- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Visszatér a Pebble
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- T Phone 2 5G - kétszer olyan jó
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
calamites
őstag
Azt ki lehet valahol kapcsolni, hogy az alvó telefon a képernyő érintésre felébred?
-
zzola
titán
Ennyi értelmes kommentet nem olvastam mostanában.
Lehetett volna édes és sós, vagy hideg és meleg.
Kösz, inkább hagyjuk![ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
Sziasztok!
Van aki Samsung S10+/S10-ről váltott.
Ha igen, egy pár szóban tudna összehasonlítási alapot adni?
Kösz. -
xhege
veterán
Összességében én is elégedett vagyok az akksival. A fotózás tudja meríteni rendesen, de arra még úgy készülök, ha egész napos kirándulás van (powerbank). Fotókban is nagyon jókat készít, de a portré mód néha kifog az élkezelésen, itt lehet érdemes többször meglőni a témát. Összességében egy nagyon fain kis telefon ez.
[ Szerkesztve ]
-
mjani1172
addikt
A mindennapi az akkor jó.
A fotóst én ívgy is keveslem, amikor külföldön vagyok, akkor én is így használom a sajátomat, van olyan, hogy 200 képet is készítek, plusz telefon, mail, képek küldése,és késő délutánra éri el kb ezt a szintet.
Persze ezeket nem lehet pontosan összehasonlítani, csak volt annak idején Nexus 5x, annál voltak ilyen gondjaim, engem idegesített, hogy így merült. -
honeker
őstag
A kamera app frisült...nem látok változást
Ha 84% az ukku ez le van irva az átverés ? -1
-
fokukac
nagyúr
válasz fokukac #2353 üzenetére
6 órányi nyomogatás, installálás, kicsomagolás, és úgy 20 fotó és panoráma elkészítése után még mindig 20%-on van még az akksi. És már a SIM kártya is benne van délután óta. Ez minimum kétszer annyi mint amit bármely pixel vagy nexus okostelefonom tudott eddig... Szóval le a kalappal, de tényleg.
[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
istnag
addikt
Sziasztok,
Nem tudja valaki véletlenül mikor lesz elérhető, német Google Store ban, vagy a Media Marktban?
Talán valaki egyeztetett velük
Köszönöm előre is -
arcsin
senior tag
Mindig elcsodálkozom azon, hogy mennyi mindennek ellenállnak a modern kínai telefontokok, de ERRE nem számítottam.
-
Eiki
tag
Kérdésem lenne 4a/5 tulajokhoz - a mostani 2 XL-em egyik legidegesítőbb tulajdonsága a borzasztó iránytű és az ebből adódó gyenge navigáció. Ez továbbra is gyengeség az új modelleken?
-
sub71
aktív tag
válasz ultraspock #2355 üzenetére
Pont egy hónap múlva lesz amazon és sok más online boltban "black friday, cyber monday", akkor valószínüleg, ha szerencséd lesz....
[ Szerkesztve ]
-
ultraspock
újonc
Sziasztok! Érdemes várni még egy kicsit a rendeléssel, mehet lejjebb az ára év végéig, vagy jobb nem lesz? Turbadon emelték rajta 5k-t most.
-
fokukac
nagyúr
Éjfélkor vettem le a töltőről, azóta 2 órát nyomogattam, és most van 80%-on az akksi. Oké, SIM kártya még nincs benne... De akkor is,
számomra ez egészen elképesztő. A pixel 1-em mostanában kb. Ennyit tudott egy töltéssel...Viszont szűz installt csináltam. Tegnap még volt egy link a fő képernyőn, hogy pixel beállítása, file-ok másolása másik telefonról, de fáradt voltam.
Most pedig már nem találom egyáltalán...
Lenne pár folder, amit egy az egyben átmásolnék, ha lehet...
Erre nincs valami ötletetek, hogy ezt a mágikus funkciót hogy tudnám utólag előhozni.? Sehol nem találom...Köszi
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
-
kengyel
nagyúr
A gyorstöltést nem lehet kikapcsolni, vagy sima töltővel kell töltenem ?
kengyel
-
ghiottone
nagyúr
Hülyeség. OnePlus Warp Charge, Lg Fast Charge és Motorola TurboPower töltőkkel is tölt. Kipróbáltam.
Visszafele viszont már lehet kompatibilitási probléma, mert a Pixel Power Delivery szabványos töltőjét az Op 7T-m és a Moto One Zoom, G8 nem tudja mert az OP nem használ PD-t, a Moto pedig a Qualcomm Quick Charge technológián alapuló turbo powert használja.
[ Szerkesztve ]
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
sub71
aktív tag
Sziasztok! Ezt az Amazon.co.uk oldalon találtam az értékelések között, ez igaz?
"The phone is supplied with a USB C - USB C cable and will only charge with its own 18W charger. I ordered a USB A - USB C cable for charging on a different charger, PC and battery pack and none of them work. The phone doesn't recognise the cable/devices. I tried another cable and the same! Nothing happens when I connect it to my PC so if I want to transfer a shed load of music to my phone, it will all have to be uploaded to Google Drive and then downloaded again!
I have since learnt that there is a protocol; USB PD which seems to tie the phone to its own charger, so it's done by design!... but surely this isn't acceptable as it greatly reduces the convenience of just being able to plug it in to charge from different devices (or data transfer)"
Tényleg csak a saját gyári töltőt és kábelt érzékeli a telefon? Nekem már 2 napja megjött, de mivel a feleségem is itthon van és az Ő ajándéka lesz, még nem tudtam kipróbálni....
[ Szerkesztve ]
-
arcsin
senior tag
Van itt K&H-s készüléktulajdonos? Az nfc-s fizetést szerettük volna aktiválni, valamiért android 10-ként ismeri fel a telefont (holott 11) és elszáll az aktiválás..
Egyedi eset, vagy tényleg "Próbálkozzak később, vagy hívjam a telecentert."?[ Szerkesztve ]
-
arcsin
senior tag
Nillkin tok még nincs rá, igaz ?
-
ghiottone
nagyúr
válasz kengyel #2324 üzenetére
Spigeneket ajánlom, nálam telefonon és még a tabletemen is az van. honeker Pixeljén ez a tok van: [link] Majdnem annyit véd, mint egy Spigen Rugged Armor, csak jóval olcsóbb és marha lassan ér ide Kínából.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
kengyel
nagyúr
Nem semmi a kis telefon, jól bírja az aksi. 50%- volt az aksiban kibontás után, és 3-óra sot simán belement. Elég gyors a rendszer, semmi gond vele.
Idáig tetszik, már csak tokot kell rendelnem hozzá.kengyel
-
calamites
őstag
A fényképek....
Hűha, nem gyenge. -
xhege
veterán
Ezen én is sokat gondolkodtam, és végül a 4a mellett döntöttem. A fő kamerában egetrengető különbség nincsen. Széles látószöggel én eddig sem sokat fényképeztem. A proci teljesítménye nekem elég, soha nem játszok a telefonon. Vezetéknélküli töltés bár volt a korábbi telefonajimon, de sosem használtam. IP védettség hasznos. 90Hz-es kijelzőt én nem érzékeltem a 4XL-en sem annyira. Szóval az én felhasználási szokásaim mellett messze nem ért +100 eFt-ot az 5. Logikusan végig gondolva erre jutottam. Most igyekszem fegyelmezni magam, hogy kihúzzam a 6-os széria megjelenéséig, háta ott több pluszot ad a Google nekem. (Abban nem vagyok biztos, hogy ki tudom addig húzni telefoncsere nélkül )
-
kengyel
nagyúr
Hol találom, a ram használatot ?
kengyel
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest