- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Set-Comment™
senior tag
Én végigjártam a szomszédnak segítek zsebpénzért-től kezdve a ranglétrát. Vannak reménytelenek, de mindent el lehet magyarázni.
Amúgy leginkább system centerrel foglalkozom azon belül is scom-mal, scorch-al.
És ez van, ha valaki ennyi hülyeséget ír mint te (mert nem tetszik az új módi), nehéz elhinni bármi hozzáértést...
-
Set-Comment™
senior tag
Nem az ms vizsgambol, hanem a tapasztalatombol elek. A vizsga csak jol mutat a CV-n.
File server admin csak egy role a sok kozul es remelem az tiszta, hogy nem csak share-ek meg ACL-ek takolasabol all.
"És az én idegeimet nyúzzák, aikor mindig el kell magyaráznom, hogy nem fogja kiírni mindig, hogy mit dugtál a gépbe, a betűjelét figyeld, neked kell kitalálnod, hogy melyik meghajtó a pendrájv..." - eplorer-nel mas ikonja van mint a tobbi disknek, eleg egyszeru megmutatni. Sajnalom hogy eddig nem jutottal el.
-
Set-Comment™
senior tag
"Érted, akkor vagy betű legyen (tök elég lenne) vagy név." - File server adminkent egy ilyenert pofoznek.
Visszafele kompatibilitas meg nagyon lassan elhagyhato dolog, az uzleti felhasznalas miatt. Tudnad milyen oskovulet programok futnak meg mai napig nalunk pl. De a nagy G4S-nel is hasznalnak meg server 2000-et mert csak azon fut egy szkenner progi amit nagyon koltseges lenne lecserelni...
-
edeleny
őstag
Igyekeztem mindenből az újat feltenni, így BIOS-t is lefrissítettem.
Na, de hagy fárasszalak még titeket a szubjektív véleményemmel.
Kinek be jön a csempe kinek nem!!
Grafika terén szerintem legalább 10 éves a visszalépés! Én nem tudom honnan szedték a színeket! Katasztrófa!Nekem a Vista-ban egy dolog tetszett, a videós háttérkép. Tudom, hogy elméletileg egy szűk körnek, 140 000 Huf op. szánták, de akkor is az volt a legjobb dolog (DreamScene).
Azt sem értem, ez miért nem került tovább a Win7-be, azt meg pláne nem, hogy ezt miért nem gondolták tovább??Ha most nem idétlen csempéket (Angolul a japán Tőzsde hírei , hogy fel tudnak dobni mikor bekapcsolom a gépet, hát még a hír24 egy hete beégett hírei, csökken a benzin ára!)
Tehát ha nem ezeket az idétlen csempéket, hanem egy mozgó háttér előtt animálódó ikonokat, áttetsző ablakokat nézegetnénk, a fanyalgók fele, az összes hiba ellenére szeretné a wINFOSNyócat!!Ez a csempe tényleg szuper lehet egy tableten! Tuti, hogy ott tökéletes! Csak hát egy tablet Androiddal 50 000, Win8-al ugyan az 70 000! Ezt kevesen fogják választani. Elképzelésem sincs hogy lehetne ezt a csempés dolgot egy okostelefonon használni! A család ilyenjeit tutira a tűzbe hajítanám!
Laptopon sincs értelme, ahol van billentyűzet és egér, PC-n meg.......Elképzelem, mikor három FullHd monitor előtt ül a Júzer, mert lassan annyi már megszokott, és a jobbszélső tetején megjelenik az ablak: Koppintással válassza ki mit szeretne csinálni! Az egér meg a bal monitor bal szélén legalul van!!! Koppintással? Mivel? Csákánnyal?? ( innen csókoltatom a fordítót! Csákánnyal!!) (( koppingatom én azt a qrva monitort de b@xik az csinálni bár mit is!!!)))
Az hogy feltettem az MKVToolnix-ot, és a csempéket telebaxta 20 darab levakarhatatlan CLi indítófájlal, ezáltal csak az indító *.exe-t nem találom, már csak hab a tortán.Szóval, hogy ismét idézettel zárjam, ezúttal a kollégától: Jónak nem jó, de legalább sz@r!
És egy bónusz kérdés?
legyen gyors az op:
WinSxS mappa!! 6 giga, átlag 3 kb fájlokkal! (ki lehet számolni hány darab) Komolyan a szívatás, és a szándékos lassításon kívül, ez mire való???? -
-
edeleny
őstag
-
mr.nagy
tag
Valóban nem egyértelmű a kommunikációjuk!
Ha nem 8.1-nek hivták volna hanem megkapja a 9-es számot akkor mindenkinek az ugrik be, hogy egy új rendszerről beszélünk, függetlenül attól hogy ugyanúgy lehet frissíteni. A 7-ről is lehetett frissíteni 8-ra mégis mindenkinek egyertélmű volt, hogy egy új rendszere lesz (más követelményekkel).
Viszont ettől eltekintve szerintem aki vette magának a fáradtásgot, hogy utána nézzen, érdeklődjön mielőtt fejest ugrik bele, annak egyértelmű - ez nem egy "egyszerű frissítés". -
Set-Comment™
senior tag
-
Set-Comment™
senior tag
És mi beépített driverekről írogattunk? Vagy frissítés után behalt os-ekről?
Virtualizálás meg nem arra való, hogy tökfej konzolon guit nyomogasson, hanem erőforrásmegosztásra. Konzolt csak végszükség esetén, mivel nem tömörített, szemben egy rdp sessionnel.
Az, hogy van akit idegesít a charm, még nem jelenti azt hogy rossz, gondolom szerinted az aero snap is rossz -
Set-Comment™
senior tag
Production-ven használni két hetes oprendszert ráadásul citrixre... Több mint amatőr
"Nem tudok, de nem vagyok benne teljesen biztos, hogy nélkülözhetetlen" - látszik, hogy csak egy user vagy. Gpo-val tilthatod a proxy beállítást pl, igy nem fog adatot lopni ill letiltod az aláíratlan active x-eket amiket munkakerülés közben szeretne letölteni.
-
Set-Comment™
senior tag
"Meg nekem itt a gépemen, amikor IE-ben kinyitnék egy új tabot, és majd egyszer kinyílik, amikor befrissítek egy oldalt, az elkezd tölteni (LAN-on van a célpont!!!) és ha közben (mert ezenközben ráérek odahúzni az egeret) nyitok még egy tabot - és akkor az van, hogy várunk a new tab-ra, amíg be nem frissült a másik oldal, mert addig nem tudom, mit csinál... 10-es IE."
Es milyen content filtering van mogotte ami fogja policybol (amit a 3rd party browser leszar es lottek a biztonsagnak)?
brumi1024: Chrome-ot google account hianyaban nem hasznalok, probaltam rockmelt es tarsait amik chromium engine-t hasznalnak aztan valahogy mindig IE-hez tertem vissza.
-
törölt tag
Meg igazából azért, mert a FFX a leginkább kiterjesztés barát, ami azok számát illeti. Ezt el kell ismerni.
Hát nem tudom, milyen egymagosa van az ismerősödnek, de 10 éves Athlon XP 2200+-os CPU-n szépen fut a Windows 7. Azért mondom ezt, mert ezt a szomszédban élőben láttam. Aztán a proci 2002-es tervezésű...
-
törölt tag
Az átlag felhasználó szerintem nem érzi, hogy érezhetően lassabb lenne egy IE 9/10/11 (sebesség teszteken kimutatható eltérés, de ennyi a dolog). Főleg az utolsó kettő. Az XP-n IE8-cal szörföző viszont nem csak azt látja, hanem az arcába tolja egyre több weboldal, hogy nem támogatott a böngészője. Őket várják tárt karokkal az alternatív böngészők fejlesztői. Azért hamar itt lesz április az XP-nek pedig harangoznak... ekkor majd egy csomó ember, aki aggódik a biztonságáért, szépen váltani fog korszerűbb Windowsra. Nyilván nem Vistára, hanem 7-re,vagy 8.x-re és sokan lesznek, akik majd felfedezik újra az IE 10 és 11 kényelmi és biztonsági szolgáltatásait, a TPL listákat és az ActiveX szűrést. No, ez már nem lesz feltétlen jó hír a többi böngészőt fejlesztőnek, ők abban bízhatnak, hogy ezen felhasználók az XP időszakuk alatt átszoktak hozzájuk és hátha maradnak is. Sokan maradni is fognak, vagy párhuzamosan használnak alternatív és Windowson referencia IE Browsert.
Szerk: Az ilyen több kezdőlapot berakok a böngészőben, hogy azzal induljon, sosem volt a szokásom, szóval erre nem reagálok, lehet hogy egy core i5 konfigurációt megfog
Ja és én Linuxot is használok... az aláírásomból következően Android 4.3 rendszer fut a táblagépemen, a routeremen pedig megint csak Linux alapú a FW.
-
törölt tag
Nem tejföl, de klasszikus Linuxként gyakorlatilag akármilyen asztali környezet, ablakkezelő felrakható.
(#220) Set-Comment™
"Szamomra sokkal kezenfekvobb es oromteli, hogy egyre kevesebbet kell egeret/touchpad-ot hasznalnom."
De azért szervereket nem kalimpálva kezelsz, ugye? Nyilván nem végzel olyan munkát, ahol valójában pl. az egérnek van előnye. És persze csak a tapifelület az összehasonlítás alapja, mert alapvetően sok dolog volt eddig is, amire nem kellett egér. Tehát a billentyűről vezérelhetőség nem újdonság, asszem.
Csak egy kicsit g.cizek: magyar kiosztású virtuális, ne adj Isten, valódi billentyűzet? A többség számára sokkal kézenfekvőbb és örömteli lenne.Engem egyébként mérhetetlenül zavart ez az átlátszó-opálos keret mánia. Szerintem szörnyű volt. Ha nem akarom látni a paneleket és a keretet, akkor az előbbi auto eltűnés, utóbbi minimális szélesség.
-
BiP
nagyúr
-
BiP
nagyúr
-
Glenda
addikt
A checkbox lehetne, de nem tudom lenne-e rá igény.
A Start Screent pedig ha dolgozom én sem látom. VS fullscreen (ki van pinnelve a taskbarra), WP emulátor build+deploynál elindul.
Ha valami spec kell (Word mondjuk), akkor ugyanúgy, mint Win7 alatt, ablak+ amit keresek. Sok esetben nem is látom a start screent rendesen, annyira gyors az egész.
-
Set-Comment™
senior tag
Szamomra (bar en szeretem az uj dolgokat, ezert az MS most nagyon ott van nalam) sokkal kezenfekvobb es oromteli, hogy egyre kevesebbet kell egeret/touchpad-ot hasznalnom. Nagyon tetszik az uj irany, a desktopok kopnak ki, en is mar kobo NAS-kent hasznalom az enyemet mert egyszeruen sokkal kenyelmesebb egy x86-os tablan bongeszni. Konzumer piacon hihetetlen jo az MS iranya es a kornyezetemen is azt latom, hogy jofele halad a trend.
A fotelmernokok meg le vannak ejtve. Rinyaljanak csak.
-
Glenda
addikt
Ahogy a számítástechnika egyre inkább mainstream lesz, úgy egyszerűsödik. 5-6 éve még én is szerettem a hekkelést, volt Longhorn transformation kit az xp-n meg hasonlók. Ma már arra is lusta vagyok, hogy a default hátteret lecseréljem. Még jó, hogy a Windows synceli és elég volt egyszer
Az sem zavar, hogy a TV UI-ja milyen. Használni akarom, maguknak a programoknak a UI-ja ami fontos nekem. Pl a VS brutáljó lett így metrósítva. Ráadásul nekem tetszik is. Bár lehet nekem van izlésficamom.
Másrészt az integrált Hyper-V is egy nagyon jó dolog. Már csak azért megéri váltani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Subaru topik
- Milyen routert?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Acer Wave 7 Mesh: Hetediziglen
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Kedvenc zene a mai napra
- Ilyen lesz a Lies of P: Overture
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest