- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- HTC U11 - újra a szorítóban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
Igen olyan is van. Virtuális szuiciditás befigyel náluk. Utána meg sírnak ha megszívják...
Szerk: (#283) hcl: abban az arányban vastagon benne vannak még az XP felhasználók is. A másik része meg az a dolognak - mint említettem volt -, sokan párhuzamosan használnak IE, Chrome és Firefox böngészőt. Az operának meg minden csak nem magas a piaci részedése.
-
VIC20
őstag
Pl. jómagam fél-egy éve újra nekikészültem, hogy de aztán most már komolyan nekiugrok a Linuxnak (ez pár évente mindig rámjön). Ubuntut és OpenSusét próbáltam ki, mindkettő elhasalt a videókártyánál; még csak nem is volt új: egy 5870-es. Szétesett kép, semmit nem tudtam vele csinálni. Azelőtt soha nem tapasztaltam hasonlót. Ennyit a fejlődésről. Annyiban is hagytam a dolgot egyelőre.
Pedig nagyon aktuális lenne - a cikket olvasva még inkább! Az elején elbűvölő volt az a szerecsenmosdatás... Hogy a Microsoft most már tényleg odafigyel a visszajelzésekre... Aztán kiderült (számomra új információ volt), hogy csak újabb processzorokon indul el, meg hogy hogyan kezeli a cég régebbi Win8-as vásárlóit terméktámogatás terén (remélem, a fogyasztóvédők a torkuknak ugranak ezért!). Meg aztán (nekem legalábbis az jött le), hogy ez továbbra is egy szerencsétlen skizofrén rendszer, ami még mindig nem tudja eldönteni, hogy mi is akar lenni, hogyan is akar kinézni: egyszerre metrós (nekem megmarad Metrónak, mert elbújhatnak vele a föld alá, annyira undort keltő ránéznem is), meg egy (jól kiherélt) munkaasztalos is. (Egyáltalán mi értelme ennek a kettősségnek? A metrós felület ,,bonyolultságát", vizuális és funkció-,,gazdagságát" az asztali rendszer ablakkezelője lazán lekezelné (magyarán metrós alkalmazásokat is tudna futtatni az asztali rendszer ablakban - már ha ilyenre írták volna meg az oprendszert), a mobil eszközökre meg nyilván csak a metrós felületet teszik fel. De minek erőltetni mind a kettőt asztali gépen?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest