- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A három Galaxy S25, utoljára nem hivatalosan
Új hozzászólás Aktív témák
-
fzboxx
senior tag
Talán majd megjelenik itt is, előbb-utóbb. Pixel 3a is volt néha...
Turbado.hu -
törölt tag
válasz ghiottone #795 üzenetére
Pont ez az, hogy nem olyan egyszerű fenntartani webshopot, ami mindenhova szállít, ha legálisan akarod csinálni, és egy MM vagy Saturn nem nagyon tehetné másképpen. Valami olyasmi rémlik a témában, hogy bizonyos forgalom felett minden célországban kellene helyi irodát fenntartani meg egyebek (bár ez elvben rendelkezésére áll a MM-nak itt, de cserébe egy rakás kereszt-adminisztrációt jelentene gondolom).
-
ghiottone
nagyúr
Amúgy nem lenne nagy cucc fenntartani egy EU területén müködő webaruházat. DHL vinné a csomagot, meg fel is venné ha hibás. Pár euró plusszt szerintem nem sajnálják rá az emberek ha így közvetlenül lehetne a Google Store-ból rendelni.
Nem is olyan rég ismerős rendelt a motorola.de oldalról mailboxba - kiszállították, de elkezdtek cirkuszolni kb. az MM/Sarurn fentiek "fenntartjuk a jogot, hogy..."-hoz hasonlóan és visszavitték a telefont. Ismerős egyeztetett velük pár kört aztán a végén fogták és elküldték neki Magyar címre.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
ghiottone
nagyúr
Anno a Saturn és az MM egy idő után bestoppolta a mailboxde rendeléseket és erre hivatkoztak:
"We reserve the right not to send our goods to shipping companies. Since a shipping company often sends the goods to another country, your order has been canceled"
-
arcsin
senior tag
Néztem redditen pár kommentet.
pld :
I live in Denmark, and also tried the same. Payment goes through, but every time the order gets canceled by Google due to suspicious account activity.I ordered a Pixel 3 yesterday, filled the address exactly as indicated by krzyk, but just got an order cancellation email, exactly after 24 hours.
ezek miatt aggódom hogy nem fogadják el a mailboxde-t.
-
kezdő
senior tag
Idézet innen: www.mailboxde.com/faq.html
The carrier doesn´t deliver to a P.O.BOX address – is it a P.O.BOX address?
Our warehouse is not a P.O. BOX address or DHL Packstation – we are a standard warehouse. All tracked shipments brought by the couriers are signed for by the employees of the warehouse.Azaz a feladó szempontjából ez egy normál cím, ahol személyesen átveszik a csomagot.
-
arcsin
senior tag
Olyan választ kaptam a supporttól hogy usa-ban nem szállítanak postafiókra. De hogy eu-ban hogy van..azt ö nem tudja.
-
gyurma888
aktív tag
Nekem is németből hozta volna ismerős. De most néztem, hogy ezek a töketlenek szeptember 1-től lezárják a határokat...
-
arcsin
senior tag
Akkor végül is lehet mailboxde-hez rendelni majd a német Google storeból? Csak mintha felmerült volna, hogy nem biztos hogy szállítanak oda. Megérteném, hogyha feketelistás lenne valamilyen okból kifolyólag. Még várakozom amíg kiderül az alza.hus ár. Max 130ezerig venném alzából, mert mondjuk megér nekem annyi pluszt a 2év itthoni gari. Nem sűrgős egyáltalán, csak már nyomkodnám
-
TaylorPro
addikt
Fóliákat utálom, de erre lehet rakok egy ilyet: [link]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
*RLaci*
addikt
válasz Hopkins95 #775 üzenetére
Köszi
Pár gondolat így egy nap után.
-Méret nekem tökéletes, egy kezes telefon.
-Jól összerakott, sallangmentes, egyszerű kinézet, semmi csicsa.
-Rendszer hibátlan, tökéletesen teszi a dolgát.
-Kijelző szép, fényerő jó.
-Akkuról még nem nagyon tudok nyilatkozni, egy töltés után most vagyok 36%-on, 19 óra készenlét/3 óra 43 perc kijelzőidő. Ebből elég sok volt ma a fotózás, kis videó, kis játék, böngészés, beállitgatások. Nyúzva sztem 1nap, lájtosabban 1,5 napot lehet vele hozni,olyan4-6 óra sot-al.enginev3.0 Köszi
[ Szerkesztve ]
-
-
addikt
Köszi, szerintem jó képek lettek!
Amúgy kipróbáltam az astrofotósra moddolt Gcamos kamerát egy OnePlus 7T Pron is és azon is eléggé lenyűgőző eredménnyel működik!
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
*RLaci*
addikt
Raktam fel a fotósba pár mai, random lőtt tesztfotót, ha esetleg valakit érdekel. [link]
-
agressor12
senior tag
Augusztus 23-án rendelve még mindig szeptember 28. a szállítási határidő, mi tart addig? Szerintem elfogyott a készlet, de engedtek még azon felül rendelni, aztán lehet azt várjuk,hogy Amazon kapjon még.
-
TaylorPro
addikt
Nagy a csend. Kíváncsi vagyok a csillagos égbolt fotózásra. Mutathatnátok majd képet. Nézegettem tokokat, lehet rendelek én is had legyen.
[link]
[link]Ezek talán nem csúfítanak annyira.
De amúgy a gesztus vezérléshez ez a tok a legjobb: [link]
A kijelző szélébe nem akad bele az ujjam a tok miatt, nagyon jó vele kezelni, csak nem véd annyira.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
BiP
nagyúr
-
balpet1
csendes tag
Igen 2020 augusztus 5- patch
-
Yeffy
veterán
válasz #16820480 #755 üzenetére
igen, ezt lattam, de egyedul ok aruljak igy, mindenhol mashol nemeteknel is single.
szoval erosen hajlok arra, h eliras, mint volt felenk is egy ket helyen.
vagy mashonnan szerzik be, amiben ketelkednek.Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
balpet1
csendes tag
Az USA Amazonról rendelt pixel 4a dual sim képes.
1 db fizikai és 1 db esim. -
ghiottone
nagyúr
Pff. Amcsi amazonon pillanatnyilag nem elérhető a 4a. Hamar elfogytak a készletek akkor.
-
Yeffy
veterán
válasz #16820480 #741 üzenetére
UK.
igen, mar nezegetem azt is, de amugy ez biztos, h DS? mert az angol verziok nem dualosak, tesztekben is elmondjak, meg emaileztem is SONY UK supporttal, akik megerositettek.illetve itt is Single-t irnak. meg, ha jol ertelmezem, itt is...
[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
BiP
nagyúr
Várjuk a tapasztalatokat.
(#678) balpet1: Neked tegnap végül megérkezett?
(#741) sheratan: Néztem, mi ez az új módi a sonynál, ez az ii. De leesett, hogy ez 2 akar lenni, II. Csak fura volt kisbetűvel.
[ Szerkesztve ]
-
balpet1
csendes tag
Mármint a pixel 4a t tudom megrendelni.
-
*RLaci*
addikt
Sajnos a fólia nekem sem jön ma, mert amit kosárba raktam vele arra elkezdtek jönni a negatív értékelések, így kivettem a kosárból. A Brotect airglass meg csak jövőhéten érkezik, addig kap egy megmaradt S10e üveget.
TaylorPro Vicces Nyomiskodtam már én is párszor az egyik kezemben kés-másikban kamera kombóval egy párszor.
[ Szerkesztve ]
-
balpet1
csendes tag
Sziasztok. Hozzám tegnap megérkezett a 4a USA amazonról. Eddig minden oké, gyors és minden kézre esik. Iphone SE ről kábellel adatok és minden app és beállítás átment. Sajnos németből nem érkezett meg a fólia és a tok, így csak otthon használom.
Esetleg ha valakit érdekel Német Google Store ból kinti rokonon keresztül tudok rendelni max 2db ot szeptember 10 es rendelés valószínűleg október elején ér ide. -
sphe
senior tag
válasz agressor12 #734 üzenetére
Lehet termék figyelőt beállítani a német amazonon arra, ha rendelhető? Hasonló cipőben járok én is.
-
-
törölt tag
2 hét múlva jelentik be az Xperia X5ii-t, esetleg még azt nézd majd meg Nem tudom hol nézted amúgy, de lehet EU-ban kapni a DS Xperia 1ii-t.
-
-
*RLaci*
addikt
válasz enginev3.0 #676 üzenetére
-
addikt
válasz szabi__memo #736 üzenetére
Na ez az, szerintem sem ér többet. Én az itthoni árát kicsit drágállottam érte.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
agressor12
senior tag
Nálam a szállítási határidő még mindig Szeptember 15-28,ha 10.-ig nem adják fel szerintem visszamondom és megrendelem majd a német Amazonról.
-
TaylorPro
addikt
Unboxing videókat majd ne felejtsétek!
Itt örültem mint majom annak a bizonyosnak, míg alaplapos nem lett.
Reméljük mindenki elégedett lesz hosszútávon is.[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
-
addikt
Szerintem teljesen értékelhető képet csinál, kivéve amikor a lencse felveszi a flaret az utcai égőkből. Épp itt vagyunk Balatonkenesén egy apartmanban, előbb csináltam egy képet a dzsakuzzinál a tesóm OnePlusával ill. a Nexusommal és az övén kevesebb zaj van és a színek is jobbak. Persze gondolom a Pixel telefon kamerája még mindig jobb lesz, de szerintem a OnePlus is megállja a helyét. Videót múltkor csináltam neki bicikliről, ahogy longboardozik, a superstabil mód nagyon jól működik.
[ Szerkesztve ]
-
sphe
senior tag
válasz calamites #713 üzenetére
Megjött a válasz a német Store-ból. Megható és örülnek az érdeklődés miatt, de ahogy fórumos kolléga már említette, sajnos a Google Store-ba érkező megrendeléseket csak azon országon belül lehet kiküldeni, amelyik storeban azokat leadták. Így hát megrendeltem az amerikai amazonról.
[ Szerkesztve ]
-
Yeffy
veterán
válasz Hopkins95 #725 üzenetére
ha lenne normalis minoseget produkalo kameraja (OP-eknel ez sajna nem nagyon akar menni, plane nem point-and-shoot modon) meg ujjlenyomatolvasoja, erdekelne is.
nezegettem anno.amugy felreertettel, nekem nem a teljes, hanem az idetlen, kenyszerszulte megoldasok nelkuli kijelzok a kriteriumom.
ha a P4 csaladban lett volna hatlapi FP, reg megvettem volna. ahogy majdnem lecsaptam az Xperia 1ii-re is, csak ott meg LG-set jatszottak SONY-ek, EU-ba nem Dual-SIM-es jott.
nekem megfelel a minimalkava, lgalabb kisebb esellyel "nyulok bele" a kijelzobe.mindegy, nem akarok itt offolni ezzel.
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
BiP
nagyúr
-
addikt
Vegyél OnePlus 7T Pro-t ha teljes képernyőt akarsz, jó telefon
[ Szerkesztve ]
-
Yeffy
veterán
-
ghiottone
nagyúr
válasz calamites #707 üzenetére
Fóliám nincs még. Ha marad a telcsi majd akkor rendelek. Nillkint szoktam venni, de talán az imak se rossz márka aliról: [sima képernyővédő fólia] [üveg fekete szélű imak képernyővédő fólia]
Amúgy pedig Brotect fóliák a németektől 3-4 munkanap alatt itt van: [link]
-
ghiottone
nagyúr
válasz calamites #705 üzenetére
Nemsokára. Magyarországra sajnos nem hinném, csak tárgyország szokott lenni a Google store-oknál. Talán mailboxde postafiókba lehet kiviszik, az is kiderül, ha elérhető lesz. Ott kértem értesítést én is, ha elérhető lesz.
-
Thom!
veterán
Nekem Pixel 4 van nem érdekeltek
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 12 16/512GB Új állapotban 12hó jótállás+Áfá-s számla!
- iPhone 14 Pro 128 GB Space Black, Független! Mint egy új! 88% Akku!
- iPhone SE 2020 Product Red, Független, 64 GB, 100%-os Akkuval!
- Huawei Nova 10 // 128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia //
- iPhone 13 pro 128GB független Sierra Blue, makulátlan
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest