- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
holzmichl
csendes tag
válasz
gtivadar #10981 üzenetére
Köszönöm, hogy megosztottad a tapasztalatod!
Remélhetőleg így már lesz támogatás.(#10982) kelzsoca
Mivel én is érintett vagyok a dologban [link], így információkkal szolgálnék az ügyben.
Kütyü: xTAB-70i
Alkalmazás: Gyári videólejátszó
Hibajelenség: gtivadar már leírta, de a rend kedvéért összefoglalom. A kütyü kijelzője lejátszás közben nem kapcsol ki, a videó ott is látható, valamint a TV/monitoron nem látható a kurzor. Mindez az új gyári firm telepítése után jelentkezett.Köszönjük, hogy foglalkozol a problémával!
-
joe357
tag
válasz
gtivadar #10921 üzenetére
Helló
Igen én a pro változatot használom azzal minden tökéletesen működik minden ékezetes karaktert ismer és kezeli az összes gombot, fórumokból olvastam hogy ezzel tökéletes és nem is kisérleteztem mással. Az egér is nagyon jó. Elemekkkel nem volt még gond asszem a dobozán 3 év elem élettertam van írva. Ment pü
-
Chapel
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- MacSzerez.com - iPad Air M2 13" - 6. generáció - Cellular - 128GB - Csillagfény - Apple Garancia 20
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest