- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
edeleny
őstag
válasz
Lalikiraly #488 üzenetére
Hali.
Én írtam pár topicban, hogy nekem urban legendnek tűnik a jobb proci használat, és az energia gazdálkodás 8.1 esetén!
A 8-asnál alapon 35-40 °C volt a proci, most Win7 alatt 35°c alatt van.
Ez asztali masina, de nekem nem tűnik úgy hogy kevesebbet menne a gép.
Gondolom laptopon is ez a helyzet. -
edeleny
őstag
Igyekeztem mindenből az újat feltenni, így BIOS-t is lefrissítettem.
Na, de hagy fárasszalak még titeket a szubjektív véleményemmel.
Kinek be jön a csempe kinek nem!!
Grafika terén szerintem legalább 10 éves a visszalépés! Én nem tudom honnan szedték a színeket! Katasztrófa!Nekem a Vista-ban egy dolog tetszett, a videós háttérkép. Tudom, hogy elméletileg egy szűk körnek, 140 000 Huf op. szánták, de akkor is az volt a legjobb dolog (DreamScene).
Azt sem értem, ez miért nem került tovább a Win7-be, azt meg pláne nem, hogy ezt miért nem gondolták tovább??Ha most nem idétlen csempéket (Angolul a japán Tőzsde hírei , hogy fel tudnak dobni mikor bekapcsolom a gépet, hát még a hír24 egy hete beégett hírei, csökken a benzin ára!)
Tehát ha nem ezeket az idétlen csempéket, hanem egy mozgó háttér előtt animálódó ikonokat, áttetsző ablakokat nézegetnénk, a fanyalgók fele, az összes hiba ellenére szeretné a wINFOSNyócat!!Ez a csempe tényleg szuper lehet egy tableten! Tuti, hogy ott tökéletes! Csak hát egy tablet Androiddal 50 000, Win8-al ugyan az 70 000! Ezt kevesen fogják választani. Elképzelésem sincs hogy lehetne ezt a csempés dolgot egy okostelefonon használni! A család ilyenjeit tutira a tűzbe hajítanám!
Laptopon sincs értelme, ahol van billentyűzet és egér, PC-n meg.......Elképzelem, mikor három FullHd monitor előtt ül a Júzer, mert lassan annyi már megszokott, és a jobbszélső tetején megjelenik az ablak: Koppintással válassza ki mit szeretne csinálni! Az egér meg a bal monitor bal szélén legalul van!!! Koppintással? Mivel? Csákánnyal?? ( innen csókoltatom a fordítót! Csákánnyal!!) (( koppingatom én azt a qrva monitort de b@xik az csinálni bár mit is!!!)))
Az hogy feltettem az MKVToolnix-ot, és a csempéket telebaxta 20 darab levakarhatatlan CLi indítófájlal, ezáltal csak az indító *.exe-t nem találom, már csak hab a tortán.Szóval, hogy ismét idézettel zárjam, ezúttal a kollégától: Jónak nem jó, de legalább sz@r!
És egy bónusz kérdés?
legyen gyors az op:
WinSxS mappa!! 6 giga, átlag 3 kb fájlokkal! (ki lehet számolni hány darab) Komolyan a szívatás, és a szándékos lassításon kívül, ez mire való???? -
edeleny
őstag
-
edeleny
őstag
válasz
Set-Comment™ #427 üzenetére
Akkor leírom az én történetemet!
Amit tudni kell, két vinyóm van, a tányérosok közül a gyorsabb fajta. Mindkét "C"-n van op.
Az elvárásom egy gyors, op. ami a háttérben teszi a dolgát, úgy hogy nem is tudok róla, hogy van. Gyorsan boot-ol.
Amikor megjelent a WIN8 legelső változata, feltettem! Majd hasra estem! Látványosan gyorsabb volt minden tekintetben mint a Win7! Voltak betegségei, de nagyon jónak ígérkezett. Aztán jött az RTM és cseréltem. És jöttek a gondok, óránkénti fagyások, az addig is megszokhatatlan csempék, idegbajos rángások az egérrel, ez előtte is meg volt! A Boot jóval lassabb mint a Win7, meg az op is lassabb.
1 nap után legyalultam! Majd a végleges változat.Az ugyan így járt, fagyott mint az északi sark, szebbek nem lett szebb, de gyorsabb se, semmivel. A következő egy évet csuklással töltse az aki kitalálta, hogy a kikapcsoló gomb jobb oldalt legyen!!
Nyár közepén alaplap-proci-memó lett cserélve! OK akkor a friss ropogós hardvereken nézzük meg mit tud a 8-as. Már nem lehet indok, hogy A8N-E lap AthlonX2 proci.
Gyakorlatilag, semmi változás. Összeomlások, lefagyás, csúnya kinézet, tetű lassú op.Jött a 8.1, és az ég világon semmi sem változott.
Most SSD-re telepített 8.1-ről vagyok. Ma, még csak 4x omlott össze. nem tudom mi lehet a hiba. Ok mondták máshol, a HD3850 nem új, nincs hozzá megfelelő driver. "Ez is az MS hibája?"
Igazából van hogy tolom full grafikán 4 órát a Civilization5-t, és semmi gond, aztán később bekapcsolom, semmihez nem nyúlok és három perc múlva le van meredve!Nem is érdekel ki hibája. Nem megy! Ami nem megy meg nem kell erőltetni.
Hogy mit kell elviselnie az MS-nek? Hát nem a fórumot az biztos! Az eladási adatokat annál inkább! Ha az internet valaminek a rossz hírét kelti, az az életben sem számíthat nagy sikerre. Márpedig itt van rossahírkeltés.
Csak egy példa! Szőke Éva ismerősöm megkért, állítsak már neki össze egy gépet. Mondom neki, hogy bemész veszel egyet, az Iwiw, meg a tetrisz megy majd rajta. Nem jó válaszolta mert azon win8 -van, és a neten azt mondták az nem jó olyat ne vegyen, állítsak össze én egyet, és tegyek rá Win7-t.
Most erre mit mondjak? Az MS elképzelése az volt, hogy aki szereti a PC-s 8-at, az majd ilyen táblagépet vesz! Hát ez a stratégia nem áll fényes jövő előtt.
Nagyapám megmondta: Fiam tudod mire jó az ami mindenre jó? Semmire!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest