- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
ad1. Tényleg nem olvastad el, mire reagálsz.
ad2. Most sem.
ad3. Értem én, hogy nem tetszik, amikor ezt megemlítem, de ezért ne haragudj rám. Vagy haragudj. De ez rólad szól, nem rólam. Különösen, ha magad is elismered, hogy nem olvastad el, mire válaszolsz. Nem egyszerűbb, ha nem válaszolsz, mint hogy teljesen feleslegesen pattogsz a saját hibád miatt?
ad4. Ki kérte, hogy válaszolj? Leírtam a véleményemet. Nem kell rá reagálni. Különösen, ha nem is neked címeztem a hsz-t.
ad5. Senki nem beszélt arról, hogy azért kell újra rakni, mert valami baja volt. Azt írtam, hogy ad5.a) ha Win 8.1-ről vissza akarsz menni, akkor kell újra rakni; ad5.b) az újrarakásnak amúgy is nagy hagyománya van. Még ha te és sokan nem is rakták újra, attól ez a hagyomány ugyan olyan beégetett tulajdonsága a Windows-világnak, mint az IE a Windowsnak magának.
ad6. A normális fórumozás ott kezdődik, hogy ha már szándékodban áll lebaszni valakit, akkor az OK gomb megnyomása előtt legalább egyszer elolvasod azt, amit ő írt. És utána nem te vagy felháborodva, és még kötöd az ebet a karóhoz. Ezentúl akár úgy is vehetsz, mintha nem lennék itt. -
törölt tag
És tán nem ugyanezt írtam, többször is?
Különben meg ez a policy, ezt kell elviselni. Mást is elviseltetek már, ezzel sem lesz baj. Legfeljebb újrarakjátok a rendszert. Ahogy ez az MS-világban szokás.
Most nem bántásiból, de ha el sem olvasod, amire "válaszolsz", akkor ki is itt a troll?
-
VIC20
őstag
Nem értem, hogy miért annyira lényeges ez a frissítés-nem frissítés definíció. Nekem úgy rémlik, hogy már a Win95 telepítője is tudta a régebbi rendszert ,,frissíteni", ez aztán általánossá vált a különböző verziók között. (Legalábbis az új és az eggyel régebbi változat között.).
Hívhatjuk frissítésnek, vagy migrációnak, vagy akárminek, de lényege az, hogy a Microsoft azt vállalta, hogy ,,valami új" (frissítés vagy komplett oprendszer vagy valami öszvér a kettő között) bátran telepíthető meglévő rendszerre az adatok, beállítások megőrzésével. Nem így van?
-
brumi1024
veterán
Oké, túlzás az SP1, de akkor is csak egy frissítésről van szó, nincsenek akkora változások, mint egy teljes oprendszerváltásnál, ahol még valamilyen szinten érthető lenne a sok inkompatibilitási probléma.
(#402) mr.nagy: Linuxnál érthető, de ott messze nincs ennyire garantálva a felhasználóbarátság. Tény, a Maceknél nincs ennyi hardver, de pl ott is megvan az összes Intel integrált az utóbbi pár szériából, és mégis megtudják oldani, hogy megjelenésre működjön velük a rendszer. A 8.1-nél többel voltak problémák, pedig szerintem az Intelnek nagyobb piac a PC.
-
-
A MS monopolhelyzetben van, nagy csoda, hogy elterjedt. Mindenesetre nem mindenhol használnak MS cuccokat nagy hálózatokban.
Az viszont elég érdekes, hogy egy olyan színvonalú dologgal, mint egy Lync, vagy egy IE, hogy mernek kijönni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- E-roller topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- The Crew sorozat
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest