- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Set-Comment™
senior tag
Én végigjártam a szomszédnak segítek zsebpénzért-től kezdve a ranglétrát. Vannak reménytelenek, de mindent el lehet magyarázni.
Amúgy leginkább system centerrel foglalkozom azon belül is scom-mal, scorch-al.
És ez van, ha valaki ennyi hülyeséget ír mint te (mert nem tetszik az új módi), nehéz elhinni bármi hozzáértést...
-
Set-Comment™
senior tag
Nem az ms vizsgambol, hanem a tapasztalatombol elek. A vizsga csak jol mutat a CV-n.
File server admin csak egy role a sok kozul es remelem az tiszta, hogy nem csak share-ek meg ACL-ek takolasabol all.
"És az én idegeimet nyúzzák, aikor mindig el kell magyaráznom, hogy nem fogja kiírni mindig, hogy mit dugtál a gépbe, a betűjelét figyeld, neked kell kitalálnod, hogy melyik meghajtó a pendrájv..." - eplorer-nel mas ikonja van mint a tobbi disknek, eleg egyszeru megmutatni. Sajnalom hogy eddig nem jutottal el.
-
Set-Comment™
senior tag
"Érted, akkor vagy betű legyen (tök elég lenne) vagy név." - File server adminkent egy ilyenert pofoznek.
Visszafele kompatibilitas meg nagyon lassan elhagyhato dolog, az uzleti felhasznalas miatt. Tudnad milyen oskovulet programok futnak meg mai napig nalunk pl. De a nagy G4S-nel is hasznalnak meg server 2000-et mert csak azon fut egy szkenner progi amit nagyon koltseges lenne lecserelni...
-
Set-Comment™
senior tag
válasz
Tikakukac #432 üzenetére
Nem vedem, szerintem egyszeruen kurvajo az uj gui es szamomra megvaltas a start menu utan, de egy oldalnyi hulyeseget fel tudok sorolni ami hianyzik belole/szar helyen van.
Ha neked ebbol az jon le, hogy szerintem nincs hibaja, akkor sulyos szovegertelmezesi gondjaid vannak. Ne olvass a sorok kozott ha nem megy.
-
Set-Comment™
senior tag
Direkt nem irtam oda a Vista-t mert akkor megborulna a vistamekkoraszarvolt elmelet
brumi1024: Az altalanos fogadtatas nem egyenlo a hisztizok szavaval ami mindig hangosabb mint az elegedett felhasznaloke. Alapveto emberi viselkedes, hogy szidni valamit kozzossegepito ereju. Nezd meg a macbuzikat, ok se azt mondjak, hogy de fasza a mac ugy magaban, hanem viszonyitasi alapkent szapuljak a tobbi termeket.(Es ez most csak egy pelda volt, auto, tricikli, kavefozo tulajok ugyanezt csinaljak)
-
Set-Comment™
senior tag
Hat hogy lehet vele csatornat valtani!
"Oké, túlzás az SP1, de akkor is csak egy frissítésről van szó, nincsenek akkora változások, mint egy teljes oprendszerváltásnál, ahol még valamilyen szinten érthető lenne a sok inkompatibilitási probléma."
Win 7 : 6.1.7600
Win 7 SP1: 6.1.7601
Win 8: 6.2.9200
Win 8.1: 6.3.9600Azert aranyos volt.
-
Set-Comment™
senior tag
-
Set-Comment™
senior tag
És mi beépített driverekről írogattunk? Vagy frissítés után behalt os-ekről?
Virtualizálás meg nem arra való, hogy tökfej konzolon guit nyomogasson, hanem erőforrásmegosztásra. Konzolt csak végszükség esetén, mivel nem tömörített, szemben egy rdp sessionnel.
Az, hogy van akit idegesít a charm, még nem jelenti azt hogy rossz, gondolom szerinted az aero snap is rossz -
Set-Comment™
senior tag
válasz
brumi1024 #373 üzenetére
Szoval se mondtam hogy tokeletes, boven lenne mit csiholni rajta. Szvsz az egyik legnagyobb hiba az a halozatok kezelese es botrany, hogy ismert halot torolni csak parancssorbol lehet.
Es ha egy gyarto baxik normalis drivert irni, az biza a gyarto hibaja. En is szivok a Z2760-as tablaval, de ez nem az os hibaja, hanem az intele. Ahogy a te dell-ednel is. A gyartoknak ott volt az RTM mar kb olyan tempoban dolgozhattak rajta mint eddig. Nem sikerult...
VIC20: Metros appot nem kell bezarni, ilyen hulye beidegzodesekrol beszeltem.
-
Set-Comment™
senior tag
Production-ven használni két hetes oprendszert ráadásul citrixre... Több mint amatőr
"Nem tudok, de nem vagyok benne teljesen biztos, hogy nélkülözhetetlen" - látszik, hogy csak egy user vagy. Gpo-val tilthatod a proxy beállítást pl, igy nem fog adatot lopni ill letiltod az aláíratlan active x-eket amiket munkakerülés közben szeretne letölteni.
-
Set-Comment™
senior tag
"Meg nekem itt a gépemen, amikor IE-ben kinyitnék egy új tabot, és majd egyszer kinyílik, amikor befrissítek egy oldalt, az elkezd tölteni (LAN-on van a célpont!!!) és ha közben (mert ezenközben ráérek odahúzni az egeret) nyitok még egy tabot - és akkor az van, hogy várunk a new tab-ra, amíg be nem frissült a másik oldal, mert addig nem tudom, mit csinál... 10-es IE."
Es milyen content filtering van mogotte ami fogja policybol (amit a 3rd party browser leszar es lottek a biztonsagnak)?
brumi1024: Chrome-ot google account hianyaban nem hasznalok, probaltam rockmelt es tarsait amik chromium engine-t hasznalnak aztan valahogy mindig IE-hez tertem vissza.
-
Set-Comment™
senior tag
Megtarthatja, de ugyis kenytelen megszokni. Akkor meg minek folytat mar egy eve tarto hadjaratot ugyanazt a hulyeseget szajkozva onigazolasa keresese celjabol, mert az "ellenervek" tobbsege izlesbol/szokasbol fakado hiszteria. Azt viszont egyik se mondja, hogy nem tetszik csak azt hogy szar mert - kepzeljunk ide valami irrevelans baromsagot - .
Mondja azt hogy neki nem tetszik, szive joga hozza. Igaz hulyesegeket irni is.
hcl : nem volt nagyobb kozhely?
-
Set-Comment™
senior tag
válasz
#40553216 #269 üzenetére
Felolem azt gondolsz amit jolesik, engem kivaltkepp szorakoztat az 1 eve tarto win8 ellenes kampanyod
ranat: nem tudom milyen egered lehet nekem egy lezeres egerrel nem sokat kell hadonasznom hogy barmit elerjek. De nyilvan en vagyok a hulye es nem tudom hasznalni a metrot.
"Ezért lustaságból PC-n nem csinált semmit, hanem felerőltette a mobil oprendszerét és alápakolta a régi dolgokat is immár csak elérhető funkcióként." - errol beszeltem tomtyika, ilyen lozungokat csak egy fotelmernok tud irni
-
Set-Comment™
senior tag
válasz
#40553216 #266 üzenetére
Én értem, hogy csak a negatív érv az érv, ezert felesleges neked bármit irni ahogy a többi struccnak is. Maradjunk annyiban, hogy a szar a metro és ezt fogod hajtogatni nyugdíjas korodig. Az ilyennek mondhatsz bármit. Múlton meg nem szoktam rágódni, az csak visszatart.
Én nem vagyok gui tervező, ahogy te sem, de szeretem az innovatív elgondolásokat, az érdemi fejlődést + a start menütől sosem voltam elájulva. A metro számomra előrelépés rengeteg olyan újítással, amire az emberek maguktól nem gondoltak volna.
És ne haragudj de funkcionalitást szapulni egy teljes értékű os-nél k nagy szemellenzősség. De tudom, nekem nincsenek érveim, te meg helikopter vagy
-
Set-Comment™
senior tag
válasz
#40553216 #235 üzenetére
Szerver=parancssor, billentyűzet
Alt-tab : progváltás és csak egy dolgot váltasz elveszed a fókuszt a melóról, ergó nettó baromság összehasonlítani a start screen-el. Ez nagyon gyenge érv volt, jöhet a következő épületes hülyeség
brumi1024: szerintem a charm barokkal sincs baj, tableten meg egyenesen zseniális.
-
Set-Comment™
senior tag
válasz
brumi1024 #223 üzenetére
Egy DTP ill tervezo ablakon se tunik el az egerkurzor, tovabbra is el tudod tuntetni. En sysadminkent billfetisiszta vagyok. Asztalra bootolva nem tortenik erdemi valtozas, de legalabb kapsz egy osszegzo kommunikacios feluletet a start screen szemelyeben ahol azonnal latod ha valami uj informacio ert es egy gombnyomassal visszakerulsz a munkadhoz. Ezek barmennyire ellenkeznek a valtozas elleni emberek, gyorsitjak az informacioszerzest, ugy hogy csak egy pillanatra veszik el a fokuszodat a munkarol.
-
Set-Comment™
senior tag
Szamomra (bar en szeretem az uj dolgokat, ezert az MS most nagyon ott van nalam) sokkal kezenfekvobb es oromteli, hogy egyre kevesebbet kell egeret/touchpad-ot hasznalnom. Nagyon tetszik az uj irany, a desktopok kopnak ki, en is mar kobo NAS-kent hasznalom az enyemet mert egyszeruen sokkal kenyelmesebb egy x86-os tablan bongeszni. Konzumer piacon hihetetlen jo az MS iranya es a kornyezetemen is azt latom, hogy jofele halad a trend.
A fotelmernokok meg le vannak ejtve. Rinyaljanak csak.
-
Set-Comment™
senior tag
válasz
#40553216 #195 üzenetére
Mar csak virkir hianyzik, egykis szaracsempezessel es teljes a kep.
VIC20: Rakd ki full screenbe a virtualgepet, bal fentre told az egeret es elojon a menu amit nagyon rad akar eroszakolni. Lassan belathatnad hogy virtualboxban kozel sem adja vissza azt az UX-ot amit megalmodtak.
-
Set-Comment™
senior tag
Virtual gep aztan visszaadja az UX-ot, ha meg nem ismersz alap billkombinaciokat es virtualizalsz az nem az OS hibaja.
Meg kene ismerni elobb az alapveto dolgokat windows alatt, utana fikazhatsz.
Ctrl+Esc mukodik immaron 19 eve
"A "nem tud" és a "nem akar" valami újdonságot mint a világ megváltásának végső eszközét egyből benyalni messze nem ugyanaz a kategória. Egy szakember sanszos, hogy az utóbbi." - Aero-t ugyanigy fikaztak a fotelguruk, most meg mindenki sirja vissza. Kovetkezetesseg egyes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- PlayStation 5
- Google Pixel topik
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- iPhone topik
- Crypto Trade
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest