- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
*RLaci*
addikt
válasz
Drakmusz #2116 üzenetére
Ez pont az az ár amennyit sztem még meg ér a 4a, ennél többet már nem adnék érte.
Az 5-ös ára Turbado 250, Alza 270 körül lesz.
Közben az enyém már úton van calamites kollégához, nekem marad az 5, bejövős. Rengetegen írtak rám az aprón, hogy vinnék ha neki mégsem kéne. A 4a minden bizonnyal az eddigi legnépszerűbb Pixel telefon.
ghiottone Jó a vidi, ment a like
-
törölt tag
válasz
Drakmusz #2069 üzenetére
Látom nem sokat változtál te sem.
Személyeskedés az megy ezerrel. Nem azzal vitatkozol te sem, amit írok, hanem a képeimet becsmérled és a sajátjaiddal nagyképűsködsz. A legszebb az egészben, hogy nem csak full irreleváns ez egy technikai jellegű, képminőséget érintő beszlgetésben, de még csak igazad sincs.
De ha már belinkelted azt a fotós topikot, akkor kérdezd már meg őket, hogy szerintük is annyival jobbak-e a te képeid, mint hiszed!
Aztán ha ők is azt mondják, hogy az enyéim nulla mind, az ilyenektől meg az állukat fogják keresni, akkor megígérem, hogy soha többet nem szólok hozzá Pixel témában.G4 nem tudom hogy jön ide már megint. Egy 4-es Pixel sokkal jobban megfelelne az igényeimnek, meg rengeteg más telefon is.
De jelenleg nem akarok újat venni, jól működik, így luxus lenne kidobni és költeni százezreket egy új telóra. Attól azért még hadd legyem már véleményem más telefonokról is.Rengetegszer mondtam már neked: lehet élni a prémium tagsággal és el lehet rejteni a hozzászólasaimait, ha annyira zavar. Ezzel a stílussal viszont ugyanoda fogsz jutni, mint legutóbb.
(#2071) szabi__memo:
MIUI-ra is van alternatív megoldás, de ez már tényleg nagyon off.
(#2072) xhege:
Alma, Huawei-ek, S20 FE szerintem jobb point-and-shootban is.
-
xhege
veterán
válasz
Drakmusz #1462 üzenetére
A duál sim miatt váltam meg a 4XL-től, de visszatérek a Pixel vonalra. Egyszerűen a kamera és a stock droid nem hagy szabadulni
A 4XL-t nagyon szerettem, de a mérete nagy volt, a face id maszkban macerás és kültérben a fényerő nekem kicsit kevés. A 4a elképesztő jó áron adja szinte ugyanazt az élményt kamerában (bár ott a tesztek alapján az XL azért minimálisan jobb), ugyanazt az élményt stock droidban, kompakt méretben és pöpec akksival. Az 5-ben ami tetszik, hogy van egy széles látószögű kamera pluszban, jobb a proci és van IP tanusítvány. Abban viszont nem vagyok biztos, hogy ez megéri a "majdnem" dupla árat.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Drakmusz #570 üzenetére
Pl ülök a vonaton 2 órát, mit csináljak? Beszélgessek a taskammal ? Ezen felül munkaidőben mondjuk van 1-2 órám nyomkodni a telefont, miután vagy miközben mindent kibeszelunk munkatársakkal egy 12 órás műszak alatt
Ezen felül esetleg még előveszem itthon mondjuk egy óráraEz eddig 5 órás SOT és semmilyen betegségre utaló jel nincsen benne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest