Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Yettel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
koxo
csendes tag
Honnan érdemes beszerzni a b20-at tudó verziót? Leginkább a megbízhatóság és a gari a fő szempont nem filléreznék. geekbuying?
Nektek mennyi idő alatt jött meg?
Kérdés hogy érdmes e várni míg az eustocknál is lesz ... idő ... ár (mert azért 35000ft vagy 45-50000ft nem mindegy) -
-
Sziasztok!
A spemall mindig saját Rom-mal küldi a telót?
BL-t szeretnék nyitni, és nem tudom, hogy azzal a rommal, ami rajta van, azzal lehet-e.
Vagy a próbálkozástól nem veszík el az engedély?Másik kérdés, hogy van valami limit, hogy meddig lehet felhazsnálni az engedélyt?
Kössz!
-
JohnyBlue
addikt
juhee
[link]
-
xxxjjjkkk
senior tag
válasz
Banditqueen1 #538 üzenetére
Mi a kérdés pontosan?
A miuihoz neked nem kell nyúlni, szép átlatható. Jó nagy erőforrást igényel, oszt kész. És stabil.
Ha meg el akarsz mélyülni benne, akkor majd el fogsz. Laikusként nincs vele dolgod. -
Banditqueen1
újonc
SZiasztok,
Segítsetek kérlek, redmi 3 pro-t szeretnék rendelni Spemall-ról EU expressel.
Olvasom a fórumot és elbizonytalanodtam ezzel a Miui rommal kapcsolatban. EZ mekkora fejfájást okoz a felhasználónak? ROM frissítés segít rajta?Rohadt laikus vagyok, kár lenne tagadni, de ha valaki pár mondatba esetleg le tudná írni, hogy mi is ez pontosan, mit jelent a felhasználónak az nagy segítség lenne nekem meg a hasonló laikus felhasználóknak.
AZ összegszést meg hozzászolásokat olvastam, de igazából csak jobban bevitt az erdőbe.
Köszi!
-
Petyka3
aktív tag
Kíváncsi leszek. Mondjuk a hivatalos specifikáció szerint B3/B5, B40.
-
st6969
őstag
Ha volt már, akkor sorry... navigációs gomb világítás van?
-
trebrona
nagyúr
Elkészítettem a Téma Öszzefoglalót, ha valaki netán hibát talál, kérem jelezze!
-
borsodika
őstag
A b20-as international verziós 3S-nek mi a típus száma? Pl Redmi 3 pro-nál a jobb verzió a 2015817-es modell persze ez nem b20as.
-
22Dávid22
aktív tag
A MIUI akkumulátorkímélője mellett mennyi értelme van a Doze-nak? MIUI 7-en nem volt bekapcsolva a funkció, de a legfrissebb fejlesztőin engedélyezve van. Csak azért kérdezem, mert találtam egy appot, név szerint ForceDoze, ami a kijelző kikapcsolása után egyből elindítja, sőt, a telefon mozgatása esetén sem hagyja kikapcsolni. Viszont hiába állítom be, hogy mit engedek optimizálni és mit nem, mert újraindítás után minden visszaáll, azaz csak a felhasználói appok egy része marad optimizálva, ezeket pedig alapból bezárja a MIUI. Szóval a Doze csinál más érdekes dolgot is vagy az app fölösleges és törölhető?
-
Heuar
csendes tag
Én egy hete rendeltem a geekbuying.com-ról egy ilyen B20-as 3S-t (még előrendelésben, 3/32), erre most írtak egy emailt, hogy elfogyott, egy hét amíg újra lesz nekik, majd akkor küldik.
Nem szép dolog, hogy többet lehet előrendelni, mint amennyi van.
-
ORCA58
addikt
Nagyon kíváncsi vagyok! A telómmal (G6-L11) készítettem egy képernyő képet, hogy mit lát.
Az app az LTE Discovery, és Root kell hozzá, hogy a frekvenciát és a sávot kiírja. Mivel T-s vagyok és városi lakó, nem a B20-al csatlakozik. Látható, Band B3 és frekvencia 1835 Mhz.. Alatti viszont lát B20-as tornyokat is 811 Mjz-en. Ha megvan az earfcn Kód, akkor ez az oldal kiírja, a frekvenciát és a sávot. [link] -
Én is rendeltem egy 3/32-es változatot a B20-asból pár napja. Azért van bennem egy kis félsz a B20-szal kapcsolatban. Nem tudom, hogy raulicio esetleg le tudnád-e tesztelni valahogy, hogy tényleg van-e benne B20...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Rengeteg áramot fordít adatközpontokra és bitcoinbányászatra Pakisztán
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Házimozi belépő szinten
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 pro max 512gb független Apple care + garancia
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest