- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Okosóra kijelzőjébe épített ujjlenyomat-leolvasó ötletét védette le a Huawei
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Februárban megjelenhet a HyperOS 2.1 nemzetközi verziója
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
*RLaci*
addikt
válasz Drakmusz #2116 üzenetére
Ez pont az az ár amennyit sztem még meg ér a 4a, ennél többet már nem adnék érte.
Az 5-ös ára Turbado 250, Alza 270 körül lesz.
Közben az enyém már úton van calamites kollégához, nekem marad az 5, bejövős. Rengetegen írtak rám az aprón, hogy vinnék ha neki mégsem kéne. A 4a minden bizonnyal az eddigi legnépszerűbb Pixel telefon.
ghiottone Jó a vidi, ment a like
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Drakmusz #2069 üzenetére
Látom nem sokat változtál te sem.
Személyeskedés az megy ezerrel. Nem azzal vitatkozol te sem, amit írok, hanem a képeimet becsmérled és a sajátjaiddal nagyképűsködsz. A legszebb az egészben, hogy nem csak full irreleváns ez egy technikai jellegű, képminőséget érintő beszlgetésben, de még csak igazad sincs.
De ha már belinkelted azt a fotós topikot, akkor kérdezd már meg őket, hogy szerintük is annyival jobbak-e a te képeid, mint hiszed!
Aztán ha ők is azt mondják, hogy az enyéim nulla mind, az ilyenektől meg az állukat fogják keresni, akkor megígérem, hogy soha többet nem szólok hozzá Pixel témában.G4 nem tudom hogy jön ide már megint. Egy 4-es Pixel sokkal jobban megfelelne az igényeimnek, meg rengeteg más telefon is.
De jelenleg nem akarok újat venni, jól működik, így luxus lenne kidobni és költeni százezreket egy új telóra. Attól azért még hadd legyem már véleményem más telefonokról is.Rengetegszer mondtam már neked: lehet élni a prémium tagsággal és el lehet rejteni a hozzászólasaimait, ha annyira zavar. Ezzel a stílussal viszont ugyanoda fogsz jutni, mint legutóbb.
(#2071) szabi__memo:
MIUI-ra is van alternatív megoldás, de ez már tényleg nagyon off.
(#2072) xhege:
Alma, Huawei-ek, S20 FE szerintem jobb point-and-shootban is.
[ Szerkesztve ]
-
xhege
veterán
válasz Drakmusz #1462 üzenetére
A duál sim miatt váltam meg a 4XL-től, de visszatérek a Pixel vonalra. Egyszerűen a kamera és a stock droid nem hagy szabadulni A 4XL-t nagyon szerettem, de a mérete nagy volt, a face id maszkban macerás és kültérben a fényerő nekem kicsit kevés. A 4a elképesztő jó áron adja szinte ugyanazt az élményt kamerában (bár ott a tesztek alapján az XL azért minimálisan jobb), ugyanazt az élményt stock droidban, kompakt méretben és pöpec akksival. Az 5-ben ami tetszik, hogy van egy széles látószögű kamera pluszban, jobb a proci és van IP tanusítvány. Abban viszont nem vagyok biztos, hogy ez megéri a "majdnem" dupla árat.
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz Drakmusz #570 üzenetére
Pl ülök a vonaton 2 órát, mit csináljak? Beszélgessek a taskammal ? Ezen felül munkaidőben mondjuk van 1-2 órám nyomkodni a telefont, miután vagy miközben mindent kibeszelunk munkatársakkal egy 12 órás műszak alatt
Ezen felül esetleg még előveszem itthon mondjuk egy óráraEz eddig 5 órás SOT és semmilyen betegségre utaló jel nincsen benne
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
Új hozzászólás Aktív témák
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Cuisineer teszt
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Okosóra kijelzőjébe épített ujjlenyomat-leolvasó ötletét védette le a Huawei
- Milyen processzort vegyek?
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Gaming notebook topik
- Milyen széket vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- További aktív témák...
- IPhone 12 128GB gyári független megkímélt új akku 12 hónap szavatosság kék és fekete színben
- Új Samsung Galaxy S24 Plus 256/12GB Black.
- IPhone 14 Pro max 512GB gyári független 12 hónap szavatosság
- iPhone SE 2020 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 82%/p4006
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO 128-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest