Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz
realmadrid #9907 üzenetére
Elég csak a garanciajegy, nem szükséges a számla (persze nem árt azért megőrizni).
-
Sanchoo
csendes tag
válasz
realmadrid #9517 üzenetére
Semmi különös.
A telón beállítod a wifi routert, a tabon pedig cstlakozol rá, mint bármilyen más wifire. -
Chapel
addikt
válasz
realmadrid #9359 üzenetére
A határideje az akciónak lejárt tegnap...
De rákérdezek náluk, hátha
-
_seth_
veterán
válasz
realmadrid #9333 üzenetére
-
Ra3
őstag
válasz
realmadrid #9179 üzenetére
többször is volt téma hogy a cellakészenlét is eléggé eszi feleslegesen az akksit, gondolom laikusként az sem volt kiiktatva, ez szintén dobhat az üzemidőre.
-
tjb007
nagyúr
válasz
realmadrid #9174 üzenetére
Nem feltétlenül az akkuval van a gond.
Esetleg rakd fel újra a 2.3 -as gyári ROM -ot vagy az ICS -t, hogy garantáltan tiszta lappal induljon. Ha még így sem sikerül ennél többet elérned akkor az akku lehet a ludas aminek a cseréje 7000 forint + Áfa. -
kelzsoca
félisten
válasz
Még mielőtt bármit is vásárolnál, újra kellene tenni az egész Androidot, és a szűz rendszernél megnézni, hogy alakul az üzemidő
(#9165) atyaatya
A gyári frissítés remélhetőleg hamarosan várható.
Közben a régebbi forrást sikerült megszerezni, és ebből fordítottam egy romot és kernelt (még a 2.6-os kernel) most xTAB-70i-ről van szó, ha esetleg lenne rá igény kirakhatom a saját custom romot, amiben a WiFi is javítva van, és betonstabilan tartja is a kapcsolatot
-
válasz
kicsit fentebb mai téma volt 7000+áfa
-
válasz
realmadrid #9173 üzenetére
fényerővel kapcsolatban valahol azt olvastam, hogy jobb autómata módban használni, én így működtetem, (bár néha gyanus, hogy nem is működik, kelzseca nextgen romjánál sokkal aktívabb volt mint ics-nél)
-
válasz
realmadrid #9166 üzenetére
szia! nálam 4-5 órát kibír, ha nem játszom, illetve minden le van tiltva amit itt a fórumon eddig javasoltak, a gép 4 hónapos, az biztos, hogy nem mindegy mikkel terheled, első hangzásra kevés, de előfordul nálam is, hogy két óra múlva már töltöm, én a töltőt viszem magammal, ahol tehetem simán rátöltök, az akksi nem fog korábban tönkre menni, szerintem...
-
tjb007
nagyúr
válasz
Elég sok minden befolyásolja az üzemidőt, mint például a kijelző fényereje vagy a háttérben futó alkalmazások, plusz azt is jó lenne tudni, hogy melyik rendszerről van szó (2.2, 2.3, 4.0).
(#9169) hd3650-65Hz
Gondolom az ICS -ben levő adatforgalom mérőről van szó.
Ha nem mér/nem működik megfelelően akkor próbáld ki valamelyik adatforgalom mérő alkalmazást: [link] & [link] -
z0d1AK
nagyúr
válasz
Nem tudom pontosan mennyit ment régen, de számomra elég kevésnek tűnik ez a két óra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Végre érkeznek az alacsony árú, ám használható tabletek a piacra, ráadásul honnan máshonnan, mint Kínából.
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest