-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
Gömbike #2857 üzenetére
Az azért megvan hogy egy sokkal olcsóbb gépről beszélsz, persze hogy nem olyan mint egy drága gép
Helyén kell kezelni a gépeket.
(Főleg nem minőssíteni a vevőket)És minkét gép elátja a funkcióját, sőt az enyémnél jobb is mindkét gép.
Az én Tefal gépem is csavaros, és a fogója is kezd löttyögni, már várom hogy letörjön.
-
kitka6
csendes tag
-
Beni2360
félisten
válasz
Gömbike #2297 üzenetére
Hogy minket minek néznek az más téma, meg egy kalap alá venni egy réteg csoportot is más.
Éppen most kaptam egy 53 evvel ezelőtti barátomtól egy kedves verdes videót. -
Beni2360
félisten
válasz
Gömbike #2295 üzenetére
Ezekkel a tényekkel egyet értek.
De avval, hogy a nyuggereket egy kalap alá veszed az agymosotattal, na ez volt erős és sértő a nyugdíjasokra nézve.
Latom a kereskedelem ez nem értesz, én 27 évig magán kereskedő voltam és igen indokolt az emelés mivel az új termék vásárláshoz már több pénzt kell befektetni és ha olcsóbb áron adják nem lesz elég tőke az új áru megvételre. Ezen gondolkodj el, matematika az egész. -
bul07
nagyúr
válasz
Gömbike #2183 üzenetére
Dollár árfolyama +26% forinttal szembe, erre jön még az infláció, ez simán lehet 40-50% összességében
Ha a forint stabil lett volna akkor csak inflációs hatást éreznénk de nemNekem még fáj a Román lei árfolyama is [kép]
Azon is bukok nem keveset ha kimegyek vásárolni, sőt az autószerelőm is jó 10e Ft-al kért többet nyáron mint kért volna januárbaEgy egy dolognak nevetségesen alacsony az ára Romániában, de ugye az nekem a váltás miatt 11-13% többe kerül mint januárba
(jégkrém most 630Ft januárba lett volna 550Ft, Lidl fajta ételízesítő 4Lei akcióba 3Lei ami itthon 700-800Ft nem tudom pontosan nyáron sikerült romába venni vagy 3Kg így itthon nem vettünk jó ideje) -
Dicker
őstag
válasz
Gömbike #1335 üzenetére
Ennyire rossz volt? Mert akkor elvetem. Egyelőre csak nézelődésnél tartok, még megnézni nem voltam egyet se, mert nem választottam ki, hogy mit lenne érdemes felkutatni.
Ehhez képest akkor a Silvercrest pl. milyen lehet?
Vagy engedjem el az ilyen "mini" sütőket, és legyen hagyományos? -
-
cd930
senior tag
válasz
Gömbike #1319 üzenetére
Ilyen áron nagyon durva.
A lányom szereli fel most a konyháját, oda keresünk neki airfryert.
Egy 10 literes Princess 182065 van előtérben ~50ezerért. Ezt már tényleg lehet mini sütőnek nevezni.
Méretben és árban sokkal kedvezőbb és forgókosár + 3 tálca is van hozzá, nem is kell hozzá venni a szokásos készletet.
Kérdés a többiekhez is, hogy az 1500W elég egy ekkora jószágnak? -
Smiro
senior tag
válasz
Gömbike #1319 üzenetére
Benne volt a kalapban, hogy ezt veszem. Kupon nem volt rá, így fele árért vettem eggyel alatta. Sokat olvastam róla, aggályom: írták, hogy sokszor nem jól lövi be az időt. Ha például nincs a húsban elektromos érzékelő, honnan tudja, hogy milyenre akarom a húst? A krumplit ugyanúgy rázni kell, néhány dolgot sütés közben megfordítani. Mert egyébként teljesen azt tudja, mint az alatta lévő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest