- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
vass17
tag
Mindent nem tudok leírni, mert holnapra sem végeznék, de a legfontosabbak szerintem:
- a wifi alvó módban kikapcsolódjon, ezt a wifi speciális beállítások között találod meg
- a helyhozzáférés is mindig ki van kapcsolva
- nálam a processzor Conservative-ra van állítva, mert úgy vettem észre, hogy sokkal gyorsabban lecsökkenti a frekvenciát, mint Performance 2-ben, ráadásul hétköznapi használatban nem lehet észrevenni lassulást
- a fejlesztői lehetőségekben is korlátoztam a háttérfolyamatokat (legfeljebb 2-re)
- a fiókok automatikus szinkronizálását kikapcsoltam, mivel kitettem az asztalra egy olyan gombot, ami manuálisan szinkronizál mindent, amikor akarom
- érdemes átnézni az összes programot, mindenhol találsz beállításokat, azok közül is néhány tartalmaz automatikus frissítést, amit kikapcsolhatsz és gyakran van hibajelentés küldés is, amit ugyancsak kikapcsolokValami ébren tartja a rendszert az egyértelmű, azért lenne jó megnézni egy battery monitorral. Én amikor megvettem az enyémet, első éjszaka kb 50%-ot merült és egyértelműen látszott, hogy a mediascanner okozta, sok helyen is lehet erről a bugról olvasni, azóta használom EZT és azóta soha nem is fordult elő hasonló.
-
tjb007
nagyúr
Léteznek külön alkalmazások/widget -ek amiknek ez a rendeltetése de ha bemész a beállításokba ott is tudsz a hangerőn változtatni.
Új hozzászólás Aktív témák
A warez minden formában tiltott!
Alkalmazással kapcsolatos kérdésed itt tedd fel.
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest