- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobias40
veterán
Hol tudom azt és hogyan beállítani hogy a Mp-ert ne kapcsolja le az activities amikor kilép?
Tehát folyamatosan menjen a pléjer,sose kapcsoljon ki?
650-em van. -
Kapanyél
őstag
válasz
s7evcsenko #1371 üzenetére
Mi a faszom az a szikszalag?
-
ByKa
csendes tag
Sziasztok!
Eladó Harmony-t keresek, developer debug eszköz lenne, a leharcolt is jó, de működnie kéne mindenének.
Valaki esetleg újabbra cserélne, és kedvező áron megvállna a sajátjától, szerető gazdája lennék!Köszi!
-
Chrys_
addikt
900-t tudom ajánlani.
-
Czimby
addikt
Sziasztok!
Használtan szeretnék Harmonyt venni, 650 / 900 / One / Touch amikből sok eladó van, melyikre érdemes vadásznom?
LG 3D Tv, Pioneer Receiver, Kinai Toslink váltó, PS3, Xbox360, Pioneer DVD, WD Tv Live, amiket kezelnék vele. Ezekből mi nem menne? Tanítani lehet másik távról is esetleg? (Gondolom a kínai csoda nem ismert cucc annyira)
-
-
mandras81
senior tag
válasz
Mezga Aladár #1381 üzenetére
Fasza.
Ezt látom safe mode-ban:
-
Regalis
csendes tag
Sziasztok!
Túl lassan reagál a Harmony Touch-om a gombnyomásokra!
Lehet ezen állítani?
Megnyomok egy gombot és fél másodperc után adja csak le a parancsot.
Köszönöm! -
mandras81
senior tag
Sziasztok!
Meghozta a Jézuska a Harmony 650-esem, és nagy az öröm, illetve nagy lenne, de egy Istenért nem sikerül beüzemelnem...
Táv bekapcsol, nyelvet kiválasztom, majd írja, hogy kapcsolódjak a géppel. Myharmony progi a gépen, a bejelentkezés után várja ő is, hogy kapcsolódjon a távirányítóval, de hiába kötöm össze a kettőt kábellel, semmi nem történik. Próbáltam három számítógép összes usb portjában három kábellel, gépeket többször újraindítva az eredmény ugyanúgy semmi...
Valakivel történt már hasonló? Nem vagyok egy számtech analfabéta, így azt gondolom, hogy vagy valami driver telepítését hagyhattam ki, vagy szimplán kifogtam egy nem működő darabot...
-
Degeczi
nagyúr
Az elküldés megtörtént, hiszen azonnal a központi adatbázisba kerül minden parancs (valszeg hasonló módon történt a nyilvános kódbázis létrehozása is, nem a Logitech-hez rendelték be az összes típust) - más kérdés, milyen felhasználóktól veszik ezt át a közös készletbe, mi ennek a módja
-
keccsa
aktív tag
Sziasztok!
Van egy olyan DVB-T settop boxom, ami nincs benne a Harmony adatbázisában (még a "gyártó" -BluePanther- sem). A Harmony-mban rögzítettem az eredeti távvezérlő kódjait, és az lenne a kérdésem, hogyan lehet ezt megosztani, vagy elküldeni a Logitech-nek/Philips-nek (hátha mást is érdekelne, pláne, hogy ez a készülék elvileg ugyanaz, mint a Strong Prima VI, ami szintén hiányzik a kompatibilitási listából)?
Köszi!
-
Degeczi
nagyúr
válasz
s7evcsenko #1371 üzenetére
Azt esetleg megírhatod, h ehhez szigetelő-, és nem sziketelő szalaggal ragasztottad le...
Amúgy az korrekt, h legalább válaszoltak - és mást nem is nagyon írhatnak, ha egyszer nincs mód állításra. -
Valamelyikőtök a Samsung-nál dolgozik?
Már csak azért is, mert akkor nem írom meg nekik, hogy ezen már túl vagyunk..."Tisztelt Hajdú István!
Köszönjük, hogy kérdésével megkeresett bennünket.
Engedje meg, hogy tájékoztassuk, hogy a Samsung készülékek távvezérlői egyazon frekvencián működnek. A felmerült jelenség megoldására azt tudjuk Önnek javasolni, hogy azon készülék jelvevőjét, amelyet nem szeretne Ön távvezérlővel irányítani, szikszalaggal legyen szíves leragasztani. A szikszalag nem engedi át a távvezérlő által kibocsájtott jelet. Ily módon a monitorként használt készülék manuálisan lesz bekapcsolható, és a készülék hátoldaláról elvégezhető a bekapcsolás.
Az UE40H6400 típusú készüléken a jelvevő egység a kijelző alatti káván található, azon a helyen, ahol bekapcsoláskor felvillan a piros led.
Bízunk benne, hogy válaszunk hasznosnak bizonyult az Ön számára."
-
-
Degeczi
nagyúr
válasz
s7evcsenko #1368 üzenetére
Azért aligha találni még a szegényebb területeken is olyan helységet, ahol csak 2-3 TV lenne...
(tudom, h tipikus elírás, de a "Helység kalapácsa" miatt könnyű megjegyezni) -
-
Degeczi
nagyúr
válasz
s7evcsenko #1363 üzenetére
Azért messze nem mondható gyakorinak, h egy infra táv hatósugarában több TV is legyen egy helyiségen belül, gondolom ezért nem tartják fontosnak a gyártók.
És valszeg azért is, mert a gyári távok jellemzően nem túl erősek - talán a problémát is az okozza, h a Harmony már inkább, így annak jelét irányítás nélkül, falról visszaverve is könnyebben érzékeli egy másik készülék.
-
-
fPApi
őstag
válasz
Ha átállítanád más "frekire", akkor egyik sem reagálna, úgyhogy nem lennél kisegítve (hiszen pont az a baj, hogy ugyanarra a "frekire" reagál mindkettő).
-
blakey
titán
válasz
IP alapú vezérlés lenne a megoldás.
-
-
Degeczi
nagyúr
Hja... ez a helyzet pl. a Raspberry Pi alapra épített médiajátékosommal is, ami "Microsoft Mediacenter" kódokat használ - történetesen teljesen azonosakat az Xbox 360-al, így amikor erre az Activity-re kapcsoltam, elindult az Xbox is... Ott szerencsére egyszerű volt a megoldás, mivel a médiajátékosomon hardveres a bekapcsológomb, így értelmetlen a bekapcsoló infraparancs, csak azt kellett leszedni: utána már nem okoz zavart, mert filmnézés közben az Xbox úgysem megy. Persze az alábbi problémára ilyesmi nem megoldás, csak a letakarás
-
Chrys_
addikt
válasz
s7evcsenko #1359 üzenetére
Csináld azt, amit írtam, és ezért vedd meg a Harmony 900-t tőlem, bent van e-bay.de-n
-
fPApi
őstag
Azért nem semmi, hogy a sok okos ember még mindig nem érti, hogy ha a két TV ugyanazt a jelet használja, akkor az egyik csak akkor nem fog reagálni, ha valami miatt (pl. letakarás, elfordítás, stb.) nem fogja a jelet.
-
-
blakey
titán
-
blakey
titán
válasz
s7evcsenko #1355 üzenetére
Most már én is kiváncsi vagyok milyen tv-kről van szó.
-
-
tobias40
veterán
válasz
s7evcsenko #1352 üzenetére
És ha külön veszed fel az activityben akkor látja külön-külön a kettőt?
Mert ha igen akkor beállítható melyik mikor kapcsoljon ki-be!Vagy külön 2 activityt csinálsz a 2 tv-re ,egyik tv nézéshez a másik meg "pc-zés" vagy amire elnevezed és akkor a kicsi tv-t használod kijelzőnek a tv nézésnél meg a nagyot!
Természetesen ilyenkor csak az egyiket veszed fel kijelzőnek azt amelyiket pl. a tv nézésre kell,ebben az esetben a nagyobbat!
-
-
blakey
titán
válasz
s7evcsenko #1346 üzenetére
Monitornál nem lehet kikapcsolni a távvezérlést? Valamit csak lehet, ha nem akkor a Samsungnál panaszkodj, mert ezt jól elcseszték.
-
tobias40
veterán
válasz
s7evcsenko #1346 üzenetére
Uanaz a két tv típusa?
Megírnád pontosan hogy milyenek? -
-
fPApi
őstag
válasz
s7evcsenko #1343 üzenetére
Ha az a gond, hogy ugyanaz a két tv-nél a jel egy parancsra, akkor csak a fizikai elhatárolás működik, hiszen ha van egy jel, amit fog, reagálni is fog rá.
-
tobias40
veterán
válasz
s7evcsenko #1343 üzenetére
Ez csak akkor fog menni sztem ha nem azonos a tipusa a 2 tv-nek!
-
-
blakey
titán
válasz
s7evcsenko #1341 üzenetére
Tv-nél vagy monitornál nem lehet távot változtatni? Panasonicnál van ilyen lehetőség. Esetleg tedd fel a monitort is a listába és activity esetén állítsd be, hogy azt ne kapcsolja be, tudom ez nem biztos, hogy működik de hátha.
-
-
Chrys_
addikt
válasz
s7evcsenko #1339 üzenetére
Először is azt kellene tudnunk, van-e Blaster a távirányítódhoz (a távir típusát sem adtad meg). Mert ha van, akkor ahhoz tartozik 2 IR-adó is. Ezeket a blaster külön-külön is tudja kezelni. Egyet úgy kell elhelyezni, hogy csak a TV-nek tudja küldeni a jelet (tedd közvetlenül a TV alá). A távirányítón ezután meg lehet adni, hogy a kis IR egység kapcsolja a TV-t. Aztán teszel rá valami fóliát, ami csak kevés fényt ereszt át, úgysem kell nagy távolságot áthidalnia. Így talán már nem lesz akkora ereje, hogy kapcsolja a monitort is. Más ötletem nincs. Ez sem túl szép, de működhet.
-
-
Chrys_
addikt
válasz
s7evcsenko #1337 üzenetére
Esetleg ha a kis IR-kiegészítőkkel kapcsolgatod őket? A készülékeket hozzájuk lehet rendelni elkülönítve. Talán így menne.
-
Üdv.
Van 2db samsung tv a szobában, az egyik monitorkent funkcionál.
Hogy tudnám azt elérni, hogy a monitor tv-t ne kapcsolgassa a harmony, hanem csak a fő tv-t? -
Chrys_
addikt
Annyira bevált az Elite, hogy a 900-t be is raktam ebay-re
-
Chrys_
addikt
Megérkezett az Elite.
A beállítás a HUB-bal történik, Android-n csináltam a Harmony app-pal. Bluetooth-n találja meg a HUB-t, amit egy köv. lépésben össze kell hozni a helyi WLAN-nal (ha jól láttam, akkor csak 2,4GHz-n megy).
A 900-s távhoz volt már egy régi regisztrációm, de ez nem jó hozzá és regisztrálnom kellett újra. Viszont a régi device-k és activity-k nem vesztek el, mert a beállításokat be lehetett importálni a régi loginból. A távirányítóba automatikusan bekerülnek a beállítások, nem kell a PC-vel összekötni. Minden működik vele, ami a régivel is ment. Viszont sokkal gyorsabban.
A telefonos app is teljes értékű távirányítóként működik. Kíváncsi vagyok, vajon van-e megoldás az Amazon Fire TV mikrofonos távirányítójának a helyettesítésére vele. -
tobias40
veterán
-
blakey
titán
válasz
Mezga Aladár #1327 üzenetére
Fura, mert én is 600-ról váltottam és aoda-vissza tudtam használni, a myharmony-t csak kipróbáltam a one-nál. A 600-assal nem is foglalkoztam ott. Csak ezt a szoftvert használtam végig.
-
blakey
titán
válasz
Mezga Aladár #1325 üzenetére
Nekem új konfigot is engedett, semmi gondom nem volt, kb 3 évig használtam. Az advanced one-t is engedi új konfiggal.
-
tobias40
veterán
Hol csináljak képernyő mentést ahol ennek látszódni kellene?
-
blakey
titán
válasz
Mezga Aladár #1306 üzenetére
MAC-re.
-
Mezga Aladár
veterán
válasz
Mezga Aladár #1305 üzenetére
Bocsi.
Hol? -
Chrys_
addikt
Holnap elvileg megérkezik a Harmony Elite. Most még a Harmony 900-t használom. Az ehhez beállított device-k és activity-k betölthetőek az új távba is, vagy mindent újra kell konfigolni?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest