Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Átcímkézett TCL modellekkel nyit az Alcatel
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Yettel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az az ikon micsoda, ami a térerő meg az aksi értéke között van? Ma reggel jelent meg bekapcsolás után. Sose láttam eddig. Újraindítás után eltűnt szerencsére.
Mostanában sokat vacakol az Aex rom nálam, a wifi ikonnal is voltak gondok, 2-3 nap folyamatos működés után egyszer csak eltűnik a wifi ikon, és nem is látja a wifi hálózatokat. Újraindítás után megoldódik ez is. -
-
inyuska
tag
Meg tudná valaki mondani hogy Oreo rom ból melyiket érdemes feltenni?
-
tom120514
őstag
Lehetőség szerint fehér flip tokot nem tudna valaki ajánlani? Hiába túrom a netet, csak sima 3/3s-hez van. Köszi előre is.
-
ktomcat
senior tag
Sziasztok,
Sikerült kicserélnem a 3S kijelzőjét, érdekes hogy amíg gariban csinálták csak pixelhibásat raktak be helyette, aliról meg sikerült egy anélkülit rendelnem
A kérdésem az lenne, hogy most az a jelenség áll fenn hogy amikor újraindítom a telefont és feláll a rendszer elkezd rezegni mintha az ujjlenyomatolvasó rossz mintát venne be 1-2mpig, aztán abbahagyja, és be tudok lépni. Amikor hívást indítok akkor is beindul a rezgő, de az is abbamarad pillanatokon belül. Valamit esetleg rosszul raktam össze? vagy kellene neki egy factory reset (jelenleg az az aex van rajta amikor behalt az érintő), vagy fastboot rom, hogy az új kijelzővel megbarátkozzon?
-
SteadyMan
aktív tag
3S Prime (MIUI9 8.3.29 Dev.) telómon a True Phone tárcsázót használom. Nem tudom mi történt, nem nyomkodtam semmit, de tegnap óta a gyári tárcsázó is megjelenik hívásoknál. Ha kiválasztom és a Bezárás opciót választom, akkor is ha pl. van egy nem fogadott hívásom a True Phone-ban megjelenik számmal, a gyáriban meg ismeretlen hívásként, mivel abban nincs névlista. Hogyan tudnám eltüntetni a gyári tárcsázót újra, vagy letörölni, mert a Letiltás lehetőség az szürke, így azt nem tudom kiválasztani, a Bezárás-ra meg nem reagál semmit. Nincs mókolva a teló.
-
F.B.I.
veterán
Belső tárhelyen, gyökérben, nincs fent másik kezelő. Csináltam már párat de ilyet még nem láttam.
-
F.B.I.
veterán
Stabil romot szeretnék telepíteni developerre, minden le van töltve. A rom tallozást nem engedi, azt írja telepítsek fájlkezelőt. Az fent van a gyári. Mi a problémája???
-
ultio
aktív tag
válasz
Black_Raven #14131 üzenetére
Köszi, ha így marad, akkor ok.
Ha nem, akkor majd meglátom :-). -
ultio
aktív tag
válasz
Black_Raven #14129 üzenetére
Igen, és eddig nem jött hibaüzenet.
-
ultio
aktív tag
válasz
Black_Raven #14127 üzenetére
Soha nem volt használatban, de voltak engedélyei. Elvettem, meglátom, mi lesz.
Köszi. -
ultio
aktív tag
válasz
Black_Raven #14125 üzenetére
Csak úgy nem.
-
Cheesy
őstag
Nektek nem jeletkezik folyamatosan a Yellow Pages alkalmazás, hogy crashel?
Rendszer alkalmazás, törölni sem lehet. De naponta vagy 20x kiírja, hogy összeomlott.
A telefon full gyári, nem piszkált. Remélem a következő frissítés kijavítja ezt a problémát... -
mák
tag
Megoldotta a problémát! Hálás köszönet!
-
mák
tag
Sziasztok, gondom akadt az amazon aop storeval, vettem efy appot, de nem tudom telepíteni. Járt már így valaki? Tudnátom segíteni? Köszi előre is!
-
Janaboy
veterán
Sziasztok,
Adott egy global 8.3.29 beta romos 3s, gondolom ez a developer rom...?
Erre mehet ugyanúgy a 9.2.2.0 stable ahogy a kolleganak javaslatok? Ugyanazzal a módszerrel?Koszi,
Udv -
balak12
csendes tag
válasz
kishoris #13999 üzenetére
Egy tapasztalat a system folyamat nem válaszol-t bekapók számára. Szóval a legutóbbi frissítéskor már 20 perce boot-olt, amikor is meguntam és újraindítottam. Nem tudom, hogy emiatt-e, vagy egyébként is már baj volt, de onnantól csak boot, majd végül a fenti hibaüzenet. Két napig játszottam az újraindításokat, közben meg hevesen fohászkodtam a felsőbb hatalmakhoz, meg persze átkoztam magam meg a gyártót is. Recovery módban csak sima wipe, cache wipe már nincs, tehát a teljes adatvesztés réme fenyegetett, amiből nekem csak a fényképek hiányoztak volna, minden másra volt automata felhőbe mentés. Próbálkoztam aztán a lemerítéssel és a 24 órás pihentetéssel, de bekapcsolás után ott folytatta, ahol abbahagyta. Végül húsvét alatt lemerítve bevágtam a fiókba, majd 4 nap után elővettem, töltőre fel és simán indult, megvan minden. Tehát van remény, egy megoldási lehetőség a teljes lemerítés és a több napos pihentetés. És persze mentés, mentés és mentés.
-
bb71
őstag
Nem miui rom-ból - esetleg oreo-s - mit ajánlotok?
-
Pietrosz
addikt
Köszi a gyors választ!
Ezt találtam közben. [link]
Mehet rá a 9.2.2.0? -
Pietrosz
addikt
Üdv!
Egy 3S telóról lenne szó. Átolvastam az összefoglalót, de túk sok az info, egy kis útbaigazítást kérnék.
Anyám teloja kezd meghülyülni, ezt szeretném rendbe rakni. Global developer rommal érkezett, semmit nem nyúltam még hozzá. Gyári vissza helyett feltennék inkább egy Global stable romot neki. Hogy lehet ezt a legegyszerűbben megoldani? Nem kellenek új featureok, cél egy stabil bugmentes rom, csak telefonálásra netezésre, fényképezésre használja. -
SteadyMan
aktív tag
Ma véletlenül elindítottam a Global Developer MIUI9 8.3.29. frissítés letöltését. Aggódva figyeltem, hogy mi lesz, de szerencsére rendben lezajlott és egyelőre úgy néz ki normálisan működik. Huhh...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Cyberpunk 2077
- Házimozi belépő szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen notebookot vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest