- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrKapocs
őstag
válasz <Adamsky> #13269 üzenetére
Hiánypótló eszköz ez az egérpad, csoda, hogy eddig meg tudtunk lenni nélküle. Ahogyan ez a légtisztító is... A fórumos robotok csak annyit mondanának, hogy awesome, super, can't wait, can buy?, please come Hungary, stb., stb., stb. Alig várom, hogy legyen végre MiMakaróni tészta is, azzal mégiscsak finomabb lenne az ebéd.
Nem tudom mi ez a baromság, amit csinálnak. Már azt sem értettem, hogy mit erőltetik ezt a mail appot a fejlesztésekben. Totál felesleges, ott a gmail, ott a yahoo, ott a ... ezer mail app van, nem ez a legfontosabb. A fórumokat olvasva egész őrületbe kergették az embereket azzal, hogy a kamera appot nem javítgatták, de a mail app lényegtelen apróságait reszelgetik hétről-hétre.
Úgy látom, hogy a Xiaomi kezdi elfelejteni, hogy miért is szerették meg ilyen gyorsan az emberek. Hol vannak az értelmes fejlesztések, mit szöszölnek ennyit a V6-tal, hol a Lollipop?
Félreértés ne essék, én alapvetően elégedett vagyok a V5-tel, sőt, nagyon is, de amióta nekem mi2s-em van, azóta a fejlesztések nagy része semmire nem használható. Elég hullámzó az update színvonala; ez pedig bosszantó.Szerintem olyasmi stratégiát valósítanának meg mint a Samsung. Lefedik a piacot mindennel. Nem hiába importálták Hugo Barrát. Mi pedig majd leshetjük az ígért és soha meg nem kapott frissítéseket.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest