- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zohan echte
tag
válasz
Tybike81 #3008 üzenetére
Múlt héten vittem vissza a fekete Philips HD9270/90 gépet (70eft) ha veszek másikat az csak fehér lesz mint a Xiaomim is. Valahogy kevésbé látszik meg rajta a piszok. Amúgy a Philips még 58eft-ot se ér, lesz az még olcsóbb is. A Cosori dualra pl várnom kell kb 1 hónapot, nézegesd azt is.
-
bul07
nagyúr
válasz
Tybike81 #3008 üzenetére
Nem sérült , nem visszaküldött
Talán a szín miatt, de ki tudja, lehet még akciós készletből van és azért
Sőt a felbontott termék sokkal többe kerülAlzánál van ilyen
Kisebb méretben van még esetleg a Gorenje AF1700DB, 30e Ft-ért
[link]Visszont már csak üzletben érhető el és sok helyen utolsó vagy kiállított darab, ahogy nézem csak Szegeden van még belőle nem egy darab
(#3012) ovics
Philips Airfryer XL Essential HD9270/00
[link]
58 490 FtNegatív tapasztalt még nem igen volt Philips gépekkel
Ehhez a géphez képest keressél alternatívát, sajnos már nagyon ki van fogyva minden, talán még a fentebb említett Gorenje ha van a közeledbe olyan euronics ahol van, keres rá itt van megosztás a kosár méretéről is(meg is van itt a hozzászólás )
Xiaomi az a fajta aminek a kosara magába a gépbe van dugva és perforálva is van a kosara így magába a gépbe fúja be a morzsát olaj párát, így a gép belsejét kell takarítani
-
erdey_a
addikt
-
bul07
nagyúr
válasz
Tybike81 #3006 üzenetére
Alzán igaz fehér
HD9270/00 58 490 Ft
[link]Én azt dönteném el hogy elég e kapacitás, mert hiába lenne elég tudásban a kisebb is, ha egy fordulóban nem lehet eleget sütni benne
Ugye 1200g és 1400g a két gépNálunk pl én annyira szeretem a hasábot hogy olyan 600g kell csak nekem, így ha 3főre sütnék akkor mindenképp a nagyobbat kellene választanom hogy hátha elég lenne a kapacitás
-
Gömbike
senior tag
válasz
Tybike81 #2768 üzenetére
A kettő nem ugyanaz.
Az airfyrer kis légköbméter, ezáltal sokkal kevesebbet fogyaszt.
Nekem ilyen mikróm van [link] , abban tènyleg mindent meg lehet főzni.De hètköznap az airfyrer dolgozik.
Hogy mi a nyerő? Az az igényétől függ. A család létszáma, a sütési gyakoriság, mi férjen bele. Mert a kicsik albérleti 1 fős kategóriák. Egy családnak legalább 5-7 literes kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest