- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Egy óra, két rendszer
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peanar
senior tag
válasz
Makszimusz #6367 üzenetére
Hát,nyertél! Ez amúgy max. fényerőn,wifi + mobilnet on??
Ez nem semmi...na majd letesztelem én is a miuiandroidos multilang változatot -
válasz
Makszimusz #6315 üzenetére
Uhh, azt se tudom, ilyet, hogy kell, de ennyire nem is fontos. Majd talán a következő rom jobb lesz, ha nem meg visszateszem a régebbit.
-
pmatthew
tag
válasz
Makszimusz #6279 üzenetére
írtam PM-et.
-
r4z
nagyúr
válasz
Makszimusz #6286 üzenetére
Akkor lesz kiadva a kernel forráskódja?
-
peanar
senior tag
válasz
Majd hiszem ha látom,jobban mondva ha tapasztalom
-
válasz
Miből gondolod?
-
Karavik
veterán
válasz
Makszimusz #6246 üzenetére
Letölthetném én is onnan, de 600 ft-on nem fogok gecizni. Van már jó pár appom amiért fizettem...
Asphalt 8-at tolja valaki? Én igen, és az elit-től elég kemény...
-
válasz
Makszimusz #6233 üzenetére
Ez megvan, be is van kapcsolva, de így olyan, mintha egyet rezzenne, mikor hozzá érek, meg egyet akkor is, mikor elengedem. Na ez utóbbi nem kellene
-
Rabby
tag
válasz
Makszimusz #6221 üzenetére
Igen! Bár Hangouts az elméletileg system app, szóval...
Most leállítás és "data clear" megvolt mindnél, remélem az segít.
Ha esetleg mégsem, akkor mi a teendő? -
Karavik
veterán
válasz
Makszimusz #6207 üzenetére
Most tesztelem mit tud folyamatos 3G használat mellett. Estére lesz eredmény, majd közzé teszem!
... de már most látom hogy közel sem lesz olyan jó mint wifi-ről
-
Karavik
veterán
válasz
Makszimusz #6205 üzenetére
Nálam még soha nem ment 2 napig a teló. Egyszer jó lenne megtapasztalnom ezt az érzést :-)
Sokat irkálok és beszélek viberen, lehet az a baj... nem tudom...
-
Karavik
veterán
válasz
Makszimusz #6203 üzenetére
De ne feledd, hogy sokat fényképeztem is mellette, +nem volt térerő sokáig, ami szintén húzza az akksit cefettül, és ment a Google map is navigációként a kirándulás alatt.
Gyenge pontja, hogy folyamatos 3G/H+ mobilhálózat mellett 1.5 órára redukálódik a kijelzőhasználat kb. 10 óra üzemidő alatt.
-
Semm1
tag
válasz
Makszimusz #6188 üzenetére
Szerintem nem rossz egyáltalán a majdnem 4 óra kijelzőidő, főleg hogy szinte minden be volt kapcsolva(GPS, Wifi...). Amúgy ilyen használat mellett lemerülne a nagyobb gyári akksi is estére.
-
pmatthew
tag
válasz
Makszimusz #6134 üzenetére
Be van állítva miui adatkorlát, 5 gb-ra, aminek a közelében sem járok. Nem láttam semmilyen ilyen irányú korlátoló beállítást. Hol keressem?
-
tom81042
tag
válasz
Makszimusz #6141 üzenetére
Ezt google-zom mar egy oraja kb.
Nincsen HALO icon, illetve nincs semmilyen HALO, sehol, a telefon osszes beallitasat megneztem fentrol lefele haladva.
Nem lehet hosszan nyomni es huzni semerre a kis kört, illetve dupla kattintani sem lehet ra. Csak sima tap mukodik, es attol lejjebb megy, majd legalul megall. nincs piros kor se, csak a "dismiss all notification" lehetoseg funkcio mukodik.
Tehat jelenleg ott van bal oldalt lennt egy kis kor alaku floating widget, es semmit nem lehet vele csinalni, nem lehet huzni, nem lehet eltuntetni, athelyezni se. Elrejteni lehet felig, majd vissza.
-
peanar
senior tag
válasz
Makszimusz #6135 üzenetére
Szeretem a fánksönöket,de ennyire nem mélyültem bele,én csak a kisfiamról készült képeket osztom meg a (messze lakott) családdal
-
Karavik
veterán
válasz
Makszimusz #6130 üzenetére
Köszi, kipróbálom. A Google drive olyan mint a Dropbox ugye, hogy csak linket tudok küldeni a célszemélynek?
-
peanar
senior tag
válasz
Makszimusz #6125 üzenetére
Amúgy akku irányból az augusztusi romokat semmi nem űbereli.
Hát ez az!
Ezért térek (én is) mindig vissza valamelyikre,de azért reménykedem,bízom a miuiandroidos srácokban...aztán ki tudja,lehet,míg telefon a telefonom,marad a "régi" bevált verzió -
peanar
senior tag
válasz
Makszimusz #6096 üzenetére
Mondtam én
-
peanar
senior tag
válasz
Makszimusz #5970 üzenetére
-
Semm1
tag
válasz
Makszimusz #6063 üzenetére
Fényerő 50 %-on és automatán persze. Rom verzió JLB 22. Gps nem, 3G-n 10 órát voltam, Wifi-n meg 29 órát.
-
Karavik
veterán
válasz
Makszimusz #6057 üzenetére
Jenővel ;-)
-
tom81042
tag
válasz
Makszimusz #6024 üzenetére
A tobbi telo se jobb, android az android... Alternativaja meg mi van? Max az IOS, de osszessegeben mindent nezve annal ez megiscsak jobb, foleg hogy a vegere par het szivas utan megiscsak megoldodik a dolgok nagy resze, vagy lesz ra workaround.
CM-ben nem keyboard beallitas volt a hosszannyomas idotartama ha jol emlexem, hanem az egesz rendszeré. Asztalon, filebongeszokbe, stb. mindenhol villam gyorsan lehetett kezelni mindent.
-
peanar
senior tag
válasz
Makszimusz #5990 üzenetére
Ok,megnézem ezekkel a paraméterekkel,de az már csak a következő töltésnél,azaz holnaptól indul.
Éjszaka hangerő le,azaz néma üzemmódba? -
tom81042
tag
válasz
Makszimusz #6000 üzenetére
taskerral nem csak a mar meglevo appokat lehet idoziteni, feltetelekkel osszekotni, stb?
Pl a status bar-ba a toggles-hez hogy teszek taskerrel custom appot? Vagy epp a battery usage-ot?
Hogy oldom meg hogy ha a jobb oldalon huzom le a status bart, akkor egybol a toggles jojjon be, meg akkor is ha van notification? -
válasz
Makszimusz #6000 üzenetére
Jobb tok ára? Csak 700 Huf. Vagy mire kell még pénz?
-
peanar
senior tag
válasz
Makszimusz #5970 üzenetére
Akartam,csak balf@sz módon rádugtam a töltőre és lemaradt a screenshot.Ezért nem tettem közzé,de akkor majd a következő töltés előtt,ha nem felejtek el képet csinálni
Tudom,hogy nem mérvadó az éjszakai üzemidő,de attól függetlenül egy verzióval sem tudtam ezt elérni....Kb.hogy mit produkált az előző töltés előtt:
Használat akksiról: 53ó Xperc
Kijelzőhasználat: 3ó.40perc
Maradék töltöttségi szint: 20%
Kijelző fényerő: automata
Wifi/mobilnet: 07.00-23.00 ON
23.00-07.00 Off
Telefonálás: kb.35perc -
muchacoado
aktív tag
válasz
Makszimusz #5924 üzenetére
Akkor ma megmondom nekem lesz e újraindulás, a munkahelyem a város szélén van alig van térerő, plusz egy könnyűszerkezetes csarnok még ráárnyékol.
-
Karavik
veterán
válasz
Makszimusz #5921 üzenetére
Persze, nem gond, hasonló megfelel, mint ami az aktuális 3.9.27 ROM-al készült?
-
Gabó75
senior tag
válasz
Makszimusz #5886 üzenetére
Én is jelentettem!
-
Karavik
veterán
válasz
Makszimusz #5878 üzenetére
Te nyertél! De saját telómhoz képest többszörösére nőtt az akku üzemidő. Valószínű a wifi kezelés teljesen más lehet a 3.8.23-ban és jobban optimalizált, mint a későbbi romok. Mindezzel együtt most én már elegedett vagyok a saját eredményémmel.
-
peanar
senior tag
válasz
Makszimusz #5848 üzenetére
Igazad lehet,ami a gyárit illeti!
Viszont a miuiandroidosnál tévedsz! Összefolynak a verziók,de már egy jó ideje benne van a RombanValamelyik régebbi verzióból úgy tudtam kicsalogatni,hogy telepítésnél (után) az angol nyelvet választottam ki. Végigbökdöstem a pár lépést,majd mikor végzett emailcím megad,névjegy visszaszinkronizálás,tárcsázó és ékezetes keresés és láss csodát,működik
. Majd ezután átállítottam át magyar nyelvre. Ha viszont telepítésnél magyar nyelvel indítottam,akkor nem tudtam előcsalogatni (igaz,akkor úgy hirtelen nem jutott eszembe,hogy átváltsam angol nyelvre,lepróbál majd vissza).
Azóta minden új romot (miuiandroid) így telepítek (angol nyelv kiválasztással) és mindegyiken működik az ékezetes keresés -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Makszimusz #5847 üzenetére
(#5847)
Hmm.. ez az micro-SD bővíthetőség felett elsiklottam. Így már csak a szélességébe (na, és a hülye tükrös/üveges hátlapba) tudok belekötni.
Viszont mindentől függetlenül szurkolok ennek a modelnek, hogy legyen nagyon sikeres, és akár házon belül is verje agyon a nagytesót az eladásokba. Az nagy fricska lenne.. ugyanis ez az első tényleg mini telefon, ahol összemérhető, hogy melyik méret fogy jobban.(#5850)
Hmm.. én azt hittem, hogy ha innen küldesz ki valamit (magyarán tudod bizonyítani az "irányt"), akkor ilyen nem fordulhat elő, amit írsz. Ettől függetlenül ha találsz valaki olyat (esetleg Te magad vagy ilyen), aki biztos kézzel meg tudja ezt csinálni, akkor talán tényleg jobb így.(#5849) Karavik
Örülök, hogy segíthettem! ;-) -
Karavik
veterán
válasz
Makszimusz #5850 üzenetére
Köszi a visszajelzést, már szedem is le a ttorrent pro-t
-
válasz
Makszimusz #5778 üzenetére
tTorrent Pro minden erőlködés nélkül lenyúzta a netről a 5,3 GB-os filmet (mkv). Ennyit a 4 GB problémáról.
(#5805) <Adamsky>
Számolgattam, ha úgy járok a visszaküldéskor mint a múltkor az egyéb elektronikai cuccokkal (National Asshole Variety rámszállt és keményen köhögni kellett vámoláskor), akkor ugyanott vagyok mint ha megrendelem az LCD-t. Odaküldés és visszaküldés költsége trackinggel 15k alatt nem áll meg. Ha azt mondják hogy nem cserélik ki mert karcolás van a teló szélém, ergo elejtettem, akkor kukáztam 15k-t és kezdhetek LCD-t rendelni. Ha kicserélik és visszafele jövet kell ÁFA-t fiztnem, akkor 30k-ra rúg az összeg.
Így maradok annál hogy megrendelem az LCD panelt 20k-ért free shippinggel és megúszom az ÁFA-t tutira és nem bukom a 15 vagy 30k-t. Persze lehet nem tökéletes az ötlet, még gyúrok rajta... -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Makszimusz #5838 üzenetére
Én máris látok egy gyenge pontot a spec.-ben. Nagyon úgy néz ki, hogy csak 16 Gbyte-os kiszerelésben lesz kapható a Z1. Azon most lehet vitatkozni, hogy ez kinek, mire elég. Nekem tudom, hogy kevés lenne, kivéve, ha bővíthető. Ellenkező esetben hiába gyorsabb, ha kevesebb a memória. A nagyobb aksi igaz pozitívum, de az már nem, hogy majdnem 65mm széles. Az bizony sok (nekem). Ja, sebességről ez a nemrég felfedezett videó jut eszembe. HTC One vs. Moto X. Érdemes megnézni.
bsanya
A dual-SIM hiánya nálam nem kizáró ok, de tudnék neki örülni, ha tudná a telefon. Sokkal inkább, mint egy újabb / erősebb SoC-nak. -
vagyula
senior tag
válasz
Makszimusz #5838 üzenetére
Azt meg hogyan ilyen korán -
válasz
Makszimusz #5819 üzenetére
De mint a példa mutatja, nem volt wifi a közelben, csak adatkapcsolat volt napközben, mégis bekapcsolva hagyta. Merült is tőle rendesen..
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Makszimusz #5785 üzenetére
Bátor döntés, de miért született? Nem sikerült a garanciát érvényesíteni? Mennyi a kijelző hozzá? Illetve csak kijelző kell? Vigyázz, mert a kolléga (asszem) Motorola ATRIX 2-vel járt úgy, hogy csak kijelzőt vett, és megpróbáltam youtube videó alapján megcsinálni. Ennek az lett a vége, hogy a kijelző és az alsó gombsor közötti érintkező sort (ne kérdezd, miért van az ott) szépen átvágta (állítólag "sima" fóliának tűnt elsőre). Amikor összerakta, ment minden, csak épp a gombok nem. Na, második körben már a teljes előlapot rendelte kijelzőstül. Egy a lényeg, hogy légy nagyon körültekintő! Engem személy szerint érdekelnének a részletek, szóval oszd majd meg kérlek a tapasztalataidat.
(#5787) Gabó75
Erről a remek fogyasztásról írnál kicsit bővebben? Mennyi az annyi, és milyen körülmények közt? -
Gabó75
senior tag
válasz
Makszimusz #5778 üzenetére
Melyik romra gondolsz? A Nexus kernelesre?
Én felraktam a 22-én kiadottat, mert már abban életre kelt az FM rádió. Szépen megy is, de az előtte lévő jó fogyasztás már nem volt jelen. Nagyon ette az akksit. Jött ki azóta még egy frissítés, megnézem hátha visszaállt a korábbi remek fogyasztás. Mokee CM 10.2-je a legjobb tartós használatra, mert ott jó a kamera és a fogyasztás sem rossz, amikor feltöltve tartósan nyúzom. Kijön simán a 4, 4.5 óra kijelző idő. Azonban alvó állapotban nagyon eszik. Simán esik óránként 3-4%-ot. Látszólag nem ébreszti fel a telót, de mégis esik a szint. Ezt úgy, hogy ugyanazokat az alkalmazásokat használom minden kipróbált romon. TB-vel öt perc alatt újra a megszokott környezetet rakom vissza mindig. A system 1 a CM 10.2 játszótér, a System 2-n Wajk romja jelenti a menekülési utat.:-) -
Karavik
veterán
válasz
Makszimusz #5747 üzenetére
Igen, Adamsky és én kerestem a megoldást. Örülök hogy megtaláltad, most már csak nekünk kell
Egyébként pont akartam írni, hogy a fájlrendszerből adódó 4GB korláttal valami nem stimmel, mert adatkábelen keresztül, úgy feltoltam a telóra egy 15GB fájlt (egyben), mint a szél! Ha van korlát, akkor most is közbe kellet volna szólnia. Szvsz a kliensben van korlát... -
balewi
aktív tag
válasz
Makszimusz #5723 üzenetére
Nálam pittyen egyet és visszalép a dialer-be.
Mikor először találkoztam ezzel, akkor azt hittem a másik fél telója a szar.
Ez leginkább akkor zavar, mikor olyan helyről rendelek kaját ami népszerű, mert az ugye folyton foglalt.
Eddig nem találkoztam hibaüzenettel, de nem is kerestem -
Karavik
veterán
válasz
Makszimusz #5723 üzenetére
Sajnos ugyan az nálam is. Ha a hívott félnél a hívásvárakoztatás nem aktív és éppen hívásban van, akkor foglalt jelzés helyett a következő üzenettel szakad meg a hiváskezdeményezés: "Call Ended, Not Connected "
Szerk:
Elég gáz, de az is amit feljebb irtam, hogy a hívásvárakoztatásról a hívó félnek nincs visszajelzése. -
muchacoado
aktív tag
válasz
Makszimusz #5706 üzenetére
Nem volt hülye kérdés, akkor meg nem kérek hülye választ.
(#5710) lacika888
Jövő héten érkezik ilyen metal coverrel,az enyém, majd írok. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Makszimusz #5707 üzenetére
Én kb. 1 hónapja kezdtem el a Takser-rel komolyabban foglalkozni. Eddig pozitívak a tapasztalataim, de érdekelne, hogy Neked mi volt (vagy van) vele a gondod. Jöhet a válasz privátba is, hogy ne "terheljük" a fórumot. Egyébként most annak próbálok utána járni, hogy megoldható-e vele a telefon - kikapcsolt képernyőnél történő - felébresztése (pl. egy dupla koppintással, mint az új G2-es telefonnál).
-
lacika888
csendes tag
válasz
Makszimusz #5701 üzenetére
Sziasztok,
Mindenkinek köszönöm a segítséget.
-
muchacoado
aktív tag
válasz
Makszimusz #5665 üzenetére
"Töltőhöz adott eu dugó átalakító issue? :-)"
Ezt kifejtenéd? Szoktak ezzel gondok lenni?
-
Karavik
veterán
válasz
Makszimusz #5652 üzenetére
Javaslom lépjünk túl ezen a témán, lehetséges?
-
HanU
tag
válasz
Makszimusz #5627 üzenetére
Sajnos ez az LCD probléma mással is előfordult.
[Yellow tint of the display]
[Másnál Kép a hibáról_1]
[Másnál Kép a hibáról_2]Nekem Xperia NEO-nál fordult elő. Valami ragasztási gond az LCD gyártásánál a ragasztó magas hőmérséklet hatására elszineződik, működési gonddal nem jár csak csúnya. Nekem a NEO-nál egyre nagyobb kiterjedésű lett. Mikori gyártású a TE telefonod?
-
válasz
Makszimusz #5623 üzenetére
Beégés az LCD panelen??? Azt h??
-
Karavik
veterán
válasz
Makszimusz #5622 üzenetére
Köszi, akkor nem is a kliens hibája! ...de hogy Off lenne? Ez relativ, mint általában minden az életben, mert közvetve kapcsolódik a témához, de ha mégis az, akkor vasárnap meggyónom
Már látom is fényes jövőd a moderátori pályán
-
peanar
senior tag
válasz
Makszimusz #5607 üzenetére
Természetesen az is lehet,de tudom,hogy én is találkoztam ezzel az idegesítő "jelenséggel" valamelyik MIUI romnál (talán a JLB21.multilang) és semmilyen másik dialert nem használtam,csak a gyárit!
Azért nem emlékszem pontosan a verzióra,mert én sem tudtam kiirtani,úgyhogy rövid időn belül jött a full wipe és a következő áldozat -
peanar
senior tag
válasz
Makszimusz #5593 üzenetére
Egyet értek,bár nálam még a 3.9.6 is jól ketyegett.
-
Wajk
addikt
válasz
Makszimusz #5546 üzenetére
majd pénteken
@all: valaki kérdezte anno, hogy az új Focal app (kamera a CM10.2-ből)-ot hogyan lehet átemelni. A készítő srácnak nem tetszett az új CM üzleti modell és megosztotta az XDA-n és a Google Play-en is a programját... átmásolva nem ment anno, de így, ok.
fejleszti folyamatosan, most teszteltem és kb működik is szépen, persze vannak érdekességek.
-
Karavik
veterán
válasz
Makszimusz #5539 üzenetére
Az áramerősség (Amper) a töltőn a terhelhetőségre vonatkozik. Ha ez az érték több, mint amennyit a teló felvesz töltés közben, abból nem lehet gond. A probléma akkor lehet, ha a készülékünk töltés közben több ampert vesz fel, mint amennyire a töltő terhelhető.
-
válasz
Makszimusz #5533 üzenetére
Nem
De még Xperiám van ám, nem Mi2.
-
Karavik
veterán
válasz
Makszimusz #5531 üzenetére
Köszi, már tesztelem is. Működik csak kicsit bugos, mert ráböktem a mappára "download folder to" és le is töltötte ahová akartam, csak az a baj, hogy letöltötte vele együtt a Mappán kívüli fájlokat is, amit nem akartam - ezt nem tudom milyen megfontolásból tette...
Kár, hogy Guglival nem lehet elmenni sörözni, Wiki-t meg nem lehet megdugni
-
válasz
Makszimusz #5529 üzenetére
Minden ROM-mal lenullázom 12 óra alatt, olyan mindegy mi van rajt. CM-mel se ment többet, meg gyárival se. Majd a Mi2S a 3100-es akksival
-
peanar
senior tag
válasz
Makszimusz #5495 üzenetére
Nálam sokat zabáll
A MiCloudhoz van köze....
Én letiltottam wifiről és mobilnetről és nem érzem,hogy bármi is hibásan működne. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Makszimusz #5437 üzenetére
Hali!
A gyári megoldásnak - ahogy Disque is írta - tulajdonképpen az elronthatatlan frissítés volt a célja (kb. mint egyes alaplapoknál a dual-BIOS-nak).
A PC-s hasonlat itt nagyon nem állja meg a helyét. Ez egy telefon, alapvetően 1db rendszerrel. Az, hogy egyáltalán lehetőség van TDB-re, annak igazából a "hülye" gyártó ágyazott meg. Ha nem lenne a 2x akkora system (sys1 és sys2) akkor TDB-se lehetne, mert nem lenne elég hely a két rendszernek. Esetleg a partíciók mókolásával, de az már kicsit "advanced" feladat. -
Karavik
veterán
válasz
Van igazság abban amit írsz, de szvsz ez már inkább egyéni igények kategória. Nekem is milyen jó lenne, ha a rizszabálója beletette volna az LTE támogatást a telóba, a SoC képes rá és mégse...
A gyári megoldás az MiRecovery aminek eredetileg más a logikája, mint CWM. A lényeg, hogy megvan a lehetőség a CWM TDB használatára, de tudva lévő, hogy az OTA, Updater App, MiRecovery frissítési módszerek ezt felülírják.
-
Disque
aktív tag
válasz
Az OTA keresztbe frissítése úgy van kitalálva, hogy ugyanazt a rendszert használod mind a két partición, természetesen TDB nélkül, és azért frissít keresztbe, hogy ha valami gond van az OTA frissítéssel akkor az előző rendszered, még mindig használható marad, de nem 1 évvel ezelőtti amit meg már nem biztos hogy tudnál OTA frissíteni. Vagyis az átlagusernek van egy elronthatatlan rendszere, míg aki romol összevissza az használjon TDB-t CWM-el
-
Karavik
veterán
válasz
Makszimusz #5417 üzenetére
Igen az OTA is és az Updater App is keresztbe frissít, de az teljesen normális, üzemszerű működés, nem rendellenesség. Mint ahogy az is, hogy az MiRecovery csak a system1 re frissít.
Ezért is írtam Tomic-nak, ha nincs CWM telepítve (és nem használja a TruDualBoot funkciót), akkor tökéletes az OTA, Updater App vagy akár MiRecovery-vel történő frissítési módszer.
Ha valaki CWM-et és TrueDualBoot-ot használ, annak nyilván nem megfelelő a fenti frissítési módszerek egyike sem, mert hazavágja a rendszert. Nekem nincs CWM se TrueDualBoot, csak OTA, Updater App és MiRecovery-vel frissítek és stabil a rendszerem, mint állat.
-
szuszinho
őstag
válasz
Makszimusz #5417 üzenetére
Az OTA nekem is keresztbe frissített. Többet én sem használom, az biztos.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Makszimusz #5369 üzenetére
Az 1.0-nál tart a CM csapat.
Fogják ezt még fejleszteni. -
válasz
Makszimusz #5366 üzenetére
Kár, mert ötletes dolgok voltak benne.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Makszimusz #5366 üzenetére
Szerintem a Focal még mindenhol köhög CM10.2-n belül is...
-
Gabó75
senior tag
válasz
Makszimusz #5343 üzenetére
A 141. hozzászólásban van a dropbox link.
[link] -
Karavik
veterán
válasz
Makszimusz #5257 üzenetére
-
Karavik
veterán
válasz
Makszimusz #5232 üzenetére
A legjobb megoldás, ha az optikai képstabilizátor integrálva van a készülékben, úgy mint a Nokia Lumia 920 és LG G2 esetében. Most még mobiltelók esetében újdonság, de 1 év múlva a legtöbb csúcs készülékben jelen lesz.
-
balewi
aktív tag
válasz
Makszimusz #5232 üzenetére
Hogy ez mennyire jól jött volna nyaraláskor ...
Olyan, mintha úsztál volna a levegőben. Tetszik -
Cyberpunk
félisten
válasz
Makszimusz #5230 üzenetére
Ha igazak a pletykák, akkor a Z1 Mini az odaver majd. 4,3" és csúcs hardver és itt a Mini jelző végre nem csak kisebbet, és gyengébb hardvert takar.
-
Semm1
tag
válasz
Makszimusz #5191 üzenetére
Ezelőtt egy Xperia Mini-t használtam a 2.3.7-es Gingerbread-el, mikor már elkezdet zavarni, hogy néha lassú akkor sem ROM-oltam...Annyira nem is vonz ám ez a része a telefonnak amúgy.
Átlag felhasználó vagyok, aki kicsit érti is hogy miből épül az Android és a teló, de a lényeg...Hogy kiszolgáljon azzal, amiért vettem, és ne lassuljon be, meg a kijelző szépsége is szempont volt persze, méretben meg ha jól tudom ez a legkisebb méretű S4 Pro-s telefon. 5"-os marha nagy lett volna a 3"-os után, ennek is majdnem 2x akkora a nyomkodási felülete.
De ha azt írod, hogy úgy sem merek ROM-olni, és sörben akarnál fogadni...
Én kicsit most jobban jártam az Mi2-vel...Meg amúgy is, nem bírtam volna kivárni, míg lemegy az ára.
Akksiról meg annyit, felsőre a CPU-Z volt amivel lefigyeltem nem-e hamisítványt fogtam ki...Többet zabál mint a kijelző, valami nem jó azzal a programmal. -
válasz
Makszimusz #5193 üzenetére
hát én xperia s-ről váltottam a mi2-re, és sírni tudnék ha rá gondolok, akkora egy fos volt az a telefon.
nagyon tetszett, de szoftveresen frankón egy hulladék, és a szolgáltatósoknál fel sem lehet nyitni a bootloadert, tehát a romolást felejtő.
fél évig kínlódtam, aztán eladtam.
szóval nem hiszem hogy a Z-sorozatnál szoftveresen azóta megváltották volna a világot. -
Wajk
addikt
válasz
szeritnem kettő Mi3 simán kifog jönni egy Z1 árából
(#5186) <Adamsky>: +1 Tracking nélkül ekkora cuccot nem ajánlott.
-
Karavik
veterán
válasz
+vízálló is, de itt is ordenáré vastag csík van a kijelző alatt /felett. Eddig az LG G2 jobb vételnek tűnik, kijelzőjéről csak szuperlatívuszokban beszélnek, de én még megvárom a Nexus 5-t, bár ez is LG lesz.
-
kano
nagyúr
válasz
Szerinted egy Sony ára nem lesz húsbavágó???
-
kano
nagyúr
válasz
Makszimusz #5191 üzenetére
Akkor még én sem rendelem meg.
Bár már most is 400$-ra van leértékelve.
-
jilian
addikt
válasz
Makszimusz #5177 üzenetére
Micsoda hasonlatok.
-
hriska
aktív tag
válasz
Makszimusz #5175 üzenetére
Köszi,akkor rátolom.Ebben a TDB-ben nem voltam biztos,hogy ezzel nyugodtan lehet "társasházat" építeni.
Gabó75:
Neked is köszi
-
hriska
aktív tag
válasz
Makszimusz #5171 üzenetére
TDB be van kapcsolva CWM-ben .És CWM-ben akarom felrakni,nem OTA-val.És miért rossz az,ha az ember több rendszert szeretne kipróbálni?
-
Koczó93
őstag
válasz
Makszimusz #5165 üzenetére
Köszi a választ, visszaolvastam minden kérdésemre választ találtam
-
peanar
senior tag
válasz
Makszimusz #5090 üzenetére
Nálam az aksi fogyasztással semmi gond nem volt,sőt azonos használat ,mellett (az elődeihez képest) elketyegett több mint 2és fél napig. Ha este nem kezdek el "játszadozni" vele,elérte volna a 3 napot is!
Viszont nálam más hülyeség jelentkezett,néha mikor kiléptem egy alkalmazásból,bezizzent a kép,de ugyanezt eljátszotta hívás lerakása után is!
A párom telefonján meg ha kiválasztottam a névjegyzékből valakit és rámentem a részletes névjegy mutatásba,akkor kilépett. Ezt 5 névből hárommal eljátszotta,úgyhogy mindkettőnk telójára vissza ment a 3.8.23 -
Karavik
veterán
válasz
Makszimusz #5090 üzenetére
már késő, viszont gyors, mint állat:
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Makszimusz #5025 üzenetére
Hali!
Erre úgy vettem észre más is panaszkodott (nem Xiaomi-s készüléken). Próbáld meg feltenni a 3.8.29-et (Samsung Galaxy S2 GT-I9100)
-
peanar
senior tag
válasz
Próbáld meg,amit Wajk írt,illetve még egy gondolat. Milyen nyelven használod a romot?
Azért kérdezem,mert még a GB korszakban én is belefutottam ébresztőóra hibában 1-2 verziónál és ott a magyarításban volt a hiba,vagyis ha átváltottam angol nyelvre (max kellett egy újraindítás) az ébresztőóra máris működött.
Max ha magyar nyelven használod,esetleg megpróbálhatod a fentebb leírta. -
Wajk
addikt
válasz
gondolom az óra appnak az adatait már törölted, még esetleg az ébresztő képernyő témája lehet esetleg sérült (system/media/theme/default/alarmscreen), a köv verzióig esetleg használj más ébresztőt, vagy töltsd le a teljes ROMot és flasheld fel Wipe Cache/Dalvik Cache kíséretében
(#5026) kzrca: relatíve új fícsör ez, abban még nincsen benne. Tesztelésnek próbáld ki, hogy az ujjadat ráteszed a LED mellet lévő kis lyukra és úgy teszteled a hangminőséget (az a másodlagos mic)
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Makszimusz #4962 üzenetére
Jaja, majd megy fel a CWM. Csak most két okból nem bolygattam. Egy, még ki akarok mindent "közel érintetlen" állapotba tesztelni. A másik, hogy nem vagyok otthon. :-) Majd hétvégén.
Egyébként kössz a választ, összejött a 3.8.29-es.Egyébként ha CWM-ből teszel fel (pl. gyári) ROM-ot, akkor az nem írja felül a recovery-t (és lesz megint gyári)? Gondolom nem. Viszont ha pont ez lenne a cél, akkor hogyan kell feltenni egy gyári ROM-ot?
greenmeister
Nincs root (jogod). Azt hittem meg leszek nélküle, míg kijavítják, de nem. -
greenmeister
tag
válasz
Makszimusz #4962 üzenetére
30asban mi a hiba amúgy?
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Makszimusz #4926 üzenetére
Nem, igaz én nem is témázgatom annyira. Most egy black van fent. Ez nem lassabb mint a gyári.
-
Neck
veterán
válasz
Makszimusz #4825 üzenetére
Nem
Bocs de nem hagyhattam ki
-
Karavik
veterán
válasz
Makszimusz #4560 üzenetére
Végre nem csak én vettem észre! Régebbi MIUI ROM változatoknál még dicsekedtem agyba főbe a képekkel haveroknak, kollégáknak. Újabban viszont, ahogy a heti frissítéseket sorra telepítettem, már nem nagyom van okom rá
Nekem anno SE W800 volt, az is kiemelkedő képeket készített a maga kategóriájában.Más:
Adatkábellel összedugtam a telót a PC vel és felettébb gyanús fájlokat találtam a gyökérben. Rágugliztam de nem igazán találtam magyarázatot. Nektek hasonló? Mi hozhatta létre ezeket?
.06ba141d-a652-464b-b7c2-0932d1a1402b.mologiq
.config_p56
adstestNeck:
kijelző szarakodás már nekem is előfordult párszor. Én is azzal nyugtattam magam, hogy túl koszos...
-
peanar
senior tag
válasz
Makszimusz #4562 üzenetére
Próbáld meg beletenni vagyula féle JLB 17-18 kameráját,mert mint ahogy írtam,nekem sikerült
Mindkettővel működik,nekem most a 17 ből kiszedett van a telón.
Már csak azért is,mert kíváncsivá tettél,hogy azzal lesz e neked különbség!?
Bevallom,én nem vagyok egy fotóművész,így nemigazán tudok hozzá szólni a témához,én csak annyit látok,hogy egyik verziónál jobb,a másiknál meg rosszabb képeket csinál -
peanar
senior tag
válasz
Makszimusz #4490 üzenetére
Helyesbítek!
A 3.8.2-re root explorerrel fel tudtam tenni vagyula által magyarított JLB17-18-nak a kameráját és működik is -
peanar
senior tag
válasz
Makszimusz #4490 üzenetére
Szia.
Már hasonlót tapasztaltam (le is írtam) én is!
Nem tudom,hogy ez mire jó,vagy miért csinálják a fejlesztők (oké hogy hétről-hétre bele tesznek valami újítást,látványos dolgot),de az új heti kiadású romok egyre sz@rabbak! És ez nem csak a kamera appnál nyilvánul meg. Nekem van egy clockworkmod backupom egy régebbi verzióról és valahogy az mindig vissza kerülA pénteki frissítést már fel sem tettem,de pl.a 3.8.9-nél a talk folyamatosan Fczett és ez a párom telefonján is előfordult. Voltak még más anomáliák is,de most így hirtelen nem emlékszem.....
Én valamelyik verziónál próbálkoztam a JLB kamera átrakásával,de nem indult el. Ettől függetlenül megpróbálhatod,hátha neked több szerencséd lesz
Én root explorert használok, amit Csepy ((#4476) Csepy válasza Williamgrant (#4475) üzenetére) által leírt módszerrel kell használni. -
Csepy
őstag
válasz
Makszimusz #4475 üzenetére
system/apps-be bemásolni, jogokat rw-r-r--re megadni, tulajdonosnak 0- root, 0- root-ot megadni és újraindítani a telefont. Voilá, már megy is. Ehhez a Root Explorer-t ajánlom.
Regards: Csepy
-
válasz
Makszimusz #4474 üzenetére
Tárgytalan, nem települ... :-(
-
válasz
Makszimusz #4394 üzenetére
Problem solved.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest