Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
*RLaci*
addikt
P5-n fent a 14, eddig hibátlan.
-
*RLaci*
addikt
válasz
Postas99
üzenetére
Napi 20-30 hívást bonyolítok én is a meló miatt, sosincs probléma, Mi 9-en sem volt ugyanezzel a rommal. Persze mára ez a rom eléggé kiforrott , nem tudom te mikor mire raktad, lehet akkor még gyerekcipőben járt, vagy szimplán arra a modellre nem volt jól portolva. Hidd el nem mondanám, hogy atomstabil ha nem az lenne. Csak a Google vonalon használtam négy féle Nexust, 8 féle Pixelt, bármilyen más márkájú telót amit használok ezekhez hasonlítom alapból. De mindegy, nem győzködni akarlak, elhiszem, hogy nálad tré volt, megosztottam egy gyakorlati pozitív tapasztalatot.
-
*RLaci*
addikt
válasz
Postas99
üzenetére
Van azért jó rom is néhány xiaomira, pl. a Pixel experience. Ezzel használom a céges mi 9t pro-m. Stabil, nem laggol, gyakorlatilag ugyanúgy működik mint bármelyik Pixel amit eddig használtam. Hab a tortán a remek gcam. A miui nekem sem nagy barátom, de így PE rommal rendkívül korrekt tud lenni egy xiaomi.
-
*RLaci*
addikt
Engem médiánál nem zavart a dobozhang, viszont zajos környezetben telefonáláskor sokszor azzal szembesültem, hogy nem hallom a túloldalon lévőt. Ettől függetlenül nagyon jó kis teló az 5-ös de ha valaki sokat beszél zajos helyen ez bizony elég nagy hátrány, nekem ez volt az elválásunk fő oka.
-
*RLaci*
addikt
válasz
Kawauso
üzenetére
X Level-t én is csak ajánlani tudom, sok telómon volt már, köztük a 4a-n és most az 5-ön is.
Tegnap is jól vizsgázott a Brotect Airglass-al együtt, a P5 sikeresen, mindennemű károsodás nélkül túlélte az első reptetést.
Kár, hogy a liquid airt nem csinálta meg a Spigen a 4a-ra, az a másik kedvencem. -
*RLaci*
addikt
válasz
szabi__memo
üzenetére
Nem hinném, hogy a kugli kijelző alatti kamerával fog kiadni most telefont, majd úgy 3-4 év múlva. De ne legyen igazam.
-
*RLaci*
addikt
válasz
szabi__memo
üzenetére
Kamu
-
*RLaci*
addikt
Kecóban wifin tudja ezt, nekem is volt hétvégenként 2nap/8 óra sot. Ezt az 5 is hozzá 90hz-en, persze a nagyobb akuval.
-
*RLaci*
addikt
válasz
hintabogar
üzenetére
Lehet megbuktak
-
*RLaci*
addikt
Na, DXO letesztelte a 4a-t is. [link]
-
*RLaci*
addikt
Honi csak most, csak neked, ez sem rossz

[link] P5 (90hz, auto fényerö, kb 1/3-ad LTE-2/3-ad Wifi) -
-
*RLaci*
addikt
válasz
TaylorPro
üzenetére
Én nem félek, enyémen eddig nincs semmi nyoma, ha lesz megy vissza, küldenek másikat. Ettől még nem fogok mást venni. Nehéz lenne most olyan nagy márkát mondjak aminél valamelyik modelljével ne lett volna gyártási probléma. (Azért közben már felvettem a kapcsolatot egy volt kolléganőmmel aki UK-ban él, ha esetleg visszaküldésre kerülne a sor.)
-
*RLaci*
addikt
A 4a-ból kiindulva gondoltam, hogy az 5 is rendben lesz [link] Első töltés után, kényszeritett 90hz, autofényerő, wifi-+lte vegyes.
-
*RLaci*
addikt
Pár Pixel 5 kép, ha esetleg valakit érdekel. [link]
TaylorPro Nem nagyon volt még időm tesztelni a kamerát, de teszek majd fel a szélessel is képeket.
-
*RLaci*
addikt
Tervben volt a hétvégén de sajnos nem jött össze. Amúgy minimális a különbség, az 5 talán egy kicsivel jobban kezeli a sötét részeket mint a 4a, kevésbé zajos. Teszek fel a fotósba pár teszt fotót nem soká, tipikus Pixel, igazából a 3-4 óta nincs változás.
Nagyon bejön az ötös de 100 ezerrel többet semmiképpen nem ér a 4a-nál(egymás mellett kézben tartva azért érezni azt a félosztály különbséget az 5 javára). A reális felár az úgy kb. pont az az 50-60e forint amennyivel nekem is többe van mint a 4a volt.
-
*RLaci*
addikt
válasz
Drakmusz
üzenetére
Ez pont az az ár amennyit sztem még meg ér a 4a, ennél többet már nem adnék érte.
Az 5-ös ára Turbado 250, Alza 270 körül lesz.
Közben az enyém már úton van calamites kollégához, nekem marad az 5, bejövős. Rengetegen írtak rám az aprón, hogy vinnék ha neki mégsem kéne. A 4a minden bizonnyal az eddigi legnépszerűbb Pixel telefon.
ghiottone Jó a vidi, ment a like

-
*RLaci*
addikt
válasz
AdamVonSzabo
üzenetére
Remek megfogalmazás 👍
-
*RLaci*
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Fotók, videók mobillal
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- PlayStation 5
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
, Nekem megkönnyebbülés volt most nem rég egy hét Miui után One ui-t használni, számomra sokkal összeszedetteb. Alapjában véve stock droid párti vagyok. Ez a téma már nem ide tartozik.
Ettől még zajos környezetben nem hallottam a túloldalt rendesen, nem tudom mi az értetlenkedésed tárgya. Más telefonnal nincs ilyen problémám, az 5-tel volt.
(3XL), ilyenem még nem volt, ha tetszik Anyának a 2XL-ét fogja váltani.