- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi a gyors választ ezek szerint nem én vagyok lüke, meg nem csak álmodok, de valami itt nagyon nem kóser. Jah és a flash és hasonlók sőt barátnőmnél a játékok is rosszabbul futnak mint 7 alatt. Most vagy az van hogy valami nagyon nem jó a rendszerben vagy a gépünk már nem támogatja totálisan...
-
Telefonon egész jó a csempe, bár én mondjuk elvből sem veszek semmit, amire Microsoft van írva
De egész jól használható. Ja, csak ugyanúgy nincs rajta filekezelő, mint a nyóc csempés cuccán... ^.^ A számítógép meg még mindig file-okkal működik sajnos...
Aprócska problem amúgy a winnyóz fónnal, hogy a droidra gondolom már 1000 ilyen téma van... -
"A lapot eleve úgy árulták 1001-es BIOS-al hogy WIN8 kompatibilis....."
Na jó, de ez már 8., meg hát ugye sok mindenre lehet sok mindent ráírni
Új bájosz meg sosem árt. Ha kijött újabb, tedd rá... Én sem gondoltam, hogy megjavul a céges laptop tőle.@BiP : Abban pont az volt a jó, hogy le lehetett tölteni külön.
@tomtyi : Sok ilyen újra nem rakott windóz nyöszörög az én környezetmben is, általában az a csoda, hogy mennek.
De mondjuk olyan is volt, hogy szobatársamnál (kollégium) alacsony volt a LAN elérés sebessége (de ilyen 10k), hálókártya driver, stb nem segített, újraraktuk, és whooaaaa. Mondjuk ez XP volt, régen volt. -
Biztos valami felforgató elem vagy te is, és ilyen nincs is
BIOS-t frisültél már? Nekem is random megállt a céges i5-ösön a win8, amíg nem tettem. A 7 problémamentes volt rajta kb.
@BiP : Nem voltak átjárhatók az XP-s kulcsok sem, de oda tényleg ingyenes volt a SP is, ha volt egy SP nélküli winizéd, simán külön letöltötted a SP-t, és feltetted rá. Kiírhattad lemezre is pl.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest