- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Hát pedig még mirelit csirkemell is pöttyözi a az üst oldalát nálam, úgy hogy nincs közel de a ventilátor teszi a dolgát, hát akkor mondjuk más zsírosabb hús
És az üst oldalán lévő réseken az távozhatÉs ha ott egyből a gép van, az akkor a gép belsejébe megy
És akkor gép belsejét kell takarítaniNa meg volt hogy sütöttem mirelit pogácsát, megmozgattam egy két morzsa keletkezik azt is egyből kavarta gép, halottam kívülről
-
wjbhbdux
veterán
érdekes, hogy a külföldi boltokban jár hozzá egy nagy sütőkosár is, ami a magyar képekről ki van satírozva és az egyik argepes bolt még külön írja is hogy nincs benne
Ebbe belefér vajon egy mirelit pizza?
-
erdey_a
addikt
mivel az airfryer nálunk az esetek meghatározó részében hasábkrumplihoz van használva, az tűnt fel, hogy a linkelt terméknél jó volna tudni a forgókosár méretét. Mert hiába a faltól falig nagy űrtartalom, ha abba a kosárba csak kevés krumpli fér. (megnéztem egy videót, az alapján 80deka krumplival szerintem nem bír el)
minden máshoz - pékáruk, húsok - a tálcás megoldás talán még előnyösebb is, mint a klasszik betolós kosaras megoldás, de a 10 literes méret megtévesztő. -
fant0mi
őstag
Pont ezeket szeretem én is!
A lidlis zsömlét most emelték meg 33 forintról 39 forintra.Ezt 160 fokon sütöm 5 percig.
A bagettet 160 fok 7 perc. Majd kipróbálom úgy is, ahogy te csinálod. (Én a lidlset szoktam venni, abból a 4 darabosat.)
A stangli tényleg nehezen sül át. Ebből is kipróbálom a te módszered. -
-
kola99
tag
-
kola99
tag
Nekem itt lép be az energia fogyasztás.
Pl : a Lidl Silvercrest XXL-nél felugrik 2.314 W-ra is / ahogyan Fifi kolega mérte , igaz rövidebb időre /
Én ezért inkább az 1.500 W -1.700 W-os fogyasztású készülékeket preferálnám. Pl : [link]
De van akiket ez nem zavar.
Esetleg , ha nem akarod 10 -15 perc után " rázogatni , forgatni " a készülő ételt,
van keverős típus is : [link] -
kola99
tag
" Hátrányok:
pár hét / 3 / használat után a tartályon a bevonat hólyagosodni kezdett , így gyengéd törölgetéstől is lejött róla foltokban a fekete bevonat " a Vélemények között volt.
Ha tényleg így járnál ,
Alufóliával kibélelheted vagy beszerezhetsz másik tartályt...
Viszont van nagyobb testvére ,igaz 39 k. de lehet ez már a megszokott jobb minőségű : [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új Bontatlan Sony WH-1000xm5 bluetooth fejhallgató.
- Eredeti Bose QuietComfort Bluetooth fejhallgató
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged