- iPhone topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stalix
csendes tag
Nem tudjátok véletlenül mi az Xtab 70i "valódi" kínai neve? Körbenéznék hátha találok hozzá custom romot.
-
stalix
csendes tag
Tényleg a mikrofonos füles volt a gond, köszönöm a segítséget
Mindkét megoldás tökéletes működik, de erre egyedül nem jöttem volna rá.
-
stalix
csendes tag
Egy érdekes hibával futottam össze: Filmeknél(zenével még nem próbáltam) fülhallgatót használva a szereplők hangja, tehát a szinkron csak nagyon halkan van jelen. Érteni nem lehet, csak nagyon halkan ott van a háttérben. A beépített hangszórókat használva tökéletes, csak fülessel produkálja ezt a jelenséget. Nálatok előfordult már ilyen? A gép xtab 70i ICS-el
A fülest próbáltam laptoppal és ott tökéletes működik.
-
stalix
csendes tag
Wifi sebessége nálatok mennyi szokott lenni? Felmegy 300 kbps fölé?
-
stalix
csendes tag
Nálam a wifi sebessége xtab 70i-n 3,5 mbps körül van, míg laptopon ugyan ez 25 mbps körül mozog. Nem értem mi lehet a gond, ugyan úgy n-es szabvány mindkettő.
Tapasztalt már valaki ilyen különbséget? -
stalix
csendes tag
Mától én is a Wayteq xtab 70i birtokosok táborát gyarapítom
Eddig elégedett vagyok, bár a hozzá adott tok elég büdös
(és kényelmetlen)
A gyári fóliát ti leszedtétek, vagy azzal használjátok? -
stalix
csendes tag
Filmezésnél mennyire zavaró a 4:3-as képarány?
-
stalix
csendes tag
Garanciális javításnál hova kell vinni a tabot?
Oda ahol vásároltam, vagy a központi szervizbe? -
stalix
csendes tag
Szerintetek hol lenne érdemesebb megvenni, Speedshop, Ipon, vagy Edigital? Garanciáztatással hol, mik a tapasztalatok?
-
stalix
csendes tag
Még valamire kíváncsi lennék: szerintetek melyik érné meg jobban?
Ghoo Tab, vagy Xtab-70i? -
stalix
csendes tag
válasz
Victoryus94 #8514 üzenetére
Lehetséges, hogy tényleg csak egy "hibás" Ghoo Tab volta kezemben, de mindenképpen örülök, hogy ilyesmi xtab-nál nem áll fenn. Igazából olvasásra, netezésre, filmnézésre szeretném használni, így nem gond ha a 3D-s játékok nem futnak. Álltalában mennyire megbízhatóak a tabok? Nem szeretnék havonta szervizbe rohangálni vele
-
stalix
csendes tag
Erősen gondolkozom egy xtab 70i vásárlásán, de előtte szívesen megtapogatnám élőben is. Tudnátok mondani egy helyet ahol ezt megtehetem? Egy ghoo tabot kipróbáltam a gyorsboltban, de recsegett, ropogott és ez eléggé elvette tőle a kedvemet. Xtab-70-nél van ilyen gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- MacSzerez.com - iPad Air M2 13" - 6. generáció - Cellular - 128GB - Csillagfény - Apple Garancia 20
- Jó állapotú Apple iPad 8 32GB GOLD ! 1 Hó Jótállás
- iPad Pro M4 12, 9 Smart keyboard HU hibátlan
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest