Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mozakitom

újonc

válasz blakey #1227 üzenetére

Köszönöm szépen a segítséget. Az 50 kedvenc adóból 40-et megtaláltam. A maradékot le tudom tölteni máshonnan is, vagy esetleg lehet készíteni is, mondjuk word-ben, autoCAD-ben? Most nem arra gondolok, hogy lemásolom, és kiszerkesztem a lógót, hanem csak beírom egy kis kockába a VIASAT3-at, mert most jelenleg csak egy szám van. Az így elkészített le tudom tölteni a készülékbe?
    Érdekes, hogy a kedvenc programok használatakor az erősítőt lekapcsolja, csak a STB és a TV működik. Megnéztem a távirányító menüjében és nem is lehet úgy beállítani, hogy ne kapcsolja le az erősítőt (program léptetésnél nem kapcsolja le). Ez nem egy bug?
    A távirányító grafikus felülete nem nagyon hasonlít sem a honlapon, sem a dobozon látottakhoz. A számítógépen úgy emlékszem csak a hátteret tudom változtatni, az ikonok kinézetét, megjelenését nem.

• Mozakitom

újonc

Sziasztok!
    Megérkezett a logitech harmony touch távirányítóm (és át is vettem). Szerencsére az aggodalmam alaptalan volt. Az STB azonnal felismerte (illetve egy hasonlót ajánlott fel), a DUNE-t még most sem, de sikerült media PC-ként elfogadtatni, egy-két gomb beprogramozása után már minden gomb rendben működik. Volt némi gondom az erősítő, illetve a TV bemenetének kiválasztásával (késleltetésekkel), de mostanra mindent tökéletesen irányít. Egy darabig a bekapcsolt készülékeket kikapcsolta, de most már az is megoldódott ( új aktivity-nél a TV inputja átvált, a használt készülék lekapcsol, az új bekacsol, erősítő átáll). A TV-nél tapasztalható még egy kis bizonytalanság, bemenet átváltás előtt végigpörgeti az antenna jelen beérkező adókat, majd rááll a kívánt bemenetre?! Ezt nem tudom miért csinálja. Hét készüléket és hat activity-t állítottam be.
    Egyébként csoda dolgokat tud ez a távirányító: az érintőképernyőnek van egy olyan funkciója, hogy például ha felfelé csúsztatom az ujjam rajta, akkor emeli a hangerőt, ha lefelé húzom halkít, ha jobbra vagy balra, akkor pedig lassítja vagy gyorsítja a dvd lejátszás.
    Egyik legnagyobb problémám most már az, hogy a tévé adók lógóját honnan tudnám letölteni egyben, hogy az érintőképernyőn kedvencekként feltűnő gombokon látható legyen, hogy melyik tv adót választjuk. De lehet, hogy mindet csak egyenként tudom letölteni, és csak így tudom a távirányító programjába egyenként beilleszteni? Ez kb. egy félnapos munka. Tudtok ebben segíteni?
    Köszönöm: :R

• Mozakitom

újonc

válasz Degeczi #1187 üzenetére

Köszönöm a biztató válaszokat, akkor megpróbálkozom vele :R
    Szerintem beállításkor lesz még kérdésem. :K

• Mozakitom

újonc

Sziasztok!
    Én is belevágtam egy logitech harmony touch vásárlásába. Már megrendeltem és úton van, ma-holnap átveszem. 5 db készülék irányítást tervezem (TV, set top box, blu ray, média lejátszó, erősítő). Roppantul tetszik az, hogy az aktivity-vel egyszerre tudom működtetni őket (ezért rendeltem meg). Felmentem www.logitech honlapra és megnéztem a készülékek közül kezeli-e mindet (kicsit megkésve). És kiderült, hogy az ötből kettőt nem ismer fel. Az egyik a merevlemezes set top box, míg a másik egy Dune HD Base 3D típusú médialejátszó. Ez gyakorlatilag a készülékeim 40 %-át jelenti, de ha figyelembe veszem azt, hogy a set top box merevlemezére felvételt tudok készíteni, a média lejátszón fényképek nézegetésétől kezdve, filmeket, online rádiót tudok hallgatni, míg az erősítőn "csak" hangerőt és bemenetet fogok tudni váltani, akkor még rosszabb a helyzet. :F
    Kérdésem az, hogy mennyire tanítható a távirányító: teljeskörűen, vagy csak egy-egy parancsra. Ha az univerzális távirányító mellett még két távirányítót kell használnom, akkor inkább bonyolítom a helyzetet, minthogy egyszerűsítem.
    Lehet, hogy kicsit elkapkodtam a megrendelést :W , egyáltalán érdemes-e átvennem a távirányítót, vagy küldjem vissza. :F

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés