Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
Írtam a qualcommnak, hogy a 430-nál 16 vagy 21MP a max. kamera, mert egyik helyen ezt, másikon azt írják. Válaszoltak, de nem lettem okosabb. Azt írták, hogy azon kívül ami a honlapon kint van, minden más adat confidential, és csak a licence partnereknek elérhető. Javasolták, hogy próbáljam felvenni a kapcsolatot egy ilyen partnerrel, hátha megkapom az infót.
-
Szép estét az Uraknak!
Most már legyetek szívesek befejezni ezt a témát, mielőtt teljesen eldurvul a társalgás!
-
-
Fejvadi
nagyúr
Persze, hogy nem használnál ilyet, csak bejöttél trollkodni, fikázni. Hidd el nem is neked való, kezelni se tudnád, ahogy látom. Még annyi sem jut eszedbe, hogy aki Wodas annak mindenhol van 3G, de biztosan jobb éttermeket lehet találni 4G-n.Pontosan, nekem nem fontos és még sok másnak sem aki ilyen telefont vesz. Értem én, hogy egyszer beírod, hogy nincs B20, de nem is tudsz másról beszélni. A telefonról lövésed sincs, soha nem láttál, nem használtál ilyet. Ahhoz képest, hogy EU felé még csak nem is nyitott elég szép helyen állnak. Valóban egy retek lehet. Valószínű én sem használnám a B20 ratyid, mert megölne az unalom.
(#146) H.Istvan25
Az emberek nagy része, még a telefonját se tudja beállítani. A többség a programok nagy részét sosem használja. Értem én, hogy már mindenki annyira fontos embernek tartja magát, hogy mindig aktívan kell figyelni a telefont, bár az életbe már megszólalni se tud.(#147) citkar
Hiába mondod nekik, ők tudják, hogy csak a 4G király a buszon.
Azt sem tudják hány változata van a 4G-nek.(#149) H.Istvan25
Pár év múlva lesz benne, nyugodtan írd fel magadnak. Még ennyi se kell.
Ez a telefon nem EU-nak készül jelenleg, de elvárod, hogy minden EU szabvány legyen.
Én is a használhatóságra megyek, de azért mutatnék olyan helyeket ahol a drága telefonokon még térerő sincs.Részemről a vita befejezve, vegyet nektek valót, azt legalább lehet hitelre is.
-
Ku'leth
tag
válasz
Graphics #105 üzenetére
A B20 hiánya mióta számít offnak vagy flamekeltésnek egy 4G telefonról szóló cikkhez tartozó topikban ?
Ahogy sokaknak, nekem is tetszik a teló, vennék is, a cikk fel is keltette az érdeklődésemet ( "Több újítással támad a Xiaomi" ), erre jön a poféraesés hogy nyenyenye, nincsen B20, majd az oltás hogy akinek kell vegyen mást, ez a pöstieké (4G), ha vidékre mész ne bVzeráld a telefonod, ...
Bocs, de ez nem érv és remélem hogy a legközelebbi cikk már tényleg arról fog szólni XXL -es kiemeléssel hogy a Xiaomi kiadott egy B20 -on - tehát vidéken - is működő erős és jó árú telefont
-
kriszpontaz
veterán
válasz
H.Istvan25 #175 üzenetére
Kínai belpiacos telefonokról beszélünk, amit hivatalosan nem forgalmaznak EU-ban és máshol, max Indiában, Indonéziában, és kész. Ott a B20 mint sáv, nem használt, épp ezért nem is támogatja hivatalosan egy Xiaomi telefonban sem, még ha tudná is.
Minden EU-ban forgalmazott telefon ha 4G képes, tudja a B20-at, de még mindig van olyan készülék ami csak 3G-t tud, és a mai napig kapható.
Ezzel tisztában vannak a kintről, vagy egyéb forrásból rendelő leendő tulajok, épp ezért nem értem a problémádat. Le lett írva hogy mit tud, látom, te is tisztában vagy vele, de annyi az egész, hogy nem ilyen készüléket veszel, más meg aki megveszi, tudja a korlátait és (nagy általánosságban) megelégedéssel használja.
Az én Redmi 1S-em 1,5 éven túl van, lassan 2 éves lesz, és soha nem volt semmi baja, tehát a minőségére sincs panaszom. -
Chaser
legenda
válasz
azért mert tele szemeteled ilyenekkel a fórumokat, nem fogják megoldani...sajnos
neked nem felel meg, nem kell megvenni
problem solved
lesz@rják, érted? nem eu a piac, annyit eladnak csájnában' h nem érdekli őket, de dealerek behozzák ide is meg eu-ba, nem tökéletes na bumm, mit kapsz ennyiért más gyártótól? pláne itthonszerk: vmelyik topikban, talán első redmi3 cikk, azt mondja egyik gyerek ez max 30k-t ér
aztán megkérdeztem tőle fejtse már ki, akkor én vagyok a hülye, nem is mondott ilyet...még jó, hogy ott van a hsz-elegalább annyi esze volt ne égesse tovább magát
csak úgy eszembe jutott -
whYz
őstag
válasz
Szerintem meg olyan telot akarsz ami olcso, eros, jol nez ki es tudja az osszes frekit. Na ilyen nincs, alomvilagban elsz. Mindenkeppen kompromisszumot kell kotnod. Ha kell a B20 akkor szepen kiperkalod az extrat es valami dragabb telefont valasztasz. Aki nem akarja kifizetni az extrat az meg szepen el kompromisszumosan es nem sir a szaja ha a vilagvegi kis faluban nem tudja HD-ben nezni yt videokat.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Tehát idióta vagyok, mert nincs szükségem B20-ra, valamint a párezer LeEco, Xiaomi és Meizu tulaj is az a fórumon.
Azt hiszem az elvárható szint alá süllyed a fórum az ilyen kijelentésekkel. -
H.Istvan25
senior tag
válasz
tibcsi0407 #174 üzenetére
De ne próbálja már a sok idióta bemagyarázni, hogy az hülye meg netfüggő akinek kell a B20. Az a normális ha van benne. Amiben nincs az kompromisszumos megoldás, de persze van akinek nem baj. Én azért szídom a B20 nélküli telókat, mert a Xiaomi és Meizu telefonok nagyon tetszenek, de ezzel el vannak cseszve. Pedig lehet olyat vennék, ha végre megoldanák ezt.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
H.Istvan25 #173 üzenetére
Nekem 4G van B20 nélkül Nyíregyházán. Néha Kaposváron vagyok és ott is van. Ha a szüleimet látogatjuk meg, vagy a család többi tagját, akkor pedig nem azért megyek, hogy telefont nyomkodjak. Így igen, tudok élni nélküle.
-
H.Istvan25
senior tag
válasz
tibcsi0407 #161 üzenetére
Ja hát ha a te igényeidnek megfelel az EDGE akkor működik
-
whYz
őstag
válasz
janeszgol #152 üzenetére
Ha atkapcsoljak a 900MHz-es frekit 3G-rol 4G-re, az pont, hogy a xiaomi keszulekeknek lesz jo, mivel a legtobb tamogatja ezt a savot(a mi 5 biztosan).
VoLTE meg nagyon messze van meg. Jelenleg a technologia is eleg kiforratlan. Ha olvasgatsz a B20 topicban lathatod, hogy jelenleg ugy mukodik, hogy a szolgaltatok a sajat telefonjaikra felrakjak a sajat romjaikat amibe integraljak a tamogatast. Ha romot cserelsz, vagy olyan telefont veszel amit nincs kedvuk tamogatni, akkor igy jartal. Ez a kesobbiekben valtozhat termeszetesen.
-
citkar
addikt
válasz
kriszpontaz #168 üzenetére
Kb, mint egy ördögűzés
(#169) mikung :
A cikkben valóban nincs benne. És igen, valóban beleírhatták volna.
Azért itt a környéken, közel 2 millió lakosnál nincs félkarú óriásPersze kétségtelen, hogy máshol kevésbé előnyös. Supermant is legyengíti a kriptonit
-
citkar
addikt
Te másik topikot olvastál?
Azt írtam, akinek szüksége van B20-ra vegyen olyan készüléket, ami kezeli azt, akinek nincs, annak meg mindegy. Lehet ragozni, de ennyi az egész. A rizsa, hogy miért van így, melyik szolgáltatónál, hol, milyen készülékkel lehetséges ez máshova tartozik, aztán az, hogy valaki sokkot kap ha csak 3G-t használhat, vagy a 4-es a szerencseszáma, vagy egyeseknek Trónok harca szintű fantasy-be illő műsör megkérdezni egy járókelőt, vagy a helyi kocsmában, hogy merre van az ulticélja stb. dolgok miatt teljesen egyéni preferencia a B20 szükségessége.Általánosítanak itt feljebb, hogy B20 nélkül gyakorlatilag használhatatlan a telefon, sőt valaki látja a jövőt miszerint mindjárt lekapcsolják a 3G is és szerintem ez hiba, csak oda tudok visszatérni: egyéni preferencia, mindenki döntse el magának.
-
mikung
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #163 üzenetére
De hogy ignoráljuk ha nem az a címe a hírnek :
"Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s - nem a B20 -al"
-
Chaser
legenda
úgy látom ez a b20 örök téma marad
csak azt nem érem, akinek kell és tudja h nincs benne mért köpköd mindig, attól nem lesz benne...nem ezt kell vennie -
tibcsi0407
félisten
válasz
H.Istvan25 #150 üzenetére
Működik.
-
whYz
őstag
Te leirtad a te tapasztalatodat, o meg az ovet. Arra nem is gondolsz, hogy mindkettotoknek igaza van?
En max varoson belul hasznalom a mobilnetet, szoval nem esek ketsegbe, ha nincs mashol. GPS-t hasznalok, de szerencsere van offline terkepem.
Ha mindenkepp szukseged van B20-ra akkor legyel olyan kedves es faradj at valamelyik masik topicba es ne ide flamelj.
-
mikung
aktív tag
Budapesten és a nagyvárosokban persze hogy megy B20 nélkül is, mivel ott B3 vagy B7 van.
Mucsán viszont nem telepítenek a szántók négy sarkába is 2600 MHz -.es LTE tornyokat.
Ahogy valahol az elején is írták, ez tényleg max. LTE ready 3G ha nem megy a B3 & B7 & B20.
A cikkbe sem fért bele ez a kis kiegészítés hogy "LTE/4G(nincs B20)" vagy "LTE/4G(B3,B7)".
-
citkar
addikt
Nem arra reagáltam, olvasd el mire, de segítek: "Szóval Te még sosem kerestél éttermet, menetrendet, turistautat a Balatonon."
Ugyanis én kerestem és találtam is, B20 nélkül is. Fel kéne fogni, hogy B20 nélkül is használható a készülék és valakinek nincs rá szüksége.
A lényeg, hogy B20 nélkül is sok helyen van 4G, kevesebb helyen ez kétségtelen, de sokan használhatatlannak állítják be a B20 nélküli telefonokat, ez butaság, megtévesztés. Miért nem lehet az igazat mondani? Kevesebb helyen lesz 4G és ennyi. Aki pedig kíváncsi rá, hogy melyik szolgáltatónál mire számíthat (mert nyilván ez egyéni preferencia kérdése) már arra is van topik. Hiába sírjátok el ezredik alkalommal (mintha ettől jobb lenne), épeszű ember utánanéz, informálódik és eldönti kell-e neki vagy sem. Nem muszáj B20 nélküli telefont venni. Vegyél nyugodtan B20-s készüléket és mindenki más is akinek szüksége van rá, nem akarlak megtéríteni, de talán neked se kéne másokat és fogadd el, valakinek nincs szüksége B20-ra.
-
ttt1
őstag
Mindenkinek gratulálni szeretnék, elsősorban az első B-huszazó embernek,mert 100 hsz arról szól miért is szar és miért is rossz a B20. Örülök, hogy a "szakmai" fórumból ilyen színvonalas vita keveredett és bármelyik Xiaomi hírhez megyek mindenhol ez a téma. Gratula. Csak, hogy on is legyen a táblázatból amit linkelt az elején még a kolléga 1 fontos azért kiolvasható. A 430-as 1080-at"csak" 30 fps-el tudja kezelni míg a 616-os 60-ba.
-
-
janeszgol
félisten
válasz
Graphics #151 üzenetére
Utolsó előtti bekezdés.
Izgulni nem kell még, mert addigra a mai okostelók többsége elromlik/elveszik/elavul. De a levegőben ott van (ezt pláne a Telekomosok érezhetik, ahol jócskán visszavették a 3G-t*).(*2 éve még azt beszélgettem itt egy szakértővel, hogy a Telekom 3G-je a legjobb, mert ott fullosan jön minden, nem telenoros pontszerűen és nem 2-3 megbittel ,mint a Vodánál. Azóta eléggé leépítették ezt, meg is szüntettem a feltöltős Web-simet náluk.)
-
válasz
H.Istvan25 #149 üzenetére
Miért, volt erről szó valahol?
Csak mert akkor kérlek egy linket is szúrj be melléTedd már off-ba mert ez meg már végképp nem kapcsolódik ide..
-
citkar
addikt
válasz
H.Istvan25 #146 üzenetére
(#144) istnag :
A hétvégén kb 550 km-t utaztam az országban és igencsak sok helyen volt 4G, ahol nem ott 3G a Xiaomin.
Ne essünk túlzásokba, B20 nélkül is lehet 4G-t használni, Budapesten is, vidéken is (szolgáltató függő ez tény), szóval a Balatonnál ha nyomoromban 3G-n kell éttermet keresnem, elviselem, ha egyébként teljesen jó a Xiaomi készüléke. -
-
janeszgol
félisten
Szerintem is fontos a B20, de nem mindenkinek. Xiaomit meg valóban nem vesz átlag ember, vagy ritkán. Ennyi baki belefér.
Nagyon átlag ismerősök már a Huawei-re is azt mondják, mi ez fura név és hogy kell kiejteni? Akkor a Xiaomi meg sem látják, szóval ez a probléma nem áll fent. Szolgáltatónál egyszer történt B20 nélküli 4G-s telefon árusítása (Telekom, Honor 4X). Másra nem emlékszem, szóval védve vannak az emberek. -
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
kovbandi82 #127 üzenetére
Várjál, majd jön két hét múlva -Snapdragon 617-el - a Redmi 3s Pro! Vagyizé, Redmi 3 Pro S?! Már kezdek belekeveredni...
-
Fejvadi
nagyúr
Pont úgy jön hozzá, mint a Balaton part.
Szerintem is hagyjuk, mert ez a telefon nem neked való, mégis itt nyomod a B20 hiányát. Amúgy sem az átlag droidos veszi a Xiaomi-t. Fárasztó már ez a B20 rinya. Venni kell 2x ennyiért egy gyenge Samut, aztán lehet tolni a nulla értékű FB. megosztásokat éjjel-nappal. -
Upo
addikt
A 616 pdf adatlapjában írják, a BT WIFI analóg résznek külön chip kell.
† Digital integrated in SoC, Analog added via additional chip -
Fejvadi
nagyúr
Azért ennyi, az nem sok különbség.
A Tesco-ban vannak kicsik 3.500Ft körül.(#118) H.Istvan25
Inkább azt mond, hogy neked a legfontosabb.
Akkor te is azok közé tartozol, akitől ha elvennék a telefont és bevezetnék egy szobába, 2 héten belül éhen halna, mert nem talál ki?(#121) istnag
Értem én. Vannak akik csak akkor tudnak élni, ha folyamatosan neten lóghatnak.
Nálatok olyan a házibuli, hogy mindenki egy szobában ül a kanapén és FB.on irkáltok egymásnak? -
tjb007
nagyúr
Igen, biztos. Honnan az infó? A Qualcommtól. A felépítés meg az összes nyolcmagosnál dual quad core (ha a tervezőnek van egy kis agya és tud racionálisan gondolkodni), csak az órajel más klaszterenként (vagy nem).
„de talán a 616 lehet drágább, mert pár komponenshez külön külső ic-k kellenek amik a 430-ban már soc-ba építettek”
A 430 listaára nem alacsonyabb a 616-énál, és nem kellenek, pont ugyanazok* vannak beépítve mindkettőbe.
*fatájukat tekintve
-
-
-
Chaser
legenda
válasz
kovbandi82 #131 üzenetére
b20 még oké, ha valakinek hiányzik hiányozzon, hasonló kategóriás csájna' telefonban éppen lehet is, de azért fhd-t ne várjunk már el
ott a mi4, mi4c, mi4s, jobb kamera, jobb panel, jobb soc, mi4s pl designban is elég csúcs, ahhoz képest nem is drága -
-
válasz
kovbandi82 #127 üzenetére
Ha csak 1-2$-ral olcsóbb a SoC esetleg, és a cserebere is olcsón megvolt.
Akkor amennyit a Xiaomi kiszór ezekből kiszámolható, hogy rengeteg pénzt tudnak spórolni egy ilyenen
-
válasz
mjani1172 #122 üzenetére
Ezt most nem ertem. A fekete pro elerhetősége volt nehézkes, de speciel 3 teljesítményben és színben elérhető.
A romról meg a webshopok tehetnek, mert kókányolnak, de maga a gyár China stable rommal adja. Szoval ne haragudj meg, de tajekozodj mielott irkalsz.
(#118) H.Istvan25 : azert legyunk pontosabbak, 4g van, csak B20 nincs. Pl. nagyobb varosokban Telekom, Telenor 4g elerhető. Mondjuk Voda az szívta a dolgot.
(#109) Atomcsirke: ha csak simán kicserelik a SOC-ot, hamar beindult volna a téglagyár frissítéskorEttől függetlenül én se értem, erre a telefonra meg mi szükség volt.
-
Rendben, hát akkor lehet venni Samsung J1 Mini-t az kellően kicsi
igaz, hogy nulla telefon.
Sajnos ez van, a piac diktál, és a 4,5"-es telefonra a gyártók nem alapoznak
Az meg , hogy mi kompakt, teljesen nézőpont, és felhasználó kérdése, van akinek ez is kompakt ,van akinek meg nem.
Nem vagyunk egyformák
-
athomi
veterán
válasz
Graphics #117 üzenetére
Hogy jön ide a tudás? Bedobtam összehasonlításképp egy korrekt méretű 4.5" méretű telefont.
Az 5" pedig nem kompakt. Az említett két készülék között pedig magasságban 8.1 mm, szélességben 4.3 mm, vastagságban 0.6 mm a különbség. És a súly sem mindegy, abban is van 29 gramm különbség. Baromira nem mindegy melyiket vágod zsebre!
És pont a fentiek miatt az a bajunk sokunknak, hogy nem jön ki néhány korrekt, modern 4.5" körüli telefon. -
-
mjani1172
addikt
Na viccelj már.Megközelítem onnan hogy itthon csak kifejezetten a rajongók vesznek ilyet,azok vannak ebben a fórumban és ha azok sem értik ezeket az összevissza lépéseket,bejelentéseket,akkor senki.Nézd meg a MI5 fórumban mi folyik,nem tudni mi, mikor, milyen teljesítménnyel,hátlappal,rommal,kapható.Semmi köze nincs az átláthatósághoz és a kíszámíthatósághoz.
-
janeszgol
félisten
válasz
Graphics #117 üzenetére
Kicsit kiforgattad athomi szavait. A Nexus 5-nél nincs kompaktabb 5 colos a világon tán, mégsem annyira kényelmes, mint egy 4.5 colos. Pedig a nexus 5 eszméletlen jó fogású telefon.
Én is úgy vagyok vele, hogy 4-4.5 col a legkényelmesebb utcára és a minden napokra. De inkább a 4 col, mint a 4.5.
És ha már S jelzésű, valóban lehetne kisebb. (Vagy legalább valami eltérés a simától.) -
Upo
addikt
21 ? Biztos? Akkor ezek szerint ez a hibás, nem pedig a webes táblázat lett copy-paste áldozata? Honnan van a biztos infó?
És szerintem nem kisebb, ugyanabban a házban van mint a redmi3/3pro.
Sőt, most nézem hogy ez is dual quad core felépítésű, 4x1.4GHz + 4x1.1GHz. [link]
Ja és ugyanúgy 699/899 yuanért árulják mint a sima redmi3-at, az előállítása lehet esetleg olcsóbb, bár nem tudom mennyiért adja a qualcomm a 430-at és a 616-ot, de talán a 616 lehet drágább, mert pár komponenshez külön külső ic-k kellenek amik a 430-ban már soc-ba építettek.
-
És az se, ami eltérés tudásban van a kettő között
Ma egy 8" tabletet vágtam zsebre... Innentől ez a 3-4mm nem vágna földhöz
Mondom ezt úgy, hogy kis kezeim vannak, tehát nem egy csajozós ujjperc
, és 5,5"-es telefonom is volt már.
Nekem a Redmi 3 pl kifejezetten kicsi az 5"-os mezőnyben.
-
-
athomi
veterán
Ha már jönnek ezek az "S"-ek, legalább mennének le velük 4.5"-ra. Nem mindenki vágyik tepsire, szerintem sokan szeretnének egy kényelmesen használható, hordozható telefont.
-
Scrydhan
senior tag
Akkor valami konstruktívabb: van róla infó mikortól lehet kapni?
-
válasz
Atomcsirke #109 üzenetére
Lehet ez olcsóbb soc volt, passz.
Nekem bejön, igazi fullhd-vel lett volna. De így is oke
Criminal017: Tajekozodni sose tilos.
-
Atomcsirke
aktív tag
Tééényleeeg, béééhúúúsz vaaan benneeee?!
Szerintem tuti azért kapott új modellszámot, mert rá nem tudok jönni, hogy mi a pékért nem Redmi 3 Pronak hívják ezt is? Vagy elfogyott a kiárúsított 616 készlet a Sziamiaú raktáraiból, és kellett valam új név a gyereknek?!
Ha gonosz akarnék lenni, akkor akár apróbetűs hír nélkül is kicserélhették volna a SoC-ot a R3Pro-ban, a kutya nem vette volna észre, max. az Antutu-huszárok...
-
Criminal017
őstag
Így nyugodtan fogok aludni, ebben a topikban is jól meg lett rágva az "ómájgád nincs béhúsz, mindmeghalunk"... Ha neked kell a B20, ne vegyél ilyet. Ha Kovács Jánosné úgy megy telefont venni, hogy nem tájékozódik előtte, akkor megérdemelte.
-
Na, akkor ha kisakkoztatok a Béhúszat, terjunk mar vissza a telefonra is.
Delutan óta tjb007 írt értelmeset, meg pár normalis forumtag
Ku'leth Úr, ami olyan azt tedd már offba, köszi. A flamekeltést is hanyagold, mert abból is beszórtál párat. Régi tag újraregisztracioja vagy, vagy esetleg még friss vagy itt?
-
.DLL
veterán
Na én zárom ezt a topikot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A kínaiak legújabb, elérhető árkategóriában versenyző modellje elődjére is rátesz a lapáttal, köszönhetően a Snapdragon 430 chipsetnek és más extráknak.
- TCL LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- Sorozatok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest