- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
-
ghiottone
nagyúr
4a 5G, az középút, árban teljesítményben is a 3 ez évi Pixel közül. A 765G mindenre elég 6gb rammal. Pár napig teszteltem egy ilyen proci+ram kombós Motorolát és a 855+-os 8GB ramos OP mellett nem éreztem, hogy hátrányba lenne. Még a gcam is annyi idő alatt lett kész a HDR+ Jav. képekkel mindkét telón.
-
TaylorPro
addikt
Nekem sokáig volt, rengeteg romot csináltam rá. Kamerája a mai napig nagyon jó. Netezni mára már használhatatlan. Mailezni még úgy ahogy jó. Mai szemmel döbben rá az ember hogy milyen kicsi teló. Sok baj volt itt anno a kijelzővel, rengeteg hibás darab volt. Proximity is lehalt sokban. Én is küzdöttem a garival nem keveset. De nagyon szerettem.
-
sphe
senior tag
Sztem szoftver vagy antenna hibás. Amcsi amazon, unclocked. Bármilyen SIM kártya van benne, megjelenik fent (pin kód megadása után) a nincs hálózat ikon (X a térerő jelölő háromszögben). Hálózati beállításokban ugyanakkor mutatja a hálózat fajtáját (Vodafon, digi). Próbáltam 2g 3g 4g roaming on/off , Igen NK, frissítettem is 11re.
ghiottone, rlaci71: Azta
nem tudom mi lesz itt telefon arányok és méretek terén. Kijelzőre volt Xiaomi, iPhone , előttük LG... Most a P2 után érzem szokatlannak. Nem rossz amúgy, szép a képe, nekem nem tökéletes csupán, ilyen válogatós vagyok !
-
TaylorPro
addikt
Ugyan már, kicsi Kínai már erre is gondolt!
-
bbendre
őstag
-
bbendre
őstag
Csak egy tipp, szerezz egy sima Pixel -t esetleg egy 3(XL) verziót. Ami a telefonon van képek és videók, eredeti minõségben fel lehet tölteni a Google Photo-sba (Igen a 4k is tömörités nélkül). (nekem kb 300 Giga kép van feltöltve az elmúlt 20 évbõl. Sõt egy csomó régi fényképet is befozotam a Google PhotoScan appal) Valamint ott van az erdeti Gcam a telefonon. Az ingyenes Google Photos tárhely a az eredeti Pixel esetén nincs limitálva. A Pixel3 esetén 2022-ig érvényes. (A 2 es verzio esetén 2021.) A Pixel4 hez már nem jár tárhely.
-
bbendre
őstag
Talan ez a legkomolyabb amit kiadott : [link] . Hatalmas tudasa van digitalis fotozason es kepalkotason.
Ami jo hir, hogy elvileg az Adobe -nek dolgozik egy teljesen univerzalis kamera appon.
Azt nem tudni, hogy Android/Apple vagy mindketto. Az elso kiadott alkalmazasa es amin szeret programozni az elvileg az Apple platform(ok)Ha keszit valami hasonlo appot az Iphone-ra akkor egy csomo Pixel es Gcam fan at fog oda menni.
-
*RLaci*
addikt
Igazán nincs mit, mindig teszek fel az aktuális telefonommal pár sorozatot. Kicsit paráztam a 4XL után, hogy nem fogja hozni azt a képminőséget, de megnyugodtam.
A verda sajnos nem az enyém
, céges, de munkámból adódóan elég sok ilyen fostalicskával van lehetőségem közelebbről megismerkedni.
enginev3.0 Köszi.
Nagyon szar a gép
-
törölt tag
2 hét múlva jelentik be az Xperia X5ii-t, esetleg még azt nézd majd meg
Nem tudom hol nézted amúgy, de lehet EU-ban kapni a DS Xperia 1ii-t.
-
Szerintem teljesen értékelhető képet csinál, kivéve amikor a lencse felveszi a flaret az utcai égőkből. Épp itt vagyunk Balatonkenesén egy apartmanban, előbb csináltam egy képet a dzsakuzzinál a tesóm OnePlusával ill. a Nexusommal és az övén kevesebb zaj van és a színek is jobbak. Persze gondolom a Pixel telefon kamerája még mindig jobb lesz, de szerintem a OnePlus is megállja a helyét. Videót múltkor csináltam neki bicikliről, ahogy longboardozik, a superstabil mód nagyon jól működik.
-
törölt tag
Lesz még egy másik 4a, de lehet, hogy nem XL-nek hívják, hanem 5G-nek, de szerintem nagyobb is lesz egyben, vagy hát nekem mindig ez jött le igazából.
A kameralyukat szerintem tök gyorsan meg lehet szokni, csak remélhetőleg nem lesz dupla lyuk, mint mostanában sok telefonon, mert az már tényleg sok helyet elvesz az állapotsávból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged