- Honor 200 Pro - mobilportré
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Angol mobilszám itthon?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tz19
csendes tag
válasz
Alukard #2247 üzenetére
Ismét feltenném a múltkori kérdésem, mert nagyon idevág:
''Talált-e valaki olyan leírást, mely tartalmazza az egyes szoft verziók közötti hibajavítások, változtatások listáját?''
Én is érzem ezt a szoft verzióváltást megoldási lehetőségként, de a ''hátha lesz valami haszna'' célért minek belekezdeni is? Mindenki meg tudja nézni, hogy milyen verziója van. Ha tudnánk, hogy miben mit javítottak, eldönthetnénk, hogy megéri-e frissíteni, javították-e azt ami miatt erre elszánnám magam, vagy a másnak leginkább szemet szúró buggal csináltak-e valamit. -
tz19
csendes tag
zopet!
Véletlenül nem használsz te is Bluetooth-os headsetet? Most néztem meg, hogy nem csak a csengőhangok állnak valami gyári vacakra vissza, amennyiben BT-s headsetet csatlakoztatok, hanem az ébresztő is ugyanazon a hangon kezd neki, és igen, sacc/kb. olyan 4-es hangerő lehet, próbáltam többön, 0-án süket, egyébként meg 1..7 mind ugyanolyan hangos.
Szóval próbáld meg bt headset nélkül, ha úgy sem változik, akkor szervíz. Ha igen, akkor ez nem bug, hanem feature. -
tz19
csendes tag
Sziasztok!
Kb. egy hete én is beléptem az SLVR tulajok közé. Az hiszem az itt elhangzott gyengeségek közül én is tapasztaltam majdnem mindet..., de ami a legjobban zavar, hogy BT headset csatlakoztatása után a minden csengőhang beállítás elvész, beáll valami gyári default-ra. Se mp3-at se mid-et nem hajlandó onnantól megszólaltatni csengőhangként, és a médialejátszó sem játssza le. Ezzel mit lehet tenni, ha egyáltalán lehet valamit?
Talált-e valaki olyan leírást, mely tartalmazza az egyes szoft verziók közötti hibajavítások, változtatások listáját? Gondoltam hátha segít rajta egy frissítés, de amíg ebben nem vagyok biztos, tuti nem vágok bele egy hivatalos szoftverfrissítési procedúrába. Itthoni buhera nem játszik, egyrész nem értek hozzá, másrészt nem akarok garvesztést.
Valami egyszerű javas feljegyzéskezelőt talált valaki? Nekem nagyon hiányzik!
Válaszotokat hálásan köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A V3-as PengeMoto után újabb extravékony, ám ezúttal hagyományosabb kialakítású készülékkel jelentkezik az amerikai gyártó.
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest