Új hozzászólás Aktív témák
-
Glenda
addikt
válasz
Lalikiraly #490 üzenetére
Frissíts, a post RTM frissítések javítottak pár dolgot, már a flashbe se döglik bele az egész kóceráj. Szerintem driver hiba egyébként, csak azt nem értem miért kellett egy minor verzióban driver modelt változtatni.
-
Glenda
addikt
válasz
Set-Comment™ #406 üzenetére
Azért ilyenkor látszik, hogy az NT6 milyen brutálisan jól sikerült...
-
Glenda
addikt
válasz
Set-Comment™ #366 üzenetére
+ a charm pont azért jó, mert elengeded az eszed és lehúzod a sarokba ameddig tudod. RDP-n !fullscreenben ez nem működik...
-
Glenda
addikt
válasz
#41133696 #334 üzenetére
A slipstreaming miatt megszűnt a támogatás? Wow. Ezt nem tudtam.
Egyébként ha valakinek OEM verziója van, azzal alapból nincs support.
Thurrotték is elmondták ezt a megoldást a podcastben, nem úgy ismerem őket, mint akik warezre buzdítnak. ISO pedig van, igaz MSDN előfizetőknek (meg azt hiszem MSDNAA is jogosult). -
Glenda
addikt
válasz
Set-Comment™ #293 üzenetére
Még mindig nem érted
A Windows GONOSZ! Miért kellene egyáltalán GPO? Nyílt? -
Glenda
addikt
A checkbox lehetne, de nem tudom lenne-e rá igény.
A Start Screent pedig ha dolgozom én sem látom. VS fullscreen (ki van pinnelve a taskbarra), WP emulátor build+deploynál elindul.
Ha valami spec kell (Word mondjuk), akkor ugyanúgy, mint Win7 alatt, ablak+ amit keresek. Sok esetben nem is látom a start screent rendesen, annyira gyors az egész.
-
Glenda
addikt
Ahogy a számítástechnika egyre inkább mainstream lesz, úgy egyszerűsödik. 5-6 éve még én is szerettem a hekkelést, volt Longhorn transformation kit az xp-n meg hasonlók. Ma már arra is lusta vagyok, hogy a default hátteret lecseréljem. Még jó, hogy a Windows synceli és elég volt egyszer
Az sem zavar, hogy a TV UI-ja milyen. Használni akarom, maguknak a programoknak a UI-ja ami fontos nekem. Pl a VS brutáljó lett így metrósítva. Ráadásul nekem tetszik is. Bár lehet nekem van izlésficamom.
Másrészt az integrált Hyper-V is egy nagyon jó dolog. Már csak azért megéri váltani.
-
Glenda
addikt
válasz
Set-Comment™ #175 üzenetére
-
Glenda
addikt
válasz
razorka777 #120 üzenetére
Te miért váltottál Android 4.3-ra?
-
Glenda
addikt
Valóban. Nagyon jól sikerült ez a Win8, ha csak ebbe tudsz belekötni. De gondolom még nem hallottad a Fradit (FTC!) úgy, hogy Ferencváros, az UTE-t Újpestnek, az FC Liverpoolt Liverpoolnak. Az Egyesült Államokat Washingtonnak, Magyarországot Budapestnek.
De ez lényegtelen is igazából.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest