Hirdetés
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobias40
veterán
De a 600-on jók a beállítások,activitik minden,mit tegyek rajta rendbe?
Hmm,akkor kezdjem újra rakni a 650-est teljesen?
És a 650-est egy új reggel?(a régibe nem engedi mert ott van az a beragadt xar!
)
Az a röhej hogy a 2 táv uanaz kivéve a színes kijelzőt de nem engedi rátennem a 600-as beállításait,nem aktív a frissítés gomb!
Gondolom érzékeli hogy ez nem a 600-as! -
blakey
titán
válasz
tobias40 #1297 üzenetére
Rakd rendbe a 600-ast, frissítsd, majd cseréld a távokat. Amúgy van 7.8.1-es frissítés is.
Amúgy másolással sajnos nem maradnak meg 100%-osan a beállítások. Már több távot cseréltem és mindig újra kellett a billentyűk sorrendjét állítanom, hozzáadnom, stb. Olyan mintha minden eszközt alap állapotba tenne. -
tobias40
veterán
Nem az hanem a 7.7-es szoft-t használom.
De a Myharmony is fent van de azzal is a webes felület indul el,uanaz mint a 7.7-es szoftverrel..Most a "régi"600-at tudnám törölni csak a "beragadt" 600-t nem tudom ott olyan mintha kifagyna a szoft!
Hogyan másoljam így át a régi táv beállításait az újra?
Regeltem egy új emailt ott engedte másolni a 600-at de nem jók az activitk sem meg a gombok sem!
-
tobias40
veterán
Hogyan tudok egy pl 600-as távot törölni a fiókomból?(üres legyen mintha nem lett volna még ilyen távom!)
Vettem egy 650-es távot,átakartam rá tenni a 600-as beállításokat,gombokat mindent,mivel uanaz a 2 készülék de mikor ment volna fel a másolás akkor beragadt vmi és most van 2db 600-as eszközöm a fiókomban és a feleslegeset nem tudom törölni!
Így nem tudok újat sem létre hozni mert nem engedi,azt irja hogy duplikálva van az eszköz! -
Gabesz87
veterán
Megvan már pár hónapja a 650-es távirányítóm, de még mindig nem értek pár dolgot. Nem tudom, én bénázok-e, vagy a távirányító hibás. Be van állítva egy TV, meg egy filmezés activity. Előbbinél bekapcsolja a TV-t, hangprojektort, STB-ot, és persze mindent megfelelő bemenetre állít. Viszont a hangprojektor sosem kapcsol be, azt mindig külön kell. Vagy nem tudom, hogy kikapcsolásnál nem kapcsolja ki, és azért, passz. Továbbá, ha átváltok csak TV-re, a jobbra nyíl meghal. TV alatt egyszerűen nem működik a jobbra gomb. Be van állítva pedig a TV az adatbázisból, szóval nyilván az ilyen alapvető funkciókat alapból tudnia kéne, de én az összes gombot manuálisan megtaníttattam neki külön! De hiába. Ugyanez van a piros felvétel gombbal. Activityben be van állítva, hogy a STB felvétel funkcióját kövesse, de nem csinálja. Néha így inkább nyűg, mint könnyebbség a táv. Szeretem a háttérvilágítást, meg hogy nem kell 4 távért nyúlkálni, de amikor Activityből Device-re (vagy fordítva) kell váltani, és emiatt kell nyomkodni csomót, az már nem annyira könnyebbség.
-
tobias40
veterán
Hi!
Régóta használok egy 600-as modellt,most váltottam új tv-re és média lejátszóra.(kitöröltem a régi eszközöket,megkerestem az adatbázisban az újakat..)
A gondom az hogy pl a "tv nézés" activitire nem engedi hogy a média lejátszót kivegyem a sorból pedig nem használom ebben semmire!Ezt hogyan tudom kivenni?(a beállításkor nem enged tovább lépni míg be nem jelölöm a média lejátszót!)
Ha így marad a 3 eszközzel akkor hogyan állítom be hogy a aktiviti elindításakor a média lejátszót lekapcsolja?Most indítja az az összes eszközt a startup commands-nál és nem tudom itt beállítani hogy a média lejátszó pover off legyen!
Hogyan állítom be hogy minden eszközt az "all off" gomb-al kapcsoljam ki és be is?
A régi eszközökkel így volt de már vagy 2 éve programoztam fel és már elfelejtettem,magyar leírást meg nem találok ehhez!A MyHarmony szoftverrel csinálom.
Köszi előre is!
-
batagy
őstag
válasz
pioneer922 #1289 üzenetére
Én szintén 555-öt használok. A hangerő és csatornaváltó gombokat átprogramoztam az eszközök többségén a Rewind/Skip és a Reward/Forward gombokra.
-
pioneer922
csendes tag
válasz
pioneer922 #1287 üzenetére
Igen, 555 a típusa.
Mondjuk 2000 Ft-ért vettem, annyit biztos megér még pár nemműködő gombbal is
-
Degeczi
nagyúr
válasz
pioneer922 #1287 üzenetére
525 (vagy 555) gondolom, azokon tényleg tipikus hiba...
sajnos ami sokkal rosszabb, idővel a többi membrános gomb is döglődik majd, pl. pont a hangerőállító vagy csatornaváltóhulladék az egész széria minősége (pedig a koncepció jó), a Logitech szégyene mert nem filléresek az olcsóbb típusok sem (de a drágábbak sem mentesek ettől a hibától)
-
pioneer922
csendes tag
válasz
pioneer922 #1286 üzenetére
Na megoldódott....a bal felső ezüst gomb nem működik, ezért nem tudtam belépni a felprogramozott pontokra...beraktam egy kamu eszközt, így a valós átkerült egy másik ezüst gombra a kijelző mellett, így most minden okés, köszi!
Üdv.
-
pioneer922
csendes tag
válasz
Mezga Aladár #1285 üzenetére
köszi, kipróbálom!
-
Mezga Aladár
veterán
válasz
pioneer922 #1284 üzenetére
Valamiért nem programozza a cuccot.
"aksi kivesz vársz 30s utána folyamatos off gomb nyomva tartás mellett aksi visszatesz így a 'safe' módba jutsz tedd újra a teljes szoftvert és kész."
Egy másik fórumról, egy próbát megér. -
blakey
titán
válasz
pioneer922 #1282 üzenetére
Akkor próbáld meg még 1x "feltőlteni" a távot, hátha most jól megy fel.
-
blakey
titán
válasz
pioneer922 #1280 üzenetére
Frissítsd, ha eddig nem tetted, hátha segít.
-
blakey
titán
válasz
pioneer922 #1278 üzenetére
Honnan telepítetted, MyHarmonyval v. Harmony Remote-tal?
-
pioneer922
csendes tag
Sziasztok!
Annak mi lehet az oka, hogy a programban végigmentem, beállítottam a gombokat és ezen gombok mégsem jelennek meg a kijelzőn? Nem tudom lapozgatni a parancsokat.
Pedig 3 oldalnyi gombot telepítettem, aminek a kijelzőn meg kellene jelenni...de nem látok semmit, csak a készülékem nevét írja ki, amit ugye én adtam meg.
Köszi!
Üdv.
-
kk831228
addikt
válasz
Mezga Aladár #1275 üzenetére
Úhh tényleg, bocsi!!
A 650-et néztem ami elfogadható árú... Az a típus mennyire ajánlott??
-
Mezga Aladár
veterán
-
kk831228
addikt
Üdv!!
Érdeklődni szeretnék harmony-val kapcsolatban...
Kezdem már unni a sok táv keresgélést...
Pont most olvastam egy másik topikba hogy használják egy páran... Nekem egy pana plazma tv, av erősítő, média lejátszó, távirányítós konnektort kellene kezelni... Milyen típusok vannak, milyen különbségekkel??
Köszönöm!!
-
ZooLee
senior tag
válasz
Mezga Aladár #1267 üzenetére
Nekem kezd haldokolni az 525, és most keresem az utódját, de bárhogy nézegetem, valamelyik Harmony lesz, más gyártónál nem találtam ilyen funkcionalitású és programozhatóságú távot... Viszont bárhogy nézem, jóval mélyebben a zsebembe kell majd nyúlni, mint az 555/525-nél..
-
Ispy
nagyúr
válasz
Vagy már mindenki beletörődött
-
erzol
őstag
válasz
harmony 555 ~1 éve hibátlanul üzemel... -
Mezga Aladár
veterán
Minden tiszteletem a logitech-nek.
Annyira jó a rendszer h., 3 hónapja senkinek nincs gondja. -
kissdani
senior tag
Sziasztok
Egy Samsung légkondit hogy lehetne felismertetni vele tipusszám alapján nemtalálja de egyálltalán klimát se talál. Meglehet valahol nézni a teljes adatbázist ne keljen minden egyes gombot betanitani vele!
-
blakey
titán
válasz
Gabesz87 #1263 üzenetére
A MyHarmony és a Logitech Harmony különböző ID-kkal érhető el, tehát ott újra kell konfigurálnod, úgy tudom, hogy csak fordítva megy az "átmenekítés", de nem biztos, én a Logitech Harmony szoftvert használom, nekem az profibb, jobban konfigurálható maga az eszköz, de lényegében mindegy, hogy mit használsz. Nekem mindkettőn be van konfigurálva a táv, ha az egyik bedöglik akkor a másikkal frissítek, persze évente kb. 2x van ilyen.
-
Gabesz87
veterán
Egy kis segítséget kérnék (újra): próbáltam az egyik activity-ben megváltoztatni egy két apróságot, és amikor a Sync-re kattintanék (MyHarmony szoftver), azt írja csatlakoztassam a Harmonyt, holott be van dugva, a kijelzőn látszik is az USB connected felirat. Hiába húzom ki, dugom be, semmi, akkor sem látja. Próbáltam másik USB-be is. Belépve az eszközkezelőbe, illesztő hibát ír ki. De mi a fene történhetett? Eddig jó volt, nem volt gond. Korábban is volt, hogy nem látta elsőre, de akkor egy kihúz-bedug segített.
Gondoltam semmi baj, leszedem a másik szoftvert, megpróbálom azzal. Ott meg az a problémám, hogy belépnék az ID-mmal (ami a MyHarmony-nál e-mail cím), de azt nem fogadja el. Akkor itt most újra regelni kell? Kérdésem, hogy akkor nem vesznek el a távirányító beállításai? Megmaradnak, vagy újra be kell állítani mindent, amit a MyHarmonyban megcsináltam? Activity-k, gombok stb....? Vagy esetleg van valakinek ötlete a driver problémára? Néztem a Logitech honlapját, de csak drivert nem találtam külön. -
Gabesz87
veterán
válasz
Mezga Aladár #1260 üzenetére
Ahha. Nekem a bal oldali van. Na majd kipróbálom akkor ezt, köszi.
-
Mezga Aladár
veterán
válasz
Gabesz87 #1259 üzenetére
Logitech Harmony Remote Software 7
Klik a jobboldali.
-
Gabesz87
veterán
válasz
Mezga Aladár #1258 üzenetére
Hű, ez nekem tök új. Ez a régebbi szoftver? Mert nekem az újabb van.
-
Gabesz87
veterán
válasz
Gabesz87 #1252 üzenetére
Elég fura ez a jobbra nyíl gomb kihagyás. Tegnap este megint nem működött, aztán reggel meg újra. Mint a múltkor. 3 tippem van:
1: elem merül
2: érdekes módon tegnap is, meg a múltkor is akkor vettem észre, hogy nem működik, amikor a Serviio-t használtam. Létezik, hogy azzal van valami módon kapcsolatban, vagy ez hülyeség?
3: (ez talán a legvalószínűtlenebb); ágy mellett van a PC, és az íróasztalon van egy Wireless Receiver Xbox360 kontrollerhez pár napja. Esetleg az bezavarhatja? Mondjuk az ugye 2,4GHz-en működik, a Harmony meg gondolom infrás, nem? -
Gabesz87
veterán
válasz
Mezga Aladár #1253 üzenetére
Milyen ismétlést? Van ilyen? Én nem láttam ilyesmi opciót, legalább is most nem emlékszem.
Amúgy mindegyik távot beprogramoztam, megtanítottam, gombról-gombra, egyesével!
-
Gabesz87
veterán
Képzeld, ma reggel meg már működött. Hogy van ez? Nem lehet, hogy csak az elem merül? Mondjuk van más problémám is, ami újkora óta (azaz mióta nálam van) megvan. Együtt lehet vele élni, csak kicsit idegesítő néha. Mégpedig az, hogy néha duplán érzékeli a kattintást. EPG-ben pl. lépkedek lefelé, és egy kattintással 2-t ugrik le.
-
Gabesz87
veterán
Megnéztem a rendeléseimnél az amozonon, és elvileg 12 hó gari van. Valamikor áprilisban rendeltem, szóval elvileg garanciális. Csak azt nem tudom, hogy volt-e hozzá bármilyen papír, mert nekem nem rémlik. Ha jól látom, használtként volt hirdetve, de az eredeti csomagolásában, bontatlanul kaptam meg. Szóval utánajárok, hogy lehetne intézni a gariztatását amazonon keresztül, ha meg sehogy, akkor érdeklődöm a Logitechnél. Köszönöm a gyors választ.
-
Gabesz87
veterán
Úgy tűnik van egy kis problémám a Harmony 650-esemmel: nem működik a jobbra nyíl. Legalább is érzékeli, mert a kijelző jobb alsó sarkában felvillan a kis vevő(vagy adó, vagy mit tudom én milyen) jel, de hiába nyomom, mégsem történik semmi. Pl. menüben való lépkedésnél. Balra jó, jobbra nem. Ilyenkor mi van, mit lehet csinálni?
-
Gabesz87
veterán
Azt mondjátok meg, hogy amikor a Watch TV activity-nél a MyHarmonyban át akarom rendezni a kijelzőn látható parancsokat, a Favorite Channels parancsot miért nem tudom onnan eltüntetni, vagy arrébb tenni? Szürke a kis téglalapja, és nem tudok vele mit csinálni.
-
-
blakey
titán
válasz
Mezga Aladár #1243 üzenetére
Közben volt egy kis időm és a régi "remote szoftverrel" is játszadoztam, beállítottam mindent és a Kedvenc csatornák kívételével minden sikerült, azaz több is, mert ugye van skin csere lehetőség, 24 órás formátum és megjelentek a színes gombok.
-
blakey
titán
válasz
Mezga Aladár #1241 üzenetére
Igaz, de semmi különöset nem tapasztaltam, talán fél nappal tovább bírja, nincs vele különösebb gond. 3 napot tudom használni 1 feltöltéssel, persze attól függ, hogy mennyit nyomkodja az ember. Ezt vettem, a képpel ellentétben, fehér, 5 nap alatt itt volt.
-
Zebu
addikt
próbáltam de ezzel az a gond, hogy nem tudok cask egyet bekapcsolni. Azt tudom beállítani, hogy több kapcsoljon be, de az eszközön belövöm azt, hogy valójában az ne kapcsoljon be. Ezzel az a baj, hogy így viszont a bementetert kell utólog beállítani, és ha vannak olyan aktivitások ahol a TV nem szükséges ott pl. a radio hallgatás aktivitás nem indul el.
-
Zebu
addikt
Szenvedek itt ezzel a HDMI-CEC-cel. Ha megcsinálom az activity és a CEC is be van kapcsolva akkor nem megz jól a dolog, mert a Pana TV a házimozi hang helyett visszaáll TV hangra.
Ha nincs CEC akkor nem megy a RASPI. Tanácstalan vagyok.
Kapcsoljam ki a TV-n a CEC-et és használjam csak az erősítőn?
-
blakey
titán
-
Gabesz87
veterán
"Ha valamelyik gomb duplán érzékel akkor meg kell tanítanod az eredeti távval, RAW módban teljes mértékben megtanulja az eredeti gombnyomást."
Ezt nem egészen értem. Mit jelent az, hogy RAW módban? Amúgy nem mindig csinálja, nem tudom mitől függ. Lapozgatok lefelé a műsorújságban, és néha 2-t ugrik egy nyomásra. De mondom, nem mindig! Állítsam be manuálisan (tanítsam meg neki) a le/fel gombokra az eredeti táv. le/fel gombját?
-
Mozakitom
újonc
Köszönöm szépen a segítséget. Az 50 kedvenc adóból 40-et megtaláltam. A maradékot le tudom tölteni máshonnan is, vagy esetleg lehet készíteni is, mondjuk word-ben, autoCAD-ben? Most nem arra gondolok, hogy lemásolom, és kiszerkesztem a lógót, hanem csak beírom egy kis kockába a VIASAT3-at, mert most jelenleg csak egy szám van. Az így elkészített le tudom tölteni a készülékbe?
Érdekes, hogy a kedvenc programok használatakor az erősítőt lekapcsolja, csak a STB és a TV működik. Megnéztem a távirányító menüjében és nem is lehet úgy beállítani, hogy ne kapcsolja le az erősítőt (program léptetésnél nem kapcsolja le). Ez nem egy bug?
A távirányító grafikus felülete nem nagyon hasonlít sem a honlapon, sem a dobozon látottakhoz. A számítógépen úgy emlékszem csak a hátteret tudom változtatni, az ikonok kinézetét, megjelenését nem. -
blakey
titán
válasz
Mozakitom #1223 üzenetére
A Dune benne van az adatbázisban, semmit nem kell állítani, évek óta jól megtalálja, valamit rosszul csináltál.
Még tanulnod kell a Harmony lelki világát, de teljes mértékben helyettesíteni tudja a gyári távot, sőt, annál többre is képes.
A TV bemeneteit megfelelően kell beállítani és tökéletesen fogja kezelni.TV logók pl. a upc oldalán vannak, azok ebben a méretben szerepelnek, de a netről bárhonnan leszedheted, vagy egyszerűen innen
.
(#1224) Gabesz87
Ha valamelyik gomb duplán érzékel akkor meg kell tanítanod az eredeti távval, RAW módban teljes mértékben megtanulja az eredeti gombnyomást. -
Gabesz87
veterán
Értem. Köszi. Hát igen, gondoltam, hogy ez lehet a megoldás, hogy a TV nem kapcsol ki automatikusan, csak hát többnyire úgy alszunk el, hogy megy a TV, és így legalább tutira nem marad úgy éjszaka. Nem baj, max. akkor nem activityvel kapcsolom be a rendszert, hanem csak a TV-t kapcsolom be külön. Az sem probléma. Így is happy vagyok, hogy nem kell 67 távért nyúlkálnom. Egy dolog van, ami nem annyira tetszik: a kattogós gombok (nyilak). Meg hogy néha két nyomást érzékel. GUIDE-ban lapozgatok lefelé, és néha 2-t ugrik.
Egy valamit nem értettem, a média lejátszó beállításánál. Volt valami olyan kérdés, hogy skip inputs, 2 lehetőséggel, az egyikben valami cycle through the inputs. Tudok angolul, de ezt nem értettem, mit akar, meg melyiket kéne választanom. Remélem tudjátok, mire gondolok
-
Mozakitom
újonc
Sziasztok!
Megérkezett a logitech harmony touch távirányítóm (és át is vettem). Szerencsére az aggodalmam alaptalan volt. Az STB azonnal felismerte (illetve egy hasonlót ajánlott fel), a DUNE-t még most sem, de sikerült media PC-ként elfogadtatni, egy-két gomb beprogramozása után már minden gomb rendben működik. Volt némi gondom az erősítő, illetve a TV bemenetének kiválasztásával (késleltetésekkel), de mostanra mindent tökéletesen irányít. Egy darabig a bekapcsolt készülékeket kikapcsolta, de most már az is megoldódott ( új aktivity-nél a TV inputja átvált, a használt készülék lekapcsol, az új bekacsol, erősítő átáll). A TV-nél tapasztalható még egy kis bizonytalanság, bemenet átváltás előtt végigpörgeti az antenna jelen beérkező adókat, majd rááll a kívánt bemenetre?! Ezt nem tudom miért csinálja. Hét készüléket és hat activity-t állítottam be.
Egyébként csoda dolgokat tud ez a távirányító: az érintőképernyőnek van egy olyan funkciója, hogy például ha felfelé csúsztatom az ujjam rajta, akkor emeli a hangerőt, ha lefelé húzom halkít, ha jobbra vagy balra, akkor pedig lassítja vagy gyorsítja a dvd lejátszás.
Egyik legnagyobb problémám most már az, hogy a tévé adók lógóját honnan tudnám letölteni egyben, hogy az érintőképernyőn kedvencekként feltűnő gombokon látható legyen, hogy melyik tv adót választjuk. De lehet, hogy mindet csak egyenként tudom letölteni, és csak így tudom a távirányító programjába egyenként beilleszteni? Ez kb. egy félnapos munka. Tudtok ebben segíteni?
Köszönöm: -
blakey
titán
válasz
Gabesz87 #1221 üzenetére
Megoldás, hogy nem kapcsol ki a tv 3 óra után.
A Harmony azt tudja követni amit "parancsolnak" neki, tehát nem látja, hogy tudtán kívül mit módosítottak, ezt manuáliasn, letakart infrák mellett elindítod az új aktivítást. Felső gombok nem világítanak a 650-esen. Tehát az "activityket" csakis a távon keresztül tudod érvényesíteni, ahhoz, hogy ez teljesen lekövethető legyen, szükség van egy sokkal komolyabb távra ami megadott időben kikapcsolja az eszközöket, stb. Szép lassan megtalálod a módját, hogy kényelmes legyen a használata.
-
Gabesz87
veterán
Reggel szembesültem egy másik érdekes kérdéssel: be van állítva ugyebár a Watch TV activity. Csak éppen a TV az magától kikapcsol 2 vagy 3 óra tétlenség után (így szoktunk elaludni), de a STB és a hangproji az bekapcsolva marad. Tehát reggel ha benyomom a Watch TV gombot, a TV bekapcsol, de a STB meg épp hogy ki. Erre van valamilyen megoldás? Meg a másik kérdésem, hogy a kijelző feletti (activity gombok), valamint a mellette lévő gombok nem világítanak?
-
Gabesz87
veterán
Na, megvan végre a 650-es Harmonym. Be is állítottam az Activitys-t, Watch TV lehetőségnél bekapcsol a TV, hangprojektor, és a STB. Működik is szuperül, egy valamit kivéve: a STB hangerő állítása valamiért nem működik. Mellette a csatornaváltás, Guide, menü, szóval minden más jó, csak valamiért a hangerőt nem érzékeli. Van ötletetek?
-
blakey
titán
válasz
Mezga Aladár #1212 üzenetére
Próbát megér, szerintem.
-
Mezga Aladár
veterán
Volt egy nagy izgalom, frissítés közben áramszünet.
Azt hittem tégla lett az advanced, csak annyit írt keressem fel a logi weboldalt.
Áramszünet után gondoltam megpróbálom az update újra.
Sikerült és minden rendben. -
blakey
titán
válasz
Mezga Aladár #1210 üzenetére
Én egy makulátlant adtam el 8e-ért.
-
Mezga Aladár
veterán
Szaktársak!
Mennyit érhet egy harmony 600-as?
Egyszer szét lett szedve, gomb takarítás miatt, ez látszik a peremén.
Jelenleg hibátlanul üzemel.
Csak azért cseréltem mert kevés volt az 5 készülék memória. -
blakey
titán
válasz
Mezga Aladár #1206 üzenetére
Értem, de van egy olyan lehetőség, hogy beállítsd bekapcsoláskor a megfelelő bemenetet, tehát megkérdezi tőled, hogy mindig ua. a bemeneten kapcsol be vagy mindig ott ahol előzőleg voltál, a 4. sort nézd meg.
Ilyen színes gombokkal még nem találkoztam.
-
Mezga Aladár
veterán
-
Mezga Aladár
veterán
-
blakey
titán
válasz
Mezga Aladár #1204 üzenetére
Ezt próbáltad?
Milyen színes gombok hiányoznak?
Egyébként alap színekkel dolgozik. 24 órát valóban nem lehet választani.A logi abban a hitben van ha ki/be kapcsolom a tv-t akkor ugyanoda áll vissza a berendezés.
Erre vonatkozóan a régi szoftverben voltak beállítási lehetőségek.
Lehet, hogy a régi szoftvert kéne használnod, ebben az esetben több állítási lehetőség van erre vonatkozóan viszont nem tudod testreszabni a kijelzőt. Sajnos el kell döntenünk, hogy mi a fontos. Nekem egyelőre jó a testreszabhatóság, annyira nem hiányzik a 24 órás formátum ill. jól kezeli az eszközöket. -
Mezga Aladár
veterán
Egy-két észrevétel az advanced on-hoz.
Hosszú impulzust és gomb kombinációkat az lcd-n keresztül nem támogatja, dedikált gombról igen.
Az lcd parancsok késnek kicsit, ha többször nyomod meg eltárolja és annyiszor megy ki az ir parancs.Szoft. A web app nagyon gyors és relatíve egyszerű. Ellenben az lcd-re programozott text színes gombokat kinyírta, eltűntek az ikonok, nem megy a 24 órás dátumformátum.
Probléma: Adott 2 activity az egyik tv-s a másik tv nélküli. Aktiválom a tv, tökéletes, majd aktiválom a tv nélkülit, az is rendben van, majd megint visszatérek a tv-t használóra, és nem kapcsolja át a hdmi bemenetet.
A logi abban a hitben van ha ki/be kapcsolom a tv-t akkor ugyanoda áll vissza a berendezés.
Egyenlőre úgy oldottam meg + parancsként betettem a bemenetet. Erre valakinek ötlete. -
erzol
őstag
válasz
Mozakitom #1191 üzenetére
Pont ma küzdöttem meg a harmony betanítással.(Telekom sat tv-hez kaptam egy új gyártású kaon co1000p-t,ami nem volt az adatbázisban) Eleinte user error volt. Mikor rátaláltam a helyes tanítási módra elég volt 4 kezdőparancsot megadni(power toggle, play, pause, channnel up) és már társított is a szoftver egy hozzá teljesen hasonló gombkiosztást, így nem kellett mindent megtanítani neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Autóhifi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nők, nőügyek (18+)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32" ívelt Monitor 32MR50C-B
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest