- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
válasz
kengyel #2324 üzenetére
Spigeneket ajánlom, nálam telefonon és még a tabletemen is az van. honeker Pixeljén ez a tok van: [link] Majdnem annyit véd, mint egy Spigen Rugged Armor, csak jóval olcsóbb és marha lassan ér ide Kínából.
-
*RLaci*
addikt
válasz
kengyel #1698 üzenetére
Én most közvetlenül előtte nagy telókat használtam(2xl,mi9tpro,4xl. Nem érzem túl kicsinek a kijelzőt azokhoz képest, persze kisebb de nem zavaróan. Párom 2xl-ét mellé téve az olyan mint egy féltégla
. Nagyon kis kompakt készülék, nekem tokkal kényelmesebb a használata, natúr használva kicsit elveszik a kezemben
A hangminőség jó, még senki nem panaszkodott, hogy nem hallana jól, ez fordítva is igaz.
Sokat használom kihangositva, úgyis minden, ok.
Navigálásra én a Maps-ot használom gyors, pontos, hibátlanul működik. -
arcsin
senior tag
Np. Most akkor képbe vagy hozva
Lesz olyan aki németből hozna idehaza, HAn majd lehet keresni, de mondta hogy ő sem szarakodik ha alzán jó áron lesz. Szóval mindenképp kivárós a dolog. Nem segít a helyzeten hogy olyan a forint euro amilyen.... de szerintem csak októberben lesz alzán is mint minden magánszemélynek is akkorra biztosítják.
Amcsi amazonról is berendelhető annak minden ktsg-ével.
-
arcsin
senior tag
Németből csak németbe szállít a google store. Ezen rugózunk hogy mailboxde-re kiviszik e mert onnan csak 10 euro kb a szállíttatás idehaza. Csak a mailboxde-re nem biztos hogy kiviszik. Sokaknak töröltek régebben is rendelést oda.
De egyelőre az alzás árra várunk többen is hogy megéri-e bohóckodni vele. Gari amazonról lenne értelmesen meg az alzáról esetleg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Mobil flották
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged