Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
Új hozzászólás Aktív témák
-
Knight666
aktív tag
válasz
becsitibi
üzenetére
Nos szerintem egy PC bordára nem feltétel a hőálló festék. Egy jó minőségű festéknek ki kell bírnia 60-80°C-ot. A hőálló festékeket erősen felhevülő anyagoknál (100°C+) alkalmazzák inkább (pl. kazánok, kipufogók, féknyergek, stb). De ahogy a kolléga is mondta, ha nem szeded szét, nincs sok esélyed az értékelhető eredményre. A spray-vel való munkának is vannak általános szabályai, amiket lehetetlen betartani, ha nem férsz hozzá a teljes felülethez.
Szerk.: Egyébként egy hőcsöves bordát elvileg szét lehet szedni egy kis ügyességgel, ha jól láttam egy régebbi logout-os cikkben. -
szab.tam
nagyúr
válasz
becsitibi
üzenetére
fújtam párat mostanság. igaz, nem ilyet.
bele se kezdj szétszedés nélkül. szanaszét meg fog folyni, különböző rétegastagások alakulnak ki, stb. elátkozod a pillanatot, amikor belvágtál.
tönkre fogod vágni a hűtőt.**
festeettem eleget. iszonyat szopás....
(az alsó épen látható cucc kb. négy (3?) komplett éjszaka, több flakon festék és fél higító a konyhám és a kezem tisztításához és kb. 2 induló gyomorperforáció...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi