- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
misirulez
senior tag
válasz
Coyote2000 #2737 üzenetére
-
misirulez
senior tag
Hmmm...
Ha azt a bizonyos *.jar fájlt, átnevezem *.jpg-re akkor egyből fogadja a telefon, szóval a probléma valószínűleg ott van, hogy vagy a telefon vagy a program egyszerűen letiltja a *.jar fájlokat...
biztos senkinek sincs semmi ötlete?
/úgy sakkoznék már.../
-
misirulez
senior tag
Töltsd le majd telepítsd az RSD lite és a skinman nevű programot melyet megtalálsz itt a fórumban.
Ha ezzel kész vagy, akkor egy usb kábel segítségével dugd rá a telefont a pc-re, majd indítsd el az RSD lite-ot, ott meg fog jelenni a telefonod, (ezt az ablakot ne zárd be)
utána indítsd a skinman-t és onnan menni fog.
(vki az én kérdésemre?)
-
misirulez
senior tag
Szaisztok!
PC-vel *.mp3-at és *.jpg-t tudok küldeni a telómra bluetoothal, viszont *.jar-t nem...
(bocsánat, hogy nem olvasok vissza) -
misirulez
senior tag
Kingston az egyik legjobb márka nemhiszem, h ezzel lenne a gond
-
misirulez
senior tag
Feltettem az RSD 2,7-et, természetesen ezzel sem látja a telót.
a tisztán látás kedvéért:
A kábellel nincs gond, mert ha bedugom akkor egybol megjelenik egy kis ablak ''Új USB hardver...stb''
ezenkivul a telefonban a beállításoknál>kapcsolat>USB> Data/Fixre van állítva.
De mégegyszer hangsűlyozom, hogy az előző gépemen, ugyanez a teló ugyanez a kábel ugyanez (akkor még RSD 2,5) programmal ment a dolog probléma nélkül.
szóval mióta új alaplap uj memoria uj vga etc. került a gépembe, és újra lett téve a windows, azóta nem működik(természetesen az RSD-t is ujra tettem), szóval a probléma gyökerét itt kéne keresni...
ha van vkinek épkézláb ötlete, akkor azt orbitálisan nagyrespectel fogadnám
egyébként nem kizárt asse, hogy vmit elfelejtettem, ami annyira alap, h le se irjátok, mert 1éertelmű
igazábol csak pár fotót akarok a gépre tenni (tudom-tudom blútúsz, de mostmár csakazértis meg akarom csinálni a gépen, mer makacs vok...)
üdv,
pmisi -
misirulez
senior tag
Mennyibe fáj egy ilyen
Ha nem több mint 5E, rendelj nekem is. és megveszem tőled!
Más:
Régebben mikor vettem a telót tudtam rá mindent tölteni, leszedni stb. emléxem is, h nagy nehezen még az RSD Lite-ot is beszereztem.
Most viszont újra próbáltam, az ilyesmi dolgokat és hát az RSD LIte (2,5), nem akarja felismerni a telómat...
ami változott azóta mióta még müködött:
szinte minden ami a gépemben van. Talán a PCI-E os alaplap miatt nem megy?
bocs, h láma vagyok -
misirulez
senior tag
Jah, és mivan akkor ha jack dugós fülessel szeretném hallgatni a telót?
Régebben olvastam ilyen ''átalakítóról'', de őszintén szólva nincs kedvem 3-4 hónapot visszaolvasni, szal akinek van türelme légyszi osszon velem észt, hogy:
-hol lehet ilyet venni?
-mennyi?
-és hogy megéri-e?
-vagy hogy lehet-e ilyet készíteni/készítettni
...THX. -
misirulez
senior tag
Hello!
Nagy gondban vagyok...
nemtudom mit tegyek...Vegyek egy középkategeóriás mp3 lejátszót 15 környákén(kb 256mb-.osat) vagy vegyek telóba 256-os kártyát meg fülest?
Van valakinek tapasztalat azzal kapcsolatban, hogy hogyan is szól ezen a telón az mp3...
Más fórumba az mp3b..zik azt mondják, hogy telefonba általában szarul szólnak mert nincs mély hangjuk vagy éppen a közép tartomány trágya...
namármost én nem vagyok olyan ''igényes'', hogy 20-30-et fizessek, a ''jó köüzéphangokért, vagy mélyhangokért vagy mittoménmilyen hangokért'', mindenesetre tény, hogy azt mondják, hogy telós mp3 játszók szarok...na mármost a hangsúly a ''szar'' szavacskán van...
tulajdonképpen ami egy mp3b..zinak ''szar'' azt lehet, hogy én nem is érzem meg a fülemmel, de az is lehet, hogy TÉNYLEG szar és én is ezt fogom mondani,
szóval TI mondjuk lehettek laikusok ebben a témában mint én, és megmondhatjáotk, hogy ez a bizoynos ''szar'' csak az ipodb..ziknak szar vagy egy normális embernek is szar...ÉRTITEK ???
szerintem nem fogtok ebből a hsz.-ből semmit érteni de azért megkérdeztem. -
misirulez
senior tag
válasz
Neurotoxin #1796 üzenetére
Kössz,
amúgy a link, amin vannak skinek, azok közül egyikse új, mind1ik fennt van a motomodders.com-on.
És én még mindig azt mondom, hogy magasan(TÉNYLEG magasan) ez a legjobb skin...
próbáltad már? -
misirulez
senior tag
Hello!
Honnan tudom leszedni a motomidman-t?
Van valahol leírás pontról-pontra, hogy hogyan tegyek fel egy netről letöltött *.jar kiterjesztésű játkot a telóra?
előre is thx!
misi -
misirulez
senior tag
Ti leszedtétek a kamera foliát?
Én úyg vagyok vele, hogy fennt hagyom, hogy inkább az karcolódjon ha crash lenne... -
misirulez
senior tag
Valaki akinek megvan a mobilphone tools, vagy valamilyen más olyan program amivel tudok videót is meg csengőhangot ir rátölteni USB-el a telómra, az legeyn szíves vegyen fel msn-en, hogy ''megossza'' velem (véleményét
) pmisi@hotmail.com
előre is köszi:
misi
u.i.
Jah és felteszek egy vicces videót(Szalacsi Vol.2) amit átkonvertáltam 3gp.-be(3,55MB) és ha letöltitek fel tudjátok nyomni telóra.
itt van [link]
[Szerkesztve] -
misirulez
senior tag
válasz
Mr. Hector #1318 üzenetére
Én észre vettem egy súlyos hibát...
Ha úgy állítod be, hogy látható legyen a gyors menu, (tudjátok, hogyha lefelét nyomsz egyből konyvtár, ha balrát akkor egyből multimédia)
szal ez ha akarom látható, ha akarom akkor nem látható, ezzel semmi gond nincs leszámítva, hogy nem működik...
hiába nyomok egy ''LE''-t akkorse jön be a könyvtár.
Nálad is igy van? -
misirulez
senior tag
A Moto-symbian (új naranscsárga skin):
először is leszögezném, hogy ezt használom most a tlón, mert az eddig letöltött kb 20 skin közül MAGASAN a legjobb. De azért ebben is vannak olyan hibák amik talán csak engem zavarnak, de azért irok róluk:
-először is egy kép magyarázat
emellett még zavaró az, hogy a az olyan menükben ahol ikonos opciók vannak pl.: főmenü/multimédia/eszközök-ott az ikonok alján angol felirat van, de fennt pedig magyarul irja ki ha rámegyünk....érthető?
A multimédiában mind1ik ikon lecserélődőtt kivéve a videófelvétel ikonocskát, gondolom ez mind1ik skinnél bug, mert eddig mind1ik skinnél úgy láttam, hogy maradt ott a gyári, ami elég gáz.
És végül, az, hogyha éppen tölt, (pl. kiötölsz egy képet és kiírja, hogy ''kép kitörölve'' )akkor a háttérben zöld szín van ami nagyon, de nagyon nem passzol ezekhez a narancssárgás gyönyörű színekhez.
Remélem érthetően sikerült elmagyaráznom....ha otthon leszek csinálok ezekről képet és akkor majd jobban érthető lessz
üdv.:
misi -
misirulez
senior tag
-
misirulez
senior tag
Ok, már megvan az RSD...
már minden OK, csak 1 problémám van (mily meglepő
szal ezt irja a leirásban:
''Az Install gombbal installálhatunk skineket melyeknek a végzödése .ski kell hogy legyen!''
namármost azok a skinek amiket a http://motol7.mailpont.hu/-ról töltöttem
pl.: ez http://users.mailpont.hu/mailpont.hu/m/mo/motol7/skinek/GT3.rar
azok között nincs olyan aminek .ski a vége...
most mi legyen? -
misirulez
senior tag
válasz
kaller1 #1281 üzenetére
Köszi szépen találtam egy kábelt ami panasonic fz20-és lapotop között kommunikál, és az belemegy, sőt még tölti is
ELNÉZÉST, HOGY LÁMÁZOK ! ! ! ! ! ! !
de még 1 kérdés, (remélem utolsó)
''csatlakoztasd a telefont úgy, hogy az DATA/FAX opcióba van állítva!''
Ilyet, hogy csináljak? -
misirulez
senior tag
-
misirulez
senior tag
Hello!
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
hátra olvasok, és megnézem van-e info, hogy hogy tegyem fel a skint, mert amit én most letöltöttem az egy rar amiben több mappa is van, de gondolom nem én vagyok az első akinek ez nem megy, de ha mégse találok semmit a visszaolvasásnál, akkor szépen kérek valakit aki türelmesnek tartja magát, hogy magyarázza el.
pmisi -
misirulez
senior tag
Jah és még egy másik kérdés:
Nemtudom közületek volt-e már dolga valakinek SEk600/608i, de nővéremnek ilyen Se van, és elméletileg az is 256e, színes kijelző, mérete is ekkora szal elméletileg ugyanolyannak kellene lennie, de hát mit ne monjdak például a menü is trágya Se, ben ezerszer gyönyörűbb szebb élesebb, és nem értem, hogyha elméletileg ugyanolyan kijelzők, akkor miértnem csináltak hasonló színvonalű menüt az l7-be ?
ha pl van egy átmenet, hogy szürke átmegy világoskékbe akkor az úgy néz ki, hogy:
egy csik/sötétkék-világosabb/kék-világos/szürke-szürke
szal nem értem miért ilyen agyontömörített képekből áll a menü...
Le lehet ezeket valahogy cserélni? -
misirulez
senior tag
Helló mindenki!
Utána olvastam és mostmár tudom, hogy s200-as kell, rá is kerestem és [link] találtam. Nemtudom, hogy amit a PDAmániánál árulnak(Motorola L7 gyári, felvevőgombos, fehér, sztereó, S200) az megegyezik azzal ami a hozzászólásom alján a képen látható ???
előre is köszi:
Misi -
misirulez
senior tag
Helló!
Ma vettem egy L7-et de nem adtak gyárilag fülhallgatót amivel mp3-at halgathatnék.
Nem tudjátok hol lehet venni? Melyiket éri meg? Milyen árban vannak?
előre is köszi:
misi
Új hozzászólás Aktív témák
ma A V3-as PengeMoto után újabb extravékony, ám ezúttal hagyományosabb kialakítású készülékkel jelentkezik az amerikai gyártó.
- Házimozi belépő szinten
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen autót vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Villanyszerelés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest