presztizs kérdés szerintem.
Amúgy is, jön az új Redmi, 4-én összeröffenés újra.
Ezt pedig most olvastam:
"The success story might continue with the forthcoming Mi3S and then by a Mi4 series."Itt találtam:
http://en.miui.com/thread-19218-1-1.htmlSzóval, hogy ezek mellett még lenne idő az L-re is... minden tiszteletem, ha előrukkolnak egy működőképes verzióval, nem csak egy zsétával.
-
peanar
senior tag
válasz
<Adamsky> #13469 üzenetére
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy leteszteljük az elkészített romokat, ha találunk benne valamilyen hibát, azt még kiadás előtt (ha lehet/tudjuk) orvosoljuk, ami néha akár egy nap csúszást is jelent(het) a publikálásban, de hát istenem, a türelem jó miuihu romot terem
(#13470) bojtix
Az elején tényleg döcögősen indult a Mi2/S V6 pályafutása. Valóban igaz, voltak akkumulátor problémák, az első romok telepítése után akár 4-5x újra kellett indítanom a telefont, amire megszűnt az akksi gyors merülése, beállt a fogyasztás. Aztán megszülettek a cwm kompatibilis romok, ami azt eredményezte (nálam) hogy a rendszer kapott egy full gyalulást, és egy tiszta telepítést. Ez az utóbbi két kombó gyógyírt jelenthet elég sok problémára
(#13471) DrKapocs
Igen, olvastam, hogy te voltál az egyike, aki visszatért a V5-re. Szíved joga
, mindenki a számára legmegfelelőbb romot használja és ez így is van rendjén
Én csak annyit írtam, hogy ha valaki pusztán a google hiánya miatt térne vissza (mint ahogy szóba került), akkor arra van megoldás
-
DrKapocs
őstag
válasz
<Adamsky> #13469 üzenetére
Boldog új évet kívánok én is mindenkinek!
Én voltam az egyik, aki visszatért a V5-re (mivel ráértem,így belenéztem a multilang 4.12.19-be is, kvázi kétszer is visszatértem). Én nem mondom, hogy rossz a V6, a ram kezelése és az üzemidő nagyon jó. De mivel a 2 napot így sem értem el kényelmesen, az esti töltés mindenképpen szükséges, kvázi sokra nem mentem vele. Ekkor pedig miért jó egy olyan rom, ami kompromisszumot vár el, míg cserébe semmi extra nincs? Értem én, hogy auto kikap és bekapcs, de soha nem kapcsolom ki... A külső pár nap után számomra zavaróan sivár és kidolgozotlan lett, bár az elején még toleráltam. De mivel a téma változtatás nem ajánlott... majd az L... mindjárt itt van. Egy szép januári napon majd végre kiderül, hogy nem az Mi4 a flagship, hanem az Mi2s. :-) Tisztelet a magyar fejlesztőknek a munkáért!
-
válasz
<Adamsky> #13450 üzenetére
Gondolom te se hiszed hogy januárban L releaset ad ki a köles a mi2-re.
Nekem az általad leírtakkal szemben igazán a MIUI ami hiányzik és anno kipróbáltam a többi romot is, de az a véleményem hogy akinek lehetősége van official támogatott MIUI-ra és mást választ az... Igen az. :-D
Persze mindenki azt használ amit szeret és persze amit tud. De a miui ami nekem a legjobban hiányzik (a hardver pedig kevésbé érdekes ha minden pöpec), pedig nem rossz az xperia Launcher sem.
A leírtak v5-re vonatkoznak! -
DrKapocs
őstag
válasz
<Adamsky> #13411 üzenetére
Hű, ez nagyon kemény. Érdemes elolvasni a kommenteket. Egymást érik a felháborodott hozzászólók.
Valahogy így lehet pillanatokon belül elveszíteni a törzsvevők jelentős részét.Egyre nehezebben értem egyébként a kommunikációt:
"MIUI 6 Special Edition for Mi 2 series is available for now, and we will also work on MIUI 6 developer version and stable version in the future" - Számomra ez azt jelentette, hogy "bocsi, most kicsit leállunk a romokkal, most ott a special, most örüljetek annak, rövid ideig nem kaptok, visszavonulunk, de a háttérben dolgozunk rohadt keményen, hogy jó legyen, és majd jövünk (rohadt gyorsan) a dev és stable romokkal. Ehhez képest ugyan úgy jönnek a spec kiadások, mintha semmi sem történ volna. Mert én bizony nem igazán látom a különbséget a special és a dev között.Most pedig ez:
"MIUI 6 special edition for Mi 2/2S/2A is not perfect yet, so we've decided to develop it based on Android L later." Ezt eddig is tudtuk, hogy nem jó a special, hiszen mondtátok, de ettől függetlenül csak kiadjátok hétről-hétre. Szóval csinálják a "not perfect" special-t, és emellé (amely feladat önmagában is soknak bizonyult) még felvállalják a lollipop alapot is. Na ne kábítsuk már egymást!
Nem akarok negatív lenni, de van egy olyan érzésem, hogy a V5 volt az utolsó normális rom, amit valaha is látunk a közeljövőben...Most komolyan; mi a fene történt cégen belül? Elszunnyadtak, mint Csipkerózsika, jó volt a JB, hirtelen felébredtek és a semmiből már ott volt az a nyűves KitKat úgy hirtelen?! Most pedig már itt a Lollipop is? Vagy, hogy kell ezt elképzelni? Nem mellékesen a Nokia jut eszembe, aki átaludta az érintőképernyő hajnalát...
Túl nagy volt a kereslet a vállalat termékeire, a hírverés, miközben a vállalat vezetése, szervezete, fejlesztői nem voltak felkészülve erre. Egyszerűen nem tudnak mit kezdeni ezzel, nem tudják feldolgozni és lekövetni a sikert. Fejlesztenek össze-vissza, mindenféle stratégia nélkül. Okos izzó, levegő tisztító, mindenféle baromság; miközben a vevők egy jó ár-érték arányú telefont akarnak egy jó szoftverrel.
Most komolyan, annyi féle rom van, hogy ember legyen a talpán, aki új belépőként érti: stable, dev, V5, V6, special, global, multi, stb. Totál baromság az egész! Hétről-hétre jönnek a romok, miközben szerintem a fejlesztőknek nincs ideje normális javításokra, rohadt sok a hiányosság, hiba ebben a V6-ban is. Nem nagyok, de bosszantó apróságok. Valamelyik nap, főleg a kihangosítás miatt már majdnem visszaraktam a V5-ös JLB39-et. De bosszant az is, hogy ha rögzítek egy hívást, akkor a felvétel minősége sokkal rosszabb, mint a V5 alatt. Nekem pedig ezek kellenének. Bosszant a böngésző fapados mivolta is, de ezt még a legkönnyebb megoldani. Egy dolog tartott vissza a V5-re való visszatéréstől, mégpedig az, hogy a V6, akárhogy is, de sokkal gyorsabb, nem lassul be. Vannak ebben jó dolgok a V5-höz képest, de legalább annyi nyűg is van vele. Persze-persze, aha, és jön a Lollipop... -
válasz
<Adamsky> #13375 üzenetére
Az a jó benne, hogy a v5-ök közt ez az egyik leggyorsabb (JBL38 talán ami verte egyedül) és akku fogyasztásban a legjobb. Persze ez nálam van/volt így, a sebesség pedig kicsit szubjektív dolog. Szóval meg vagyok vele elégedve, személy szerint nem hiányolok belőle semmilyen funkciót-fícsört amit azóta fejlesztettek hozzá.
Persze megértem aki nem így látja, én a magam részéről egy tipikus üzleti felhasználó vagyok: Fut rajta egy navigáció, gSync-es Digical, Email kliens, Putty, Teamviewer és Viber. Nem játszok rajta, nem szerkesztek multimédiás tartalmakat stb. Ezen felül irdatlan sokat telefonálok rajta. Erre nekem ez a ROM bevált, maximum akku teljesítményt tudok belőle kihozni.
A Sony sem a korrektség mintapéldánya, de ha kijön az L frissítés, akkor elvileg lesz rá olyan rootunk, amivel a DRM nem veszik el. Illetve most is van, amivel a legfontosabb - az éjszakai fotózás algoritmusa - funkció visszanyerhető.(#13379) Disque
Sose lesz önmagában brand szinten "menő" egy kínai telefon az USA-ban, Oroszországban, de még Ázsiában sem.Éppen ezért volt létfontosságú a Kölesnek hogy törődött a felhasználókkal. Szerintem az egyszerű user inkább Samsung Ace 4-et vesz, mint Redmi 1S-t.
Akinek pedig van pénze és nagy telefont akar, az M8-at, Z3-at S5-öt stb. fog venni, nem Mi4-et. A Xiaomi pont azoknak volt a telefonja, akik kicsit mélyebben szerettek a termék "lelkébe" belenyúlni. Na de majd meglátjuk, az idő valamelyikünket úgyis igazolni fogja.
(#13381) ®abstract®
Tudom, próbáltam is, de jobb akku idővel jöttem ki a 3.8.23-mal, de tény hogy a 2014-es v5 romokat tekintve talán az egyik legjobb (bár volt nála érezhetően fürgébb WiUI.)(#13382) vornia
Hááát, most még egyelőre szabadon cserélhetsz romot a Xiaomi telefonodon. Használd ki, ki tudja meddig lesz így... -
muchacoado
aktív tag
válasz
<Adamsky> #13386 üzenetére
Igen itt tárgyalják, de még elég friss a dolog. :
http://xiaomi.eu/community/threads/cm11-suddenly-no-mic-and-earpiece-is-working.26386/
http://forum.xda-developers.com/mi-2/help/qa-cyanogenmod-11-0-nightlies-t2912100/page2
http://forum.xda-developers.com/nexus-4/help/audio-call-nexus-4-cm11-t2924589
https://jira.cyanogenmod.org/browse/CYAN-5728
http://forum.cyanogenmod.org/topic/101636-cant-hear-they-cant-hear-me-during-phone-call/#entry494462
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=57540080&postcount=117
http://forum.xda-developers.com/htc-one/help/m7-mute-calls-please-help-t2921985
-
válasz
<Adamsky> #13370 üzenetére
Nem teszek fel v6 miuit a telefonomra.
3.8.23 van rajta, teljesen meg vagyok elégedve.
Már alaposan kibeszéltük a xiaomi utóbbi üzletpolitikáját, és tartom magam ahhoz hogy rohadjanak meg.
Szurkolok hogy minél több porszívót és illatosítót, na meg egér alátétet és kickstarterről lopott mikeyt adjanak el. Minél több felhasználó fordul el tőlük, annál hamarabb rájönnek hogy minek köszönhetik hogy eddig eljutottak.
Régen innováció és egészséges alázat jellemezte a csapatot, most pedig megrészegültek a saját fingjuk szagától és pont olyan hozzáállást mutatnak mint azok a gyártók, akiktől anno hozzájuk menekültek az userek. -
zdanee
őstag
válasz
<Adamsky> #13366 üzenetére
Igen, elég egyszer és nem csak a rebootot, de a ROM frissítését is túléli. Az app újratelepítését vagy frissítését viszont többnyire nem, olyankor újra kell csinálni. Én éppen ezért csak az amúgy is nagy és ritkán frissülő játékoknál csináltam.
Egyenlőre megállapodtam magammal, hogy ha már megvettem ezeket a játékokat, de a fejlesztők hülyesége miatt nem tudom használni, akkor letöltöm a kalóz verzióikat, amik pici app + nagy obb csomagokra vannak bontva, és így ugyan nem a legfrissebb verziókkal, de megvagyok. Viszont picit vicces, hogy több játékot veszek, mint amennyit végig is játszok, erre most torrentezhetek kalóz verziókat azért, amiért fizettem
-
zdanee
őstag
válasz
<Adamsky> #13364 üzenetére
Igazából ez a Mi2 a harmadik Android telefonom. A symlinkezgetést még a Nokia N900-on kezdtem, az teljes értékű 'desktop' linux volt, ott gond nélkül ment. Utána egy fél évig egy Xperia Solám volt, ott sosem próbáltam, mert lehetett memóriakártyára pakolni alapból. Mondjuk akkoriban még nem voltak ekkorák a játékok sem... Utána egy Xiaomi Mi One Plus-om lett (innentől MIUI), és itt kellett megoldást találjak a move-to-SD hiányára. Mivel az N900-nál éveken át csináltam, triviálisnak tűnt, és ment is, hiba nélkül, egészen most csütörtökig (immár egy Mi2-n), amikor frissítettem V6-ra. Gondolom a 4.4-es Androidban van valami kavar, de ami fura, hogy ettől függetlenül a symlinkek működnek, csak a programoknál nem... CM11-et nem igazán szeretnék, eléggé megszoktam a MIUI-t, inkább visszamegyek V5-re, vagy elkezdek gyűjteni egy 64 gigás Mi4-re (ott mekkora a program-partíció?)...
Amúgy a symlink csinálás pofonegyszerű dolog, egy rootolt terminálban:
sudo ln -s [honnan] [hova] -
Karavik
veterán
válasz
<Adamsky> #13354 üzenetére
Én a CM11-től és az AOSP vonaltól azért váltam meg, mert állandóan kioldódott a képernyőzár a zsebemben és véletlenszerűen elállítódott bármi, véletlenül küldtem üzeneteket, véletlenül felhívtam valakit a zsebemből...
Mindez azért mert nincs véletlen használat elleni mód, ill van csak épp nem működik! Muszáj volt képernyőzárat beállítani ennek elkerülése érdekében. Szóval mindig visszakanyarodok a MIUI-hoz, és azt kell mondjam, nincs jobb jelenleg a MIUI6-nál MI2S-re, még akkor is, ha van pár idegesítő feature benne, mint pl. ez erőteljes rezgés a kapacitív gombok érintésekor...A sok említett f@szság MIUI6 kapcsán pedig leginkább user error! CWM.ből akarnak xiaomi.eu MIUI6-ot telepíteni, moddolt CWM kopatibilis MIUI6 esetén pedig nincs WiFI mert TDB be van kapcsolva stb. Nekem soha semmi gondom vele, pedig rengeteget használom a telót...próbáld ki!
-
DrKapocs
őstag
válasz
<Adamsky> #13350 üzenetére
Van is némi ellentmondás benne. Egyrészt ez abból adódik, hogy mennem kellett egy megbeszélésre és már nem volt időm rendesen átolvasni, korrigálni a leírtakat. Másrészt abból is adódik, hogy saját magamban is van némi kettősség.
" ... nekem ez a túl letisztult felület nem annyira jön be, de ez alapjában véve tetszik ... " Mármint itt arra gondoltam, hogy általánosságban én nem vagyok kibékülve ezzel a végletekig és sokszor erőszakosan is letisztított, minimalista kezelőfelülettel. Ez egy divathullám, ami nekem annyira nem tetszik. Csak egy példát említve: az ébresztőóránál egy pötty jelzi az órán, hogy mikor is fog ébreszteni. Miért nem lehet oda valami normális mutatót tenni, hogy normálisan lássam? Még a 3, 6, 9, 12 számokat sem sikerült odabiggyeszteni az óralapra. Oké, értek a mutatós órához, no de akkor is... A beállításoknál megjelenik itt-ott három pontocska... nem lehetne valami normális jelzést csinálni neki? A futó alkalmazások bezárására szolgáló cleaner esetében elhagyták a seprű körüli kört és a seprűből lett egy X, úgy 'álánátúron... Nekem pl. nem tetszik, hogy a zenelejátszó mindig ott figyel a notification toggle pont alatt (ennek rovására kevesebb gombot látok egyszerre). Hiányolom azt a jópofa effektet, amikor a képernyőt kapcsoltam ki.
Szóval ez így önmagában véve elég sok negatívumnak hat. Viszont el kell ismerni - ezt nehéz megmagyarázni - valahogy mégis egységes és egész. Önmagában véve sok app ikonja egyszerűbb lett. De ezek jól passzolnak a design többi eleméhez. Elég sok kis apróság viszont nem rossz. Tetszik az óra eltűnése, megjelenése, a billentyűzár feloldásakor az előugró app-ok, tetszik a hívásfogadás módja, stb, stb. Valahogy másabb az egész megjelenés. Azt azonban nem merném kijelenteni, hogy a V6 szebb, mint a V5. Fordítva sem feltétlenül. Másabb. Bár nehéz ezt megítélni, minden megszokott dologhoz ragaszkodik az ember. Ez a szoftveres képernyőméret csökkentés nekem bejön. Gyakran 1 kézzel bűvészkedve próbáltam elérni egy egy messze lévő ikont, mindennel telepakolt kézzel...ilyenkor jó lehet.
Sebességben viszont jobb a V6, mint a V5-ös JLB 39-es volt. Illetve feltűnt az, hogy a beállítások során tényleg minden appot megnyitottam, megnéztem. És a beállítások vége felé sem lassult le a rendszer.
"Szkeptikus voltam, de szerintem ez a V6 annyira nem rossz, sőt... szokatlan... viszont jelenleg nem több, mint a V5 volt.": Sokan írják, hogy egy csomó gondjuk van a rendszerrel. Én TDB-t nem próbáltam, nem is próbálkoztam vele. Megcsináltam a teljes gyalulást is, nem pakoltam vissza semmit; újra kézzel beállítgattam mindent. Nálam minden megy, hibátlanul. Eddig nem rosszabb, mint a korábbi stabil romok bármelyike. Kicsit felkészültem rá, hogy lesznek gondjaim a V6-tal, de ezek elmaradtak. Vártam, készültem egy borzadályra, ehhez képest nem azt kaptam. Az viszont tény, hogy az a sok újítás, amit elvárnék a verzió szám váltástól, az nincs benne. Nincs benne semmi olyan különös dolog, ami kiváltana belőlem egy - finoman írva - "űűűűűű, ez de tuti, nagyon jó" megszólalást.
Gyakorlatilag a V6 jelenleg szerintem nem több, mint egy újra-skinezett V5 android 4.4 alapon.
"Ja, de ahhoz meg kellett dögleszteni a v5-öt.
" Ebben nagyon is egyetértünk és sajnálom is. Ahogy eddig figyeltem, annak örülünk, hogy visszakapunk, visszakaptunk mindent, ami a V5-ben már egyszer megvolt. Csak ugyebár ez jelenleg még nem mondható fejlődésnek.
-
Karavik
veterán
válasz
<Adamsky> #13333 üzenetére
Pont ma este bontottam ki, nagyon sokára ért ide, pedig "csak" UK-ból jött Ausztriába.
Láttam már pár szép telefont életemben de ez semmihez sem fogható gyönyörűség, azt hiszem szerelmes lettemVizuális élmény már a csomagolás minőségén elragadott, ami beljebb haladva csak tovább fokozódott. A tartozékok minősége is példaértékű, ilyen minőségi adatkábelt egyik teló gyári tartozékaként sem láttam még. Sandstone black (homokkő) színűt rendeltem, tapintásra a hatása is olyan (érdes), amit a netes képek, videók nem adnak vissza, ujjlenyomat ezen biztosan nem fog meglátszani. Abszolút felsőkategóriás érzet, akár hogy forgatom a kezemben a telót. Mi2S mellette vérgagyi játéktelefonnak tűnik (nem sértésnek szánom, csak a hasonlat miatt). Mi4-et még élőben nem láttam, de látottak alapján, úgy érzem, hogy a Xiaomi-nak még van hova fejlődni...
Félreértések elkerülése végett a telefont én rendeltem meg, mert faternak nem világa a netes rendelések, pláne nem külföldről, de az ő tulajdonát képezi. Bár felajánlottam neki, hogy választhatja az én Mi2S telómat is, ha esetleg túl nagynak találná az OPO-t, de nem élt a lehetőséggel
Úgyhogy tovább nyüstölöm újdonsült Mi2S-em...
(#13332) tomic:
Szívesen! Majd tapasztalataid oszd meg itt a fórumon MIUI6 kapcsán, kíváncsi leszek, te melyik kasztba fogsz tartozni(#13334) DrKapocs:
Én 64-bit Win7 és 64-bit win8.1 alól próbáltam és simán ment mindkét oprendszerrel! -
DrKapocs
őstag
válasz
<Adamsky> #13297 üzenetére
Igen, valószínűleg ez lehet a magyarázat. Valószínűleg "fagyi" volt. Ahogyan próbáltam feloldani a képernyőt, mivel nem reagált, hosszabban tartva, úgy azzal a lendülettel valószínűleg ki is kapcsoltam a telefont. Ezután, mivel nem történt semmi, a hosszan tartással visszakapcsoltam. Köszi!
-
DrKapocs
őstag
válasz
<Adamsky> #13293 üzenetére
Ránézésre semmi különös nem látszott a grafikonon. Régebben előfordult már ilyen, de talán 1-2 alkalommal a kb. 9 hónap alatt. Nem kellett töltőre tenni a bekapcsoláshoz, de feltűnően hosszan kellett tartani a bekapcsoló gombot az induláshoz. Ez valami szoftveres dolog lehet szerintem (stabil romokat használok). Azóta is minden okés a telefonnal. Most feltettem a gsam battery-t.
-
Wajk
addikt
válasz
<Adamsky> #13279 üzenetére
(#13279) <Adamsky> & (#13280) RazorGTR1 : egyet értünk, de sokat nem tudunk ezellen tenni. A Xiaomi elismerten az Apple-t majmolja ezért próbálják ők is a brandet erősíteni egyfajta ökoszisztémával, hogy az otthonokban legyen minden Xiaomi (lsd. Apple telefon, tablet, laptop, TV, számítógép...), de én mégsem érzem a profizmust...
A HTC hasonlat nagyon találó, volt HTCm és szerettem a Sense-t és a ONE X-ig bejöttek a HTC telók, de aztán elfogytak... elfogyott a lendület. Lehet összeszedik magukat, én nekik is szorítok. Minél több az A brand, annál jobb nekünk is...
-
Wajk
addikt
válasz
<Adamsky> #13276 üzenetére
nem burkolóztam sehova, ha kérdeznek válaszolok...
A véleményemet kifejtettem amikor a Mi2-m jobb létre szenderült és ezt te is tudod.
(aztán persze örömmel hallottam, hogy újjáéledt a hamvaiból)Nem szeretek túl sokat elmélkedni a dolgokon mert azok véleményem szerint nem vezetnek sehová, innen mi nem tudunk pressziót gyakorolni sehova. Van esetleg egy keménymag, de nagyon sok a rajongó - mint egy Dzsoni koncerten - és azokat nem érdeklik a fejlesztések meg hogy mi az Android verziószám, inkább egy új ikonnak örülnek.
Több ponton és pontban nem értettem egyet már korábban a Xiaomi-val. Röviden úgy tűnnek nekem mint egy szegény fiúból lett kőgazdag iparmágnás aki ezt nem tudja kezelni és a fejébe szált, azt hiszik, hogy ők nyomták a spanyolviaszt. Biztos ti is ismertek olyan embert aki meggazdagodott és más ember lett.
Most Indiából kaptak egy kokit, meglátjuk lesz-e valami hatása, azért figyelem őket fél szemmel merre haladnak.
A changelogokat már nem, azt nem tudom, hogy és merre megy a fejlesztés.
-
DrKapocs
őstag
válasz
<Adamsky> #13269 üzenetére
Hiánypótló eszköz ez az egérpad, csoda, hogy eddig meg tudtunk lenni nélküle. Ahogyan ez a légtisztító is... A fórumos robotok csak annyit mondanának, hogy awesome, super, can't wait, can buy?, please come Hungary, stb., stb., stb. Alig várom, hogy legyen végre MiMakaróni tészta is, azzal mégiscsak finomabb lenne az ebéd.
Nem tudom mi ez a baromság, amit csinálnak. Már azt sem értettem, hogy mit erőltetik ezt a mail appot a fejlesztésekben. Totál felesleges, ott a gmail, ott a yahoo, ott a ... ezer mail app van, nem ez a legfontosabb. A fórumokat olvasva egész őrületbe kergették az embereket azzal, hogy a kamera appot nem javítgatták, de a mail app lényegtelen apróságait reszelgetik hétről-hétre.
Úgy látom, hogy a Xiaomi kezdi elfelejteni, hogy miért is szerették meg ilyen gyorsan az emberek. Hol vannak az értelmes fejlesztések, mit szöszölnek ennyit a V6-tal, hol a Lollipop?
Félreértés ne essék, én alapvetően elégedett vagyok a V5-tel, sőt, nagyon is, de amióta nekem mi2s-em van, azóta a fejlesztések nagy része semmire nem használható. Elég hullámzó az update színvonala; ez pedig bosszantó.Szerintem olyasmi stratégiát valósítanának meg mint a Samsung. Lefedik a piacot mindennel. Nem hiába importálták Hugo Barrát. Mi pedig majd leshetjük az ígért és soha meg nem kapott frissítéseket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest