- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcsin
senior tag
-
addikt
válasz agressor12 #689 üzenetére
Nem szabada hogy több legyen, német Amazonon 350 Euróba kell kerülnie, ha megjelenik, az a listás ár, én is azt várom.
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
Cyborg
őstag
Érdemes lehet megvárni, amíg megjelenik a német amazonon, vagy a boltokban?
Vajon mennyivel olcsóbban jöhet ki az ember?Most 10-20 Euróért nem várnék, akkor inkább megrendelném amcsiból én is, aztán lelkileg majd feldolgozom valahogy a amerikai töltőfejet
-
bbendre
őstag
Szerintem is inkabb a Pixel. Amennyiben a Huawei elvesziti a Safety Net-et akkor bankolasrol is le kell mondanod. Jelenleg a frissitesek is kerdesesse valhatnak a jovoben. Sajnalom a Huaweit.
A Pixel-ekre 3 evig garantalt havonta erkezo frissites van. 3 havonta Feature drop èvente uj android verzio.
Amit irtal minden mukodik. Fotoban nagyon eros (csak 1 lencse van), videoban kozepes.iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
gattolino
senior tag
válasz szabi__memo #672 üzenetére
Maradjunk a multimédiás eszköznél. MA-n kívül sehol nem hallottam még arról, hogy phablet. Kézi számítógép
Vivo X90 Pro Plus
-
mokuc
újonc
Sziasztok!
Az aktuális telefonom igencsak a végét járja, így rövid időn belül szükségem lenne egy újra. A Pixel 4a és a Huawei P30 között vacillálok már egy ideje. Szívesen hallanám a tapasztalatotokat/véleményeteket, hogy melyiket érdemes választanom. Nekem egyik gyártótól sem volt még telefonom korábban.Amik számomra fontos tulajdonságok:
- kompakt méret
- jó fotós képességek (videózni ritkán szoktam)
- gördülékenyen, megbízhatóan működjön még 3-4 évig, mert (legalább) ennyi időre szeretnék vele tervezni. Nem játszom játékokkal, de minden másra azért használnám folyamatosan (böngészés, munkahelyi levelezés, videochat, telefonálás, közösségi média, fotózás, zenehallgatás, navigáció, érintésmentes fizetés, stb)
- jól működő ujjlenyomatolvasó (a mindennapokban tényleg észrevehetően rosszabb a kijelző alá épített megbízhatósága és gyorsasága, mint a hátlapié?)Szóval várjak még októberig (?), hogy a Pixel kapható legyen Magyarországon, vagy vegyem meg most a P30-at?
[ Szerkesztve ]
-
*RLaci*
addikt
válasz enginev3.0 #676 üzenetére
Ne is mond, hányszor éreztem már ezt.
NakonXipan Számomra érthetetlen ez az összehasonlítás.
[ Szerkesztve ]
-
-
mdraco
őstag
Pixel 4a árkategóriában, méretben és kamerában nincs alternatíva. Csak ki kell várni októbert
-
gattolino
senior tag
válasz szabi__memo #670 üzenetére
Már ne haragudj, de nincs már olyan, hogy phablet. Lehet, hogy a Galaxy Note 1-nél még így hívták, manapság már csak okostelefon van, egybemosódott.
Vivo X90 Pro Plus
-
arcsin
senior tag
Esetleg alternatívaként feldobnám az ASUS ROG telefonját.
Most akciósak az utolsó darabok,
Annyi hogy 6 inch és 4000-es akksi. Sw támogatásban valszeg nem fogja a köv 3 évet up to date-en bírni mint a pixel 4a. -
BiP
nagyúr
SOT mániásoknak
Samsung M51 péklapát nagy akksival. 7000 mAh már elég nagy? -
*RLaci*
addikt
válasz calamites #653 üzenetére
Majd írok róla véleményt, mondjuk nekem olyan sok újat nem fog hozni, megjelenésük óta használom vmelyik Pixelt.
Használtam pár hétig S10e-t, annak a méret miatti kezelhetősége nekem maga volt a tökély(a rendszer és a kamera nem ) , ezért jött nálam egyből a must have a 4a láttán, kb egy méret.[ Szerkesztve ]
-
gyurma888
aktív tag
Németben google storeból még mindig semmi infó, csak várólista
-
*RLaci*
addikt
válasz agressor12 #652 üzenetére
Igen, csak akkor vonják a lóvét ha megtörtént a feladás. Nem tudom mi lehet, sztem lehet csak félreértettek valamit, ha meg nem akkor kapsz vissza 30 dodót.
-
agressor12
senior tag
Váltottunk egy e-mail-t mert nem vonták egyből le a pénzt,mint kiderült csak a postázáskor fogják,de egy érdekes dolgot is írtak,nem tudom mire fel ez a nagylelkűség.
"Once your order will ship out then we will charge your card for this order.
To make up for the inconvenience, I've offered $ 29.99 for a shipping fee.
Once your order will be delivered then contact us so we will issue a refund for shipping fee.
Once your order will be delivered then we will get a refund option.
Your patience and understanding is highly appreciated.
We look forward to seeing you again soon.
We'd appreciate your feedback. Please use the buttons below to vote about your experience today." -
*RLaci*
addikt
válasz agressor12 #643 üzenetére
Nálam először szept 12-23 volt. Ma rálestem és ez fogadott [link] Priority szállítással kérted?
[ Szerkesztve ]
-
*RLaci*
addikt
Az érkezés aug 31-szept 8-ra vátozott.
-
Tewe013
őstag
válasz zsinnyegtet #635 üzenetére
Én úgy tudom, h több 3a tulaj is problémamentesen használja. Viszont Pixel 4-gyel egyáltalan nem működik a Telekomos esim.
-
törölt tag
válasz zsinnyegtet #635 üzenetére
Plusz úgy tudom csak előfizetés mellé adnak eSIM-et, kártyásoknak nem
-
zsinnyegtet
aktív tag
Tudni tudsz de a T csak azokhoz a készülékekhez garantálja a "hibamentes" e-sim működést amiket ők forgalmaznak...pl Apple, e-sim képes órák stb.
Legalábbis nekem ezt az információt voltak kedvesek átadni Székesfehérvár legnagyobb T üzletében.
Ezért is lenne jó valakitől egy visszajelzés azzal kapcsolatban, hogy neki működik.[ Szerkesztve ]
A rock and roll az nem egy tánc...
-
senior tag
válasz agressor12 #631 üzenetére
Ha jól értem, akkor hardveresen mind tudja, csak a szolgáltatótól függ, hogy van-e nála eSIM, és ezért írják hogy egyes piacokon? Akkor én a T-nél gondolom tudok majd eSIM-et kérni hozzá...
Nothing Phone (1) | Samsung Galaxy Watch5 Pro
-
törölt tag
válasz PistiSan #632 üzenetére
Egyelőre itthon n78 van ez alapján, de kétlem, hogy ilyen frekvenciatartományon nagyobb területeket is be tudnának szórni. A kijelölt frekvenciatartományok alapján az 1, 3, 7 és 28 közül a 28 tűnik még olyannak, ami erre jó lehet.
-
PistiSan
addikt
A linked alapján jól értem, hogy amíg 4G-ből ennyi változat támogatása kellett?
4G bands 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 12, 17, 18, 19, 20, 26, 28, 32, 34, 38, 39, 40, 41, 66 - EuropeAddig 5Gből ha ezeket tudja a telefon, akkor már nem lehet gond vele sehol az országban?
5G bands 1, 3, 7, 28, 78 - EuropeNem arra irányult a kérdésem, hogy az op nord milyen 5G hálózatokat ismer, hanem arra, hogy ha akármilyen telefont veszek, melyik az amit majd nézni kell 5G tekintetében.
-
senior tag
A hírben szerepel, hogy egyes piacokon lesz belőle egy simes és dual (fizikai + esim) változat is. Azt lehet tudni, hogy hol melyik lesz?
Nothing Phone (1) | Samsung Galaxy Watch5 Pro
-
barabbas
kezdő
Bocs, hogy ide írok, nem találtam a megfelelő helyet. Valaki meg tudja mondani, hogy fórumon gyakran használt szvsz mit jelent? Szóval? Szevasz?
Nem mindegy, hogy valaki az órát vagy az orrát húzza fel.
-
TaylorPro
addikt
Srácok, ebből csak egyféle globál verzió van? US, EU verzió nincs amiből probléma lehet a hálózattal?
Pixel 9 Wintergreen 256
-
ghiottone
nagyúr
válasz agressor12 #620 üzenetére
Majd csak akkor vonnak amikor postázzák - legalábbis eddig így tapasztaltam.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
agressor12
senior tag
Aug. 23-án megrendeltem az Amazonról és még azóta se vonták le a pénzt,másnak is volt így vagy hol akadhatott el a dolog?
-
törölt tag
Sziasztok.Honnan rendeljem meg?Találtam egy oldalt,de nem tudom hogy ha probléma lenne vele,akkor hogy tudom gariztatni.
-
ghiottone
nagyúr
Amúgy le vagytok maradva. Nekem már több, mint 1 hónapja van tokom a telóhoz.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
TaylorPro
addikt
Be vagytok sózva. Mondjuk én is.
De én már jártam úgy hogy berendeltem mindent utána meg mégse azt a telót vettem meg. Azóta leszoktam erről.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
*RLaci*
addikt
Nekem a telóval együtt jön, két tok, üveg előre-hátra.
[ Szerkesztve ]
-
mdraco
őstag
Megrendeltem az aliexpressen a tokokat és kijelzővédőket. Amilyen lassan fognak megjönni, addigra kapható lesz eu-ban is a telefon
-
Thom!
veterán
[link] Samsung Galaxy Note 20 Ultra versus Pixel 4a camera test
-
Thom!
veterán
Egyelőre egy sima 4-esre beújítok, aztán majd látjuk mit hoz az ősz...
Pixel3 anyám megkapja .
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen processzort vegyek?