- iPhone topik
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- T Phone 2 5G - kétszer olyan jó
- Android szakmai topik
- Most videón mutogatják körbe az új iPhone SE-t
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
válasz fokukac #3798 üzenetére
Nálam senérződik. 1-2 bug volt, navisáv vagy webview akadozott, restart kellett. Renélem ezek javulnak, bár napo óta nem volt ilyen.
Mondjuk a jobb üzemidőt én nem érzem.Spark RC TB | Fastroad SL2 | Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
fokukac
nagyúr
válasz Kawauso #3797 üzenetére
én nem érzek lassulást.
Jóval kevesebbet szinkronizál, az tény. És valahogy nehezebben találja meg, hogy hol vagyok éppen, ha csak úgy útközben elindítom a Google Maps-et, gondolom, ez is az energiatakarékosság miatt van, hogy kevésbé frissíti.
De amúgy böngészés, fotózás, satöbbi terén nem érzem, hogy lassabb lenne, sőt.Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Kawauso
aktív tag
Android 12 alatt észrevehetően javult a készenléti üzemidő. Ez mindenképpen pozitívum.
Negatívum ellenben, hogy nálam kevésbé érződik reszponzívnak a készülék. Ez a novemberi frissítési csomag után is fennáll. Ugyanazt tudom mondani, mint legutóbb. Többször nem akarja lehúzni nekem az értesítési menüt, és az alkalmazások bezárásánál sem lövi ki elegánsan egy pöccintésre őket, hanem elakad, balra tolja őket, és behozza nekem az összes törlése részt. A Wi-Fi be és kikapcsolásáról pedig már volt szó. Feleslegesen megbonyolították.
Illetve még annyit, hogy az is megfordult a fejemben, hogy ezt a rendszert elképzelhető, hogy már alapból Tensor-ra szabták, nem egy SD 730G-re. Vagy nem tudom. 10-ről 11-re problémamentes volt az átállás, hasított kis túlzással. Itt meg vannak bajok. Az időjárást is csak modullal tudom megoldani, ott is koppintanom kell, nem áll be magától.
-
Kindar
tag
Akkor az utókornak ismét, hátha másnak is kell majd:
Ha Vodafone esim nem tartalmaz apn beállításokat és ezért nincs mobilnet, vagy tartalmaz, de csak 3G van, LTE nincs. Létre kell hozni Vodafone Internet névvel egy új apn beállítást és abban egyedül az apn mezőben kell megadni azt, hogy internet.vodafone.net , semmi mást nem kell módosítani. -
SirRasor
addikt
válasz MC Pite #3794 üzenetére
Nem gond, szeretek beszélgetni
2. nekem 5 kell napi szinten, de jó, ha 6 van. A 4 az számomra kevés. Bliss-ben van 6, lehajtva 12 (11, mert több sose kell). Illetve Bliss-ben 1-el kevesebb kell, mert a zseblámpát kikapcsolt állapotban be/ki tudom kapcsolni a bekapcsoló hosszú nyomásával.
3. Az a 4 szín harmatgyenge. 11-ben volt legalább 12. Ikonformát, felső sávi ikonstílust, betűtípust nem lehet választani, a 11-ben még lehetett.
5. tényleg, az nem változott
7. Nova (utolsó ~1 hétben már azzal használtam) dupla koppja csak az asztalon működik nyilvánvaló megkötések miatt. Blissé meg a záróképernyőn és a fenti sávban is megy (ha nem lehúzom, hanem dupla koppolok rá, amitől egy pillanatra megjelenik és ez minden alkalmazásban működik).Make Love not war!
-
MC Pite
veterán
válasz SirRasor #3793 üzenetére
Nem kötözködés, csak pontosítás végett:
1, Értem (nekem nincs bajom, pár dolog letisztultabb)
2, 4/8 gyorskapcsoló van (novával ha nem csak a felső 4et akarom, hanem rendesen lenyitni, eleve a home-ot nyomom).
A11-ben hat gomb volt felül, és lenyitva is hat gomb volt. Akkor ez most több vagy kevesebb gyorskapcsoló?
3, Melyik testreszabhatóság romlott 11 óta? (színek ugrik be elsőre, most 4 van)
5, Gondolom ez a gyári launcherre vonatkozik, azt sose használtam; de az nem A12 specifikus, A11ben is úgy volt.
6, Jah, ez szokatlan. Accubattery-t megnézheted, hasznos.
7, Szintén nova a megoldás a duplakoppos altatásra, mint ezernyi más kérdésre .[ Szerkesztve ]
Spark RC TB | Fastroad SL2 | Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
SirRasor
addikt
válasz MC Pite #3792 üzenetére
1. Randa a felület, persze ez relatív. Mintha játéktelefon lenne
2. Kevés gyorskapcsoló
3. testreszabhatóság majdnem 0
4. Google alkalmazás állandóan kifagy, ha hangfelismerést indítok akármilyen másik alkalmazásból. Elég sokan jelezték ezt a Play!-ben. Ha leürítem a Google adatait, akkor működik megint 1 napig, aztán kezdhetem elölről.
5. Asztalról eltávolíthatatlan elemek..
6. 24 órás akkunézet
7. kisegítő lehetőségek ikonja lebegő labda lett (eddig a fix alsó gombok mellett volt a jobb alsó sarokban) és nincs neki jó hely, mert valamelyik alkalmazásban mindig útban van. Ja, ezzel szoktam kikapcsolni a képernyőt, mivel nincs dupla koppos altatás.Persze BlissRomon az összes fenti probléma megoldódott.
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
MC Pite
veterán
Accubattery (Pro) progit nézzétek meg (akku állapot, töltési history, tölsési áramok, stb).
Akinek nem jön be a 12, miért nem jön be? Nekem csak az ébresztő gyors elérése hiányzik fentről, bár mivel a mobilnet/wifi már egy kapcsoló, a helyére mehetett az ébresztő.
Spark RC TB | Fastroad SL2 | Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
SirRasor
addikt
válasz honeker #3789 üzenetére
Érzésre mondom. És más is. Ennyien csak nem tévedünk
Amúgy kb. fél nappal tolta ki a töltést. Nem 2-3 nap, hanem 2,5-3,5 nap (~20-80% között!)Update a BlissRommal kapcsolatban, hátha érdekel valakit: továbbra is rendkívül stabil és jó. Bekapcsoltam a nagyondurva akksikezelést és látszólag ugyanúgy megkapok minden értesítést és a merülés most kb a 12-es Android szintjén van.
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
Kindar
tag
Sziasztok,
Egy hónap után végre megoldotta a Vodafone, hogy az3 esim csatlakozzon hálózatra, viszont nincs benne apn profil, így a mobilnet még nem megy. Most másoltam a céges beállításokat, de így az LTE nem megy. Valaki küldene működő apn beállításokat? Ha van akkor az esim külön jó lenne, mert abban vannak plusz opciók. -
honeker
őstag
Üdv az android 12 nél csak 24 orás akku használat nézhető vagy van teljes is
Ha 84% az ukku ez le van irva az átverés ? -1
-
MC Pite
veterán
Mára virradóra megint nem müködött az adaptívvtöltés, most próbáltam másodjára (és direkt 2,5órával későbbre állítottam az évresztőt)
-
adabra
senior tag
válasz SirRasor #3782 üzenetére
szerk: bocsánat, látom közben, hogy Bibby kolléga is megírta már...
Lehet, hogy csak én nem értem a dupla koppos ébresztés dolgot, de nekem szimpla koppos ébresztés van beállítva.
(Beállítások/Megjelenítés/Lezárási képernyő/Koppintás a telefon megtekintéséhez)
Ha elöl (netán a képernyőbe integrálva) lenne az ujjlenyomat olvasó, annak azért tudnék örülni...Való igaz, a lezáráshoz én is a Nova Launcher dupla koppintásos megoldását használom (meg egyébként ezt a launcher-t használom évek óta)
[ Szerkesztve ]
-
-
fokukac
nagyúr
válasz Tewe013 #3777 üzenetére
várom nagyon.
amúgy most pár napra kiruccantunk. Van egy utazós chromecast 3-am, amit szoktam vinni magammal, és azt vettem észre, hogy ha zenét toltam rá youtube music-ról, akkor működött a hangerő állítás! De csak azzal. Netflix, HBO Go, ezekkel nem megy.
Továbbá a zenei chromecast-tal sem megy egyik sem.Szóval csak érdekességképpen, hogy találtam egy olyan módot, ahogy még most is megy, kár, hogy azt nem használom...
"Android 12 quietly disabled the ability to change the volume of a cast session by pressing the volume key on any screen." (a cikkből, amit küldtél)
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
-
SirRasor
addikt
válasz fokukac #3773 üzenetére
MIUI frissítésnél mindig odaírják, hogy mihez nyúltak hozzá, mit javítottak.
Ennél miért nem? Nem tudom mi változott, semmi extrát se vettem észre, de már le is dúrtam és teljesen belaktam a BlissRom-ot.
Minden pont úgy van beállítva, ahogy akarom és minden tökéletesen működik...kivéve egy dolgot: hiába pipáltam be, nem mutatja az akksi szintjét %-ban Ha más nem, keresek rá egy alkalmazást...Make Love not war!
-
Kube
senior tag
válasz MC Pite #3770 üzenetére
Erre nem is gondoltam, egyébként aktív. Úgy látszik ez lesz a probléma, köszönöm. Mivel a jack a tetején van, ezért ha fülest használok a telefont is olyan állapotban rakom zsebre, mint amikor felemelném. Mindig tanul valamit az ember.
Mondjuk a Nokiánál ez egy fokkal rosszabb volt, mert nem a lock screen-t láttad, hanem az éppen futó hívásba tett be (Android 10). Persze lehet, hogy ott eleve nem volt lock screen-em se, ki tudja
SirRasor
Ha csinálsz ilyet a múltba is akkor szólj, küldenék pár infót a múltbeli énemnek.[ Szerkesztve ]
No emotion, any more than a wave, can long retain its own individual form.
-
SirRasor
addikt
Sikerült! Elértem az időutazást!
Tegnap este megkaptam a november 5-i biztonsági frissítéstMake Love not war!
-
Kube
senior tag
válasz raveinT #3767 üzenetére
Pedig volt Lumia 820 meg 830 is nálam, de csak a dupla koppos ébresztésre emlékszem. És a rezgés sincs meg a hívott fél kapcsolásakor. Lehet, hogy később jöttek és a frissítéseket nem néztem meg alaposan. Egyébként nekem is abból az időből maradt meg az igény erre, túlságosan megszoktam. Bár most a pixellel átszoktam az ujjlenyomatolvasóra, viszont az asztalon még mindig duplakoppal ébresztek.
Az viszont probléma (nem tudom, hogy a dupla kopp okozza), hogy telefonálásnál (fülhallgatót használok) lealtatom, és amikor becsúsztatom a zsebembe, akkor felébred közben. Na ez rettenetesen idegesítő Majd még megfigyelem, hogy ez is csinálja-e, nem telefonáltam sokat így mióta megvan. Az előző Nokiám rendszeresen csinálta.
[ Szerkesztve ]
-
SirRasor
addikt
Teljesen igazad van
A dupla kopp amúgy nekem azért számít, mert még S3-nál jött egy gondolat, hogy mi a nyavajának kell fizikai gombokat nyomni, amikor azok tönkremennek. A Mi 4c-nél meg is tudtam csinálni; ott minden adott volt hozzá. Fél évente 1x indítottam újra a telefont, de azon kívül nem kellett a gombjaihoz érni.
raveinT most nézem egy videót a BlissRom-ról és ezek a funkciók alapból benne vannak! Annyi mindent lehet még benne állítani, amihez képest a nagyon testre szabható MIUI is elbújhat
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
-
Kube
senior tag
válasz SirRasor #3765 üzenetére
Dupla koppos altatásról életemben nem hallottam még Arra ott a bekapcsológomb egyszeri megnyomása. Ez talán akkor lehet jó, ha asztalon melletted a teló és nem veszed a kezedbe, felébreszted dupla koppal, majd lealtatod.
Ezek egyébként nem olyan feature-ök amiket ne tudnának a Google-nél. Más kérdés, hogy valószínűleg statisztikai alapon döntenek ezek implementálásáról. Az emberek legnagyobb része a komplett feature set felét sem használja, még a létezéséről sem tud. Jó példa a fenti altatás lehetősége, pedig én aztán igyekszem követni a trendeket amennyire lehet más-más rendszereken, mégsem ismertem.
[ Szerkesztve ]
-
SirRasor
addikt
Összecsiszolódunk, mint ahogy egy jó kapcsolatban szokás Most már van Nova launcher, megy a dupla koppos altatás, eltűnt egy csomó idegesítő dolog, de még nem tökéletes.
Illetve eddig minden telefonommal volt valami, ami miatt hozzá kellett nyúlni a rendszerhez, úgyhogy talán ez is elkerülhetetlen Legalább már addig eljutottam, hogy ennél már nem kellett root, mert elég a DNS66 és Youtube megy firefoxban ublock originnel, tehát jelenleg SEHOL sincsenek reklámok.
Tewe013 mióta pixelem van, kaparom magam, hogy egy akármilyen fapadosnak hitt custom rom is simán lepipálja funkcionalitásban.
Például S7-en xposed kellett ahhoz, hogy kikapcsolt állapotban ha hosszan nyomom a bekapcsológombot, akkor elinduljon a zseblámpa, pedig ez olyan alap funkció. Erre tegnap felraktam feleségem Redmi Note 5-jére egy crDroid-ot (3 féle xiaomi és egy pixel experience után) és az alap beállításokban volt ilyen. Ja és 10-ből 10x működik, mert az S7-en sokszor nem ment. Ja, picit elkalandoztam
Ez olyan, mint a dupla koppos ébresztés vagy altatás. Már vagy 4-5 éve tuti tudják a normálisabb romok, a pixel meg nemrég kapta meg az ébresztést stabilan (pixel 2 és 3 alatt rendszeresen nem működött; tele van a reddit vele...), de legalább még altatni a mai napig nem tudMake Love not war!
-
SirRasor
addikt
BlissRom-ot próbálta már valaki?
Odáig jutottam, hogy mivel csak a szoftver nem tetszik és a gari is nececs, így semmi indok se szól egy custom rom ellen
Esetleg valami más, jó rom, ami minél távolabb áll a gyári pixeltől?Make Love not war!
-
honeker
őstag
Na @ ezt a reális zseben tarhato méretet is átszabták tepsire nem nagyon maradmás ....szifon
-
MC Pite
veterán
Skacok, Wallet gyorskapcsoló nálam nem elérhető, nejemnél meg igen (ki rudom innen fizetés előtt gyorsan választani melyik kártyát akarom használni). Tudja valaki a megoldást?
Szerk: Úgy néz ki, hogy a goayt lehet alapértelmezetté tenni.
[ Szerkesztve ]
-
Cyborg
őstag
Sziasztok,
Vajon a fotók időbélyege megjavult a frissítéssel, nézte valaki?
-
honeker
őstag
Üdv az értesitési sávban hogy birom az időjárás ikont megjeleniteni a google belül
-
Bibby
addikt
Android 12:
Ha a kamerát gyorsindítással kapcsolom be (power gomb 2x), akkor álló helyzetben marad és nem fordul el. Mintha a giroszkóp nem működne ilyenkor. Nálatok is?Ελευθερια η θανατος
-
SirRasor
addikt
Honnan vagy Te ennyire ismerős? Csak nem az audiofil részlegből?
Imádom, ahogy mások megpróbálják kitalálni mit-hogy használok Nem is értem, hogy ez pölö Neked miért jó, de végül is nem kell értenem, nem az én dolgom...
De ha már találgatsz, leírom mire használom:-fényképezek, videózok (ha már egyszer marhajó kamerája van)
-böngészek
-videókat nézek (mondjuk ezt ritkábban és manapság csak a Wim Hof légzést szoktam bekapcsolni )
-bevásárló listát ezen vezetem (feleségemmel megosztott google keep jegyzet)
-okos eszközeimet ezzel tudom követni, szinkronizálni (okosóra, okosmérleg, okos hőmérő/óra/páratartalom mérő, házi kamera)
-Duolingozok, ami telefonon jobb a hangfelismerés miatt, mert a Chrome-tól kiráz a hideg
-Időzítőket részben ezen állítom (részben az órán)
-Viber, messenger...pár emberrel csak így tartom a kapcsolatot és PC-n szinte sose nyitom ki.
-időjárást ezen nézem
-Lidl plus alkalmazást használok, ha már a ház előtt van...
-szinte kizárólag ezen bankolok
-emaileket olvasok (válaszolni inkább az asztalin)
-ha ismeretlen útra kell menni, akkor ezzel navigálok (mondjuk ez csak évi 1-2 eset)
-telefonálni is szoktam néha
Amit nem szoktam rajta: játszani, filmet nézni és zenét se ezen hallgatok, mert arra ott a FiiO M6+FH1
A fenti lista 2/3-át minden nap szoktam.Viszont ép ésszel használom; nem nyomogatom 100 órán keresztül. Ha kell valami, előkapom és GYORSAN megnézem, majd elrakom.
Azaz szerintem a tökéletes példája vagyok annak, hogy arra használom, amire tervezték és egyáltalán nem vagyok függő, mert nem veszem elő X időnként kényszeresen. Csak akkor veszem elő, amikor kell és csak addig használom, amíg kell. Ezért jön ki 3-4 napos üzemidő.MC Pite ahogy bekapcsolod az energiatakarékosat, elég szépen korlátozza az értesítési időközöket. Rendszeresen késtem le Viber hívást emiatt. Egyszerűen nem jelzett...
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
MC Pite
veterán
válasz SirRasor #3742 üzenetére
Van ezeknek értelme az energiatakarékos, és az extrém takarékos mellett
Nekem a BT pl alig meríti. A Sports-tracker pl megsínylette az updatet, legyalultam a progit, reinstall, most jó.Spark RC TB | Fastroad SL2 | Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
SirRasor
addikt
válasz Kucules #3739 üzenetére
S7-ről jöttem Pixelre; azt az üzemidőt felejtsd el. Az S7 sokkal takarékosabb volt, pedig ha a SoC-ot nézzük, akkor az Exynos sokkal rosszabb.
Ami nekem 4-5 nap volt az S7-en, az most 3-4 nap a Pixelen.
Ettől függetlenül nekem is javult az üzemidő Android 12 alatt, de éjszaka továbbra is ki kell kapcsolnom, ha nem akarok 3-6%-ot veszteni repülőgép üzemmódbanTippek, trükkök? Ha nem használod a wifit, GPS-t, BT-t (BlueToothot), kapcsold ki. Okosóra miatt néha a BT-t bekapcsolom szinkronizálni és néha elfelejtem kikapcsolni. Na az keményen meríti az akksit.
Ha extrémezni akarsz, akkor a mobilnetet is lekapcsolod, amikor tudod, hogy 1-2 órára úgyse fogok használni.
Éjszakára meg mindent kikapcsolsz, csak a cellát nem, hogy mégis tudjanak hívni. Ha az se kell, akkor meg kikapcsolható az egész telefon, úgyis 1 perc alatt bekapcsol és 1%-ot merül csak a művelettel.Make Love not war!
-
Kucules
friss újonc
Köszönöm,megnézem!
-
ghiottone
nagyúr
válasz Kucules #3739 üzenetére
Szia! OS frissítésnél én mindig javaslom, hogy legyen egy teljes gyári visszaállítás és utána belakni nulláról. Tudom, időigényes, de segíteni tud és lehet itt is eltűnik a problémád. Ismerősöm például a Pixel 4-est - aminek ugye kisebb az aksija -, most agyba-főbe dicséri, hogy mennyivel többet bír.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Kucules
friss újonc
Sziasztok! Nem vagyok műszaki ember,sem telefonguru. A Pixel 4a a második okostelefonom,elődje egy S7 Edge volt,ami még megvan. A lényeg,10.26-án este frissítettem A12-re a telefont. Gyorsan lejött a frissítés,mentem aludni. Reggel rögtön szemet szúrt,hogy épp ránéztem a telefonra, rögtön 99%-ra ugrott. Előtte soha nem csinált ilyet,mentem a munkahelyre,az eltelt idő míg megkezdem a munkát és előtte böngészgetek egy kicsit, kb. egy óra. Na, talán addig ha 1 %-ot merült. Most meg mire beértem, már 97%-on volt. Ilyenkor olvasom a híreket,egy-két értesítés,max.1-2%. Most meg egyből leugrott 94 %-ra. Ha nem használtam a telefont,akkor is csökkent az akkukapacitás,eddig ilyen nem volt. Nagyon keveset telefonálok,család,max. egy-két plusz hívás,inkább messenger. Hálózatról,nem wifiről. Ha nagyon hard voltam a nethsználatban,akkor is max. 60%-on volt az akku du. fél ötkor. Most, amikor írom a bejegyzést,este 7, 52%-on áll az akku,igaz,ma nem voltam annyit a hálón. Figyelemmel kísérem a topicot,láttam,hogy pár embernek rossz volt az akku idő,nekem meg most lett rosszabb. Persze,mihez képest. Tippek,tanácsok? Köszönöm!
-
MC Pite
veterán
Csoda, végre (úgy) működik az adaptív töltés (ahogy kell)!
Már másfél órával az ébresztő előtt megvan a 90, és fél órával előtte is kb 97%, de ezerszer jobb mint a korábbi.Spark RC TB | Fastroad SL2 | Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Kube
senior tag
válasz fokukac #3735 üzenetére
Az a "fékező" effekt valóban szokatlan, de lehet hogy jobb alapvetően mint a hirtelen megállás. Biztos nem találomra tették bele, valószínűleg kutattak UX alapon. A szokatlan a jó szó rá, én még máshol nem láttam ilyet (bár ez az én buborékom).
Ez kicsit olyan mint amikor weben minden oldal hasonló felépítéssel/ux folyamattal bír, mert a felhasználók már azokat szokták meg és lényegtelen, hogy a sok közül van-e hatékonyabb. Sokszor a szokás dönt. Mindenesetre érdekes próbálkozás.No emotion, any more than a wave, can long retain its own individual form.
-
fokukac
nagyúr
nekem az bajom még most a rendszerrel, hogy mióta megvan, nem engedi simán a hangerő-gombbal változtatni az átküldött hangot / cast-olt eszközök hangerejét.
A hangerő gomb nem csinál semmit, de még a részletes hang-beállítások közé belépve is ki van szürkézve, és nem értem, miért.
Az egyik Chromecast eszközömnél sem működik, pedig van jó néhány. Így hallgatok zenét, így nézem este a sorozatokat a netflixen, stb.Nektek működik?
Ui. illetve hát még ami nagyon furcsa, ez a "széthúzós" effekt, amikor görgetésnél a végére érsz, hogy így széthúzza a betűket, de még a képek is hullámoznak mintha részeg lennék na az nagyon frucsa.
egyébként a nagy gonbok már nem zavarnak, és fasza, hogy kevésbé merül.[ Szerkesztve ]
-
MC Pite
veterán
Valóban, újra megnéztem és benne van a rezgés és haptikus visszajelzésbe kellett belelépni (nem mindig egyértelmű hogy koppintsaknrá egy on-off pontra).
Azbórára koppintás nekem is hiányzik, a net egy gombra integrálása nem zavar.
[ Szerkesztve ]
-
adabra
senior tag
válasz kiraly.andra #3727 üzenetére
Én nem tapasztaltam semmi problémát. A duplakoppintásos zárolás működik (és utána ujjlenyomattal is feloldható).
-
raveinT
tag
válasz MC Pite #3730 üzenetére
Érdekes, akkor lehet rosszul emlékszem.
Más: Egyébként amiket furcsállok a frissítést követően, mert nem értem miért kellett rajta változtatni:
1. Amit már többen is jeleztek, a wifi/mobilnet toggle bonyolítása.
2. Ha beállítom pl. Rezgőre, már nem mutatja a jobb felső sarokban, hogy épp azon van. Nem értem miért, honnan kéne tudjam máshogy? Mindig nyomkodjam a hangerő gombot, hogy ellenőrizzem? A némítottat bezzeg mutatja, nincs ebben logika.
3. Eddig ha lehúztam fentről a menüt, és rányomtam az időre, megnyitotta az óra appot, hogy tudjak ébresztőt állítani stb. Most ezt is kivették, helyette ha akarom berakhatok egy külön ébresztő togglet a lehuzható menübe, ami viszont egyszerre csak 4 itemet mutat, szóval ezt se tartom szerencsés változásnak.Többi első átnézésre egyébként rendben van, még a készenléti idő lesz érdekes.
-
MC Pite
veterán
válasz raveinT #3729 üzenetére
Most néztem meg párom 4a-ján A11-en, ott nincs benne az erősödő csengetés. Erre idáig külön appot használtunk.
Viszont nem sikerült megint isbjobb a screenshot hangját (csak rezgésre állítva nincs).
-
MC Pite
veterán
válasz kiraly.andra #3727 üzenetére
Nekem tegnap óta kétszer volt gond, a home illetve alkalmazásváltó gomb nem működése miatt. Nem tudom hogy ez nova vagy A12 hiba volt.
Háhá, végre, gyárilag:
Rezgés híváskor
Előbb rezgés, majd erősödő csörgés[ Szerkesztve ]
-
fokukac
nagyúr
-
SirRasor
addikt
Ezért simán megszüntethetik a fiókodat.
De csináltam ilyet Nem tudni, hogy a fájlnévből vagy a metaadatokból szedik-e ki azt, hogy mivel lett csinálva, úgyhogy a fájlneveket is átgeneráltam pixel stílusúra és a metaadatokat (amikbe engedett írni) azt is pixelesítettem.
IMHO nem éri meg a fáradtságot és tényleg a fiókjával játszik az ember.Make Love not war!
-
dudi6
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy ha törlöm június elsejéig visszamenőleg a google fotókat amiket még a régi telefonommal csináltam, majd átmásolom a képet a Pixel 4A-ra, az gondolom újra szinkronizálja majd a google fotókba a képet, ezek a képek nem számítanak majd így bele a tárhelybe vagy érzékeli, hogy nem a Pixellel készítettem a képet és beleszámít? -
adabra
senior tag
válasz kiraly.andra #3715 üzenetére
Én használom (P4a + A12 + Nova Launcher Prime).
Működik. Konkrétan mire vagy kíváncsi? -
SirRasor
addikt
Berosálok, azt hittem, hogy csak root+xposed módon lehet ilyeneket csinálni és ezt a telefont nem mókoltam szét.
Nagyon köszi a tippet; keresek ilyen programokat.
Kipróbáltam és csak kb. működik egy halom buggal, úgyhogy még nem teljesen android 12 kompatibilis
3 másik se megy Na mind1, amúgy biztosan jó, csak régebbi androidokra.[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
Decske
senior tag
válasz SirRasor #3716 üzenetére
A store-ban vannak olyan appok, amik a lehúzható értesítési függönyt "lecserélik". Én asszem a Power Shade-et használtam erre, de ha "notification panel"-t beírod 1000 meg 1 appot fog kihozni.
Én anno Huawei-en használtam a 10-es droid frissítés után. Egészen jól működött, ahhoz képest, hogy a EMUI nevű tákolmányon futtattam.Samsung Galaxy Z Fold 3, Asus Zephyrus G14 (2020)
-
SirRasor
addikt
válasz kiraly.andra #3715 üzenetére
Én csak épp feltettem és töröltem is le 2 perc után, mivel a lehúzható gyorsikonokat nem módosítja.
Tehát működik.Make Love not war!
-
kiraly.andra
aktív tag
A Nova Launcher elvileg kompatibilis az új Androiddal (bár ezt leírva nem látom sehol, csak rémlik), de mi van a gyakorlattal? Inkább ez érdekelne, mint az elmélet. Használ itt valaki Novát?
:a:
-
sub71
aktív tag
Köszi
-
sub71
aktív tag
Sziasztok! Frissült a feleségem Pixel 4a-ja Android 12-re. Azt szeretném kérdezni, hogy a beállításokban hol tudok az óra formátumán változtatni? Nem tetszik neki, hogy amikor 2x koppint a képernyőn, bazi nagyban mutatja az időt, felül az órát, alatta a percet. Lehet ezen állítani? Köszi....
[ Szerkesztve ]
-
Bibby
addikt
Arra nincs mód hogy töltés közben menjen az AOD?
Ελευθερια η θανατος
-
fokukac
nagyúr
válasz calamites #3703 üzenetére
amúgy ezt megerősítem, jobban bírja az akksi.
Sokkal kevesebbet szinkronizál.
tegnap reggel levettem a töltőről, és éjjel 1-kor, mikor mentem aludni, még 60%-on volt.
Még most is 41%-on van, pedig már majdnem másfél nap eltelt. Ilyen még sose volt.[ Szerkesztve ]
-
SirRasor
addikt
-
calamites
őstag
Nekem lényegesen jobb lett az akkumulátor kezelés.
Sokkal többet bír!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest