- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Netfone
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra akku probléma?
- Magisk
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Bocs, elfelejtettem válaszolni.
Abszolút meg vagyok vele elégedve, bár nagyrészt csirkét sütök vele, teljesen zsírmentesen. Eddig Tefal Actifry-t használtunk, ami egy drágább modell és forgókosaras meg minden, de már nem szerettem, a fém rácsra könnyen odatapadt minden.
Ninjanak más a kialakítása, kb. ugyanannyit tudunk vele megsütni egyszerre, de legalább megy bele szilikonos alátét is, így a mosogatás is jóval egyszerűbb. Vannak beépített programok, de szerintem nem érdemes használni, hacsak nem szeretnél szenet vacsorázni. Én mindig utánállítom a hőmérsékletet, mert a javasoltnál bőven elég 10-20 fokkal alacsonyabban tolatni neki."Tervezési hiba", hogy a fűtőszálat és a ventilátort nem igazán lehet hatékonyan takarítani, mert nem férsz hozzá. Így ha valami zsíros fröcsögős cuccot csinálsz, akkor sok szerencsét a felfröccsent bulit a fixált fűtőszál mögül kitakarítani, ami felett van a ventilátor. Szóval már csak ezért is érdemesebb kevésbé zsíros hamburgerhúst sütögetni, lol.
Ezt leszámítva totál oké, semmi értelme csillió pénzekért air fryert venni.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Philipsnél most akciók vannak feliratkozásért.
-
snipr
aktív tag
Kerestem konkrétan ehhez a típushoz korábban, de vagy nem, vagy külföldről és drágán (+drága szállítással) találtam... nagyon nem mentem utána. Most szétnéztem és úgy fest aliexpress is alternatíva lehet.
-
Talala
senior tag
Nem úgy gagyi, inkább csak nem erre számítottam, full műanyag az egész. A műanyag minőségére egyszeri használat utan nem tudok mit mondani. Nem tűnik merevnek/törékenynek. Viszont a sütő edény bevonata jónak tűnik. Sajttal töltött csirke, sajt kifolyt (természetesen), de egy törléssel tiszta minden.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Windows 11
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1 humoros
- 24 Hours of Le Mans
- Netfone
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Sorozatok
- További aktív témák...
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Apple Watch ULTRA 2 49 mm - Black Titan, Black Ocean Band - MAKULÁTLAN! - 3 ÉV GARANCIA
- Razer Core X eGPU
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Asus ProArt RTX-4060 OC 8GB (PROART-RTX4060-O8G)
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest