- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- iPhone topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
TCr
veterán
Köszönöm.
Valahogy hasonlóan megoldható az is, hogy bekapcsolás után ne az utoljára "nézett" csatorna menjen?Így néz ki most, egy példa rá:
TV és házimozi erősítő (AVR) bekapcsolva, csatornák (source) mindkettőn az asztali médialejátszóra (MP) állítva.
All off gomb, minden kikapcsol.
Következő bekapcsolásnál mondjuk nem a MP-t akarom használni, hanem a T-Home settopboxot (STB), akkor az annak megfelelő activity gombot nyomom meg, a TV, AVR és a STB bekapcsolnak, de a TV és az AVR nem váltanak a STB csatornájára.
A help gomb megnyomása szükséges ahhoz, hogy átváltson.Értem én, hogy a TV és az AVR nem kapcsolnak be olyan gyorsan (4-5 másodperc körül), de ez így kicsit gáz.
Megoldható az, hogy a Harmony az eszközök bekapcsolása után az adott source-ra tegye át a TV-t és az AVR-t az adott activity gomb lenyomása után, de bármilyen egyéb gomb lenyomása nélkül? -
TCr
veterán
A héten érkezik új Panasonic tévém.
Úgy tudom, hogy a Pana tv-ket hosszan nyomva kell bekapcsolni.
A Harmony 600-on hogyan állítom be, hogy ki-be kapcsolja a tévét? -
TCr
veterán
A 600-asba lehet tölthető akksit is tenni, vagy szigorúan csak elemet?
-
ZooLee
senior tag
Hát, még minőségben lehet találni hasonlót, de sajnos azt a rugalmasságot és támogatottságot, amit a Harmony távok adtak, egyik másik gyártónál sem fogod megtalálni a saját kategóriájában. Van pár másik gyártó, akiknek van programozható távjuk (Pl. Philips), de ebben a kategóriában Activity-alapú programozhatóságot nem kapsz, csak a 100+es profi távok között, de az teljesen más kategória (és még ott sincs olyan háttéradatbázis, mint a Harmonynál van)
Szóval szerintem 10-15 között most nem kapsz ilyen távot.Sajnos ez van...
-
havri1
félisten
Nekem is 555 van, haldoklik a hangerő fel bill..
Gondoltam, kibírt ~3 évet, 12k volt, ennyit megért. Feljövök vaterára, és veszek egy másikat, biztos már páre -ért utánam dobják. Aha...kapni sem lehet!
Valamit kellene néznem nekem is helyette, de 15k max, a felett én nem adok pénzt egy távirányítóért, ami mellesleg 3 évet sem bírt ki.
10-15k közt mit tudtok ajánlani? 525/555 minősége alá nem mennék..Köszi!
-
Ispy
nagyúr
Nekem 1100-es volt a touch előtt, de arról sem tudtam átmenteni a beállításokat.
A webes beállítás során nagyon gyorsan meg lehet csinálni az alap dolgokat, de azért el kell vele szórakozni 2-3 napot. Eddig egy dolog volt, amit nem tudtam beállítani, hogy a pana plazmán bizonyos gombok 2x küldték el a commandot, ezt a supportnak jeleztem és ők (?!) állították be.
Nekem elég a fizikai gombok száma, de valóban elég sok funkció a képernyőre került. Viszont jó pont, hogy nagyon jól működik a kijelző, pontos és gyors (az 1100-es kijelzője sehol sincs ehhez képest).
Ja és amit nem szeretek benne, hogy nem lehet letiltani a kedvencek és a beállítások szerkesztését a készüléken, így a gyerekek sokszor elnyomkodják (főleg a kedvenceket).
-
blg
senior tag
a Touchról pl. lehagyták a fizikai I<< és >>I gombokat. Most ezeket használom előre és hátrugráshoz lejátszásnál (az stb-m 30 s-t ugrik előre egy gombnyomásra - reklámok átugrásához nagyon jó). Csak remélni tudom, hogy az új szoftverben ezt a funkciót a fizikai << és >> gombokra rá lehet mappelni, és a tekerés funkció lesz az érintőképernyőn.
Nézegettem tegnap az ebay/vaterát, de nem láttam semmi biztatót. 555-öst talán ha egyet láttam használtan, de hát mi a garancia, hogy most jók a gombjai és azok is maradnak...
Nézegettem használt One-okat is, de használtan is elég drágák, akkor már inkább egy új Touch.Az 555-ömön a hang le/fel, csatorna le/fel és talán a 4 irányú gombok haldokolnak. Meg az alsó szám és színgombok feliratai koptak le, de azok attól még működnek.
-
ZooLee
senior tag
Hát, azért az alapgombok (hangerő, csatorna fel-le, négyirányú gomb, lejátszás vezérlők) még fizikai gombok, tehát a számok és a spec billentyűk nincsenek meg, szerintem még egy élhető kompromisszum lehet. Egyelőre csak elméletből beszélek, mekem még nincs, jelenleg még bírja az 525-ös, de már én is aggódva nézegetem a kínálatot. Ráadásul a Logitech oldalán a termékek között már tényleg nincsenek ott a távirányítók, csak a Támogatás alatt találhatóak meg
Én már az 525-öt is használtan vettem, mikor meghalt az 555 (neked szerencséd van, hogy kibírt 5 évet, manapság nagy szó...) szóval vagy bevállalsz egy ebay/vatera bevásárlást, vagy marad a Touch. Én magam részéről inkább az (új) Touch felé hajlok, még ha 2-3x annyiba is kerül, mint egy (új) 555. Az 5-ös sorozatnak (de a nagyobbaknak is ) típushibája volt a billentyűzet meghibásodása, ami a kialakítása miatt javíthatatlan. (Ami bosszantó, mert csak egy-egy gomb halt meg, de persze jellemzően a leggyakrabban használt, ami miatt az egész táv kuka)
Szoftverről (még) nem tudok nyilatkozni.
-
blg
senior tag
Sziasztok,
Kezd tönkremenni a Harmony 555-ösöm, pedig még nincs 5 éves. A gombok kezdenek nehezen járni, többször meg kell nyomni, hogy bevegye.
Nézelődtem, de újonnan természetesen már nincs 555-ös, alkatrészt sem találtam hozzá (gombok). De ha esetleg ti tudtok forrást, akkor szóljatok.
Tehát el kell gondolkodnom egy utód beszerzésén. Milyen a Harmony Touch? Attól tartok, hogy az érintőképernyő miatt nehézkesebb lesz a használata, mert mindig rá kell nézni a képernyőre, hogy mit nyomjak meg.
Milyen az áttérés a Logitech Harmony Remote Software 7.7-ről a myharmony.com -ra? Mindent be lehet ott állítani, amit a korábbi szoftverben lehetett? Tényleg átveszi a korábbi szoftver beállítását? Az összeset, eszközöket és activityket is? Most 16 eszköz és 10 activity van fölvéve, nem szeretném, ha ezeket újból be kéne állítani...De a legnagyobb fájdalmam a Touch ára. 2008-ban az 555-öst tízezer forintért vettem a MediaMarktban. A Touch meg ötvenezerbe kerül...
Köszi a válaszokat.
-
kovy79
őstag
-
pomk
őstag
Értem, köszi.
A paletta nem nagyon lesz bővítve, uh szerintem a 4 készülék bőven lefedi az Én igényeimet.
Olvastam, hogy PC-n kell beprogramozni a távirányítókat. A 300-as adatbázis, támogatottság, szoftver terén mennyivel van "lemaradva" az újabbakhoz képest? Vagy ezek mindegyik modellre ugyan azok, és csupán csak hardveresn különböznek? -
pomk
őstag
Sziasztok!
Van egy LG42LW4500 TV-m, egy Onkyo SR705 erősítőm és egy Egreat R6S média lejátszóm. Ezeket szeretném 1 távirányítóval kezelni.
Két modellt néztem ki: 300 és a 650.
A 300-at ~11.500-ért, a 650-et ~14.000-ét tudnám megvenni. Fentiekhez kezeléséhez elég a 300, vagy kell a 650? Ill. megér ennyivel többet a 650? Az LCD kijelző mennyire használható ki? Érdemes azt váalsztani? -
ZooLee
senior tag
Lehet, hogy meg tudják mondani, hogy az XB kódvégű tévé nem szerepel az adatbázisban, de a ZC kódvégű készülék beállítása tökéletesen helyettesíti azt. Nekem így volt a Denon meg a H/K erősítőmnél is. (Mármint nem hívtam őket, hanem egy hasonló, közeli modellt beállítottam, és tökéletesen vitte.
-
TCr
veterán
Vennék egy új TV-t, ami nincs rajta a kompatibilitási listán.
Azt írja az ellenőrző, hogy hívjam fel a support-ot, van magyar telefonszám is.Mit fognak ott nekem mondani?
Összedobnak egy sheet-et és frissítik az adatbázist?
Vagy be tudom én is manuálisan állítani valahogy, ehhez adnak telefonos segítséget? -
Chrys_
addikt
Logitech Harmony 900-hoz kis infó Panasonic TV ki-/bekapcsolásához:
Az általános hiba természetesen nálam is fellépett:
Ha csak a TV-t akarom irányítani és a POWER gombot (ikont a kijelzőn) hosszan nyomva tartom (ehhez van automatikusan hozzátársítva a PowerTOGGLE), akkor minden gond nélkül bekapcsol a TV. Ugyanezen ikon rövid nyomása esetén pedig kikapcsol. Viszont egy activity esetén sajnos már nem működik a bekapcsolás. Visszább olvasva láttam, hogy valaki (talán zsigus) írt a supportnak és aktiváltak egy duration-t a setupjában, de én találtam egy másik megoldást is:
Nem azt kell az eszköz beállításánál kiválasztani, hogy a be-/kikapcsolás az eredeti távirányítón 1 gombbal történik, hanem szeparált vezérléssel (PowerON és PowerOFF). Ilyenkor a két gombhoz külön-külön már állítható a DURATION, amely mindkét esetben 1000ms-n van, ami nálam a TV-t rendesen működteti, nem kellett átállítanom. Ezzel a beállítással már az "activities" is mennek. Ez a két gomb alapesetben is megtalálható a vezérlő ikonok között, mint ON és OFF, függetlenül attól, hogy milyen típusú vezérlést (egy- vagy többgombos power kapcsolás) adtunk meg a készülék beállításakor.
-
TCr
veterán
Sajnos nem találtam meg, hogy hol lehet ezt beállítani.
Azt elfelejtetem leírni, hogy kikapcsolt állapotról van szó.Vagyis mondjuk ha a STB-ot néztem utoljára és úgy kapcsoltam ki az "all off" gombbal, majd bekapcsolásnál a médialejátszó aktivitást nyomom meg, akkor a médialejátszót ugyan bekapcsolja, de a tv és az erősítő marad a STB csatornáján.
Be lehet azt állítani, hogy bekapcsolásnál egyből az adott activity-nek megfelelő csatornákra kapcsolja a tv-t és az erősítőt és ne az utolsó állapotot indítsa?
-
Skynet258
veterán
Nincs, sajna ennyit tud, míg az 555-ös még 15-öt tudott, az újabbak többsége már csak 5-öt. Baromság. Illetve dehogy, üzletpolitika, végülis én is megvettem a Harmony Touch-ot... de attól még kicseszés, annyira nem olcsó egy 600-as sem, hogy ne tudhasson mondjuk minimum 10 eszközt kezelni.
-
rgeorge
addikt
Nem találok irányelveket a témához, így bátran felteszem a kérdést: van mód arra, hogy egy Harmony 600-as 5-nél több eszközt kezeljen?
-
M_o_g_y_i
őstag
Jelenleg melyik a még kapható Harmony távvezérlők közül a "legértelmesebb" választás?
Tudom kicsit általános a kérdés, de a lényeg, hogy nem a leg-leg-über-f@szább kell, hanem amivel egy alap TV-STB-DVD-erősítő (+tuner-CD-magnódeck esetleg) összeállítást kezelni tudok kényelmesen, semmi csicsa nem kell. -
leroyclub
senior tag
Üdv!
Szeretnék venni egy harmony távirányítót. Elöször az 200-at néztem, de ha jol láttam akkor azon csak egy db activity lehet beállítani. Ez valóban igy van? Melyik az ami még nem olyan drága, de legalább 3-4 activityt tud? Illetve olyat pl lehet beállítani hogy kapcsolja át a tv-t egy másik bemenetre a Settopb boxot kapcsolja ki és a Medialejátszót be? -
TCr
veterán
Azt meg lehet csinálni valahogy, hogy az aktivitás gombot lenyomva a tv és az erősítő az adott csatornára kapcsoljon?
Csak bekapcsolnak az eszközök, de az utoljára használt csatornákon maradnak.
(Bekapcsolás után az adott aktivitás gomb újra lenyomása, vagy help gomb használata megoldja a dolgot.) -
Rick4
félisten
Mondjuk az se hátrány, szerintem a nagy profitból tellhet is ennyire, igaz, jó cuccokat csinálnak, lehet érte annyit kérni amennyit nem szégyellnek. Köszi az infókat.
Elsőre egyébként azt gondoltam, hogy úgy megy ez mint pl a vinyóknál, szólok hogy vacakol, levonja a számlámról az új árát, visszaküldöm a régit, majd mikor hozzájuk odaért, visszakapom a pénzt. De ez még egyszerűbb. -
bon
őstag
Pontosan, nekem is van még csere után egy újraindulgató, de végül is használható 650-esem, kifogástalan állapotba, mert két hónap után cseréltettem.
Amúgy ha véletlenül nem garis a termék és bedöglött akkor is érdemes írni nekik, hogy szeretnéd megcsináltatni de mivel nincs szervíz így nem lehet és küldenek egy 50%-os kupont az adott termékcsoportra. -
-
Rosep
senior tag
-
Rick4
félisten
Srácok!
Gariról, ill annak elintézéséről tudni valamit? Most vettem elő a garipapírt, 13 hónapos a harmony700-asom és egy ideje nehezen megy a sárga gomb, il a hangerő- csati fel-le gombokról eléggé lekopott a festék a sarkakon, előbbi mindenképp garis dolog, olvastam, 2 év van rá, a kisker 1-et adott, asszem jobb is ez így. De hogy intézik a garit? Megszoktam már a távot (nem volt nehéz) tehát nem szeretnék sokáig a gyári távokkal vacakolni.Egyébként akit érdekel bő egy év tapasztalata, nekem 6 eszközt vezérel két profillal (tévézés, filmezés) és rendben dogozik, semmi meglepetés, talán annyi, hogy valamiért nem tudom a profilbeállításnál a kikapcsolásokat jól megcsinálni, a tévém nem mindig kapcsol ki, de ez tuti az én hibám, azonban két gombnyomás és kész, nem vergődtem vele.. Meg 7-10 naponta töltőre kel dugni pár órára, ezen kívül semmit rossz.
-
Rosep
senior tag
Van egy 300-as távom. Vettem egy új TV-t és rá szeretném tölteni. Nem hiszem el, hogy még mindig nem lehet megadni új eszköz létrehozásakor, hogy melyik gombra tegye (TV, DVD).
-
buci30
addikt
Vettem egy Harmony 300-at Hetfon jonn mar varom remelem jo lesz mindenhez :-)
-
Skynet258
veterán
válasz
zsirfecske #638 üzenetére
Na hát ezért nem tudom mit fogok venni ha ez elhalálozik.
Mondjuk még elég új a most használt One Touch, és a szekrényben van egy kijelzőhibás One+ is (amihez kb. sosem szerzek kijelzőt ahogy láttam...), de a fontosabb kérdés az, hogy a szervereket mennyire hagyják békén (anélkül ugyebár halott dolog lenne az egész). De azért a Logi-t igen jó cégnek ismertem meg az idők során, csak nem lövik ki a gépeket.
-
kovy79
őstag
válasz
zsirfecske #638 üzenetére
Én is nemrég vettem a 600-t, és teljesen azonos véleményen vagyok, mint te.
Remélem hasonlóan jó terméktámogatással viszi tovább a Harmony-kat a leendő tulaj! -
zsirfecske
addikt
hát én most elsőre teljesen eldobtam az agyam. harmony 700, kicsomagol, elem be, pc-re rádug és szájtátás. a webes felületen 20 perc alatt beállítottam úgy, hogy van 5 eszköz (tv, upc mediabox, hangcucc, médialejátszó és micro hifi), 4 activity (tv nézés, filmnézés, zenehallgatás és zenehallgatás bluetooth-on) és minden alapfunkció elsőre működik ahogy azt elképzeltem és nem kellett szenvedni érte, sőt a szoftver 100%-ban ismerte a hardvereket (2-8 éves eszközök, bőven nem a legújabbak és leggyakoribbak) és 100%-ban jó felajánlásokat tett. sőt, ebben már benne volt a kedvenc tv csatornák beállítása ikonokkal (iconharmony.com-ról) együtt! teljesen kész vagyok, a kezem ügyében sose lévő 5 eddigi távirányó mehet a levesbe. innentől tévénézéshez 1 gombnyomásra bekapcsol a tv/mediabox/hangcucc majd egy gombnyomásra átállok filmnézés módba, tv bemenetváltással, mediabox kikapcsolással, médialejátszó bekapcsolással! ez egyszerűen megfizethetetlen, ráadásul 20 perc beállítás után!
szóval elsőre 10/10, de ez gondolom idővel lemegy majd 9-re, ahogy kijönnek az apróságok. pl külsőre is király a cucc, kényelmes is, viszont az már látszik hogy a hátsó bevonat túl csúszósra sikeredett. viszont ezt bőven ellensúlyozza a kézbevételre automatikus ki/be kapcsolás, a háttérvilágítás(!) és a tökéletes kényelem.
szóval biztosan kár lenne a márkáért, ezt már most tisztán látom.
-
Skynet258
veterán
válasz
zsirfecske #636 üzenetére
Én örülnék ha valami épkézláb gyártó venné meg a dolgot, mert ha nem lesz Harmony, nem tudom mit fogok használni.
Így az évek alatt baromira megszoktam...
-
kovy79
őstag
Na, megnéztem. Úgy megoldható, hogy az ember beállít valamilyen eszközt (mindegy, hogy mit), majd a gombokat, egyenként újratanítja.
Más: jól nézem, hogy net kapcsolat nélkül még ez a tanító funkció sem megy, mivel be kell lépni a Logitech-es hozzáférésemmel? Enélkül el sem indul a program?
-
Skynet258
veterán
válasz
zsirfecske #633 üzenetére
Ja, hogy ilyen faszányos a rendszerük...
De meg is tudtad venni annyiért? Tehát rendelted, kifizetted, elhoztad? Mert akkor jól jártál, bármit is bénáztak itt össze vissza.
-
Skynet258
veterán
válasz
zsirfecske #631 üzenetére
Akkor most nem ugyanarról beszélünk mint amit linkeltem?
-
Skynet258
veterán
válasz
zsirfecske #628 üzenetére
Meg lehet találni, de szerintük november óta nem árulták...
-
buci30
addikt
Sőt még két oldalon lehetett kapni árukeresőn meglett 13 és 15ért de az oldalakról már leszedték
Ez gyors akció volt -
fPApi
őstag
válasz
zsirfecske #626 üzenetére
Vagy azért olcsó, mert ott van rajta a golyó ütötte lyuk (hiszen lőtted)!
-
zsirfecske
addikt
sziasztok, lassan én is csatlakozom a fórumhoz, ugyanis tegnap lőttem az iponnál egy harmony 700-at 13 700 ft-ért
lehet amiatt esett ennyit az ára, hogy a logitech kijelentette, hogy dobja a távirányító üzletágat? vagy csak elcsesztek valamit? mondjuk nekem mindegy, 5 idegesítő távirányítót váltanék ki vele, már évek óta nézem ezeket de eddig baromi drága volt mind. akit érdekel csekkolja az ipont, hátha lesz még.
szóval ha lesz kérdésem vagy tapasztalatom, megírom itt.
-
kovy79
őstag
Tudna valaki segíteni, hogy Harmony 600 esetén hol a búbánatban keressem a "Learn IR" gombot a szoftverben, mert a megadott helyen nincs, én pedig "tanítani" szeretném...
"Select the 1. Devices tab.
Click 2. Learn IR located next to the device you want to control.
Follow the online instructions." -
csizo
aktív tag
Esetleg tud valaki link címet ahol megtudom nézni,hogy Harmony650 irányítja-e a régebbi készülékeimet,vagy hol tudom megnézni a kompatibilis listát.
-
fPApi
őstag
Nem tudom volt-e már, de a megismeréshez jó lehet az AVForum-on lévő 5 részes, elég részletes leírás a működésről, beállításról, programozásról:
[link] -
buci30
addikt
Mi a különbség a Logitech Harmony 600 és a Logitech Harmony Remote 600 között?
-
fPApi
őstag
Úgy látszik te vagy az, akire a logitechnél gondoltak, amikor csinálták a rendszert. Sajnos vagyunk páran, akik nem olyanok vagyunk, mint te (szerencsére), így nálunk nem úgy működnek a dolgok (én is már évek óta használom, de az áttöltés nálam is mindig perceket vett igénybe, webes felületen is).
-
TCr
veterán
válasz
Skynet258 #610 üzenetére
A szoftvert még nem használtam, de szerintem nem is fogom.
Mindent megtaláltam az online felületen, ami a teljes beállításhoz kell.
Van esetleg a szoftverben valami, amit az online nem tud?Degeczi: a szinkronizációra gondolsz?
Nálam az 600-as online felületen max. 10 másodperc alatt megcsinálja. -
Degeczi
nagyúr
a NiMh ceruzaakksi névleg 1.2V, amivel hosszú távon lehet számolni
(frissen feltöltve 1.4V körüli értéken vannak)ez szinte minden eszköznek tökéletesen elég - hiszen az elem is csak indul 1.5V fölöttről: utána az is esik, nem lehet végig annyira számítani
így aztán valóban nagyítóval kell keresni az olyan elemes cuccokat, amik ne működnének ceruzaakkuval
(az egyetlen fontos különbség, h az elem feszültsége nagyjából egyenletesen csökken a kisülés alatt, a NiMh akku pedig nagyon sokáig marad 1.2V környékén, majd hirtelen kezd esni: ezért az egyetlen gyakorlati nyűg többnyire csak az, h megbízhatatlan a töltöttség jelzése akkuval)
ami viszont fontos egy viszonylag keveset használt eszköznél, mint a távvezérlő: ne nagy kapacitású, hanem alacsony önkisülésű akku legyen!
egy hagyományos NiMh akku pár hét alatt használat nélkül is sokat merül, az új (nem sokkal drágább, és pl. a Lidiben is többször lehetett már alacsony önkisülésű, jó minőségű akkukat kapni) típusokkal már nincs ilyen gond -
Skynet258
veterán
Amiket leírtál, elég alap igények, szerintem itt nem fogsz sokat szívni vele - bár az előző kérdésed azért elgondolkodtat engem is, hogy biztosan a Harmony a neked való eszköz (
), ezzel együtt vedd meg bátran, vagyunk itt többen akik segítünk, szóval max elakadni tudsz, végleg feladni nem.
Sokan használjuk viszonylag komplex módon, nálam 6 eszközt kezel pl., itt már azért néha tényleg el lehet időzni. De most ilyen, hogy hangerőt/csatornát váltson, meg belépni az stb menüjébe... ez nagyon alap dolog tényleg, nem lesz ott gond.
TCr: az online felület már valóban sokkal jobb, de a szoftver... az valami rémálom néha.
-
Flashget
félisten
válasz
Flashget #571 üzenetére
Sziasztok.
Nos IR-n keresztűl a gyári távkapcsolóról okosítottam a Harmonyt, de így sem működik jól a Teletext és a váltó gomb.
Teletext esetében a képre rárakja a textet és elvben még1 nyomással eltüntetné a képet a háttérből, hogy olvasható legyen. Na ez nem történik meg.
Csatorna váltásnál megjelenik a két vízszintes vonal és várja, hogy beüssék pl. 2 és 3 vagyis 23. De hiába nyomja a számgombokat nem történik semmi.
Hétvégén lesz egy menetem megint, mert legalább tudom IE9 és online. -
fPApi
őstag
"Ez így van, de ami ennyire univerzális, annak sajnos ez az árnyoldala. Viszont használati értékét tekintve mindenképpen megéri az a pár nap, amíg finomhangolod..."
Egyrészt igen, egyetértek, másrészt ez nem az univerzalitás-ból fakad, hanem abból, hogy a szoftver készítője megelégedett, amikor már minden funkció működött és nem vette a fáradságot, hogy kicsit "barátibbá" szabja a felületet, beállításokat (minden beállítható/megoldható, csak mire megtalálod ...).
-
ZooLee
senior tag
Nem ugyanaz! Az elem 1,5 voltos, az akksi 1,2V. Ez négy darab esetén már 0,8V feszültségesés,a mi gond lehet bizonyos eszközöknél.
Namost a Harmony (525/555) nem ez az eszköz
tökéletesen elműködik 3db AAA-s akksiról, évek óta így használom. kb. 3 hónapig bírja egy töltéssel, utána egy éjszaka alatt töltődik, majd mehet tovább.
(#601) fPApi : Tehát én azt mondom, hogy ez az egyik legjobb rendszer, csak az ember legyen elég kitartó.
Ez így van, de ami ennyire univerzális, annak sajnos ez az árnyoldala. Viszont használati értékét tekintve mindenképpen megéri az a pár nap, amíg finomhangolod...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- Mars Gaming MK60W 60% Mechanikus Blue Switches Gamer Billentyűzet Spanyol Kiosztás
- 2019 - BMW I3S 120Ah
- ASUS ROG Strix G15 144Hz / AMD Ryzen 5 / RTX 3050Ti / 16GB RAM / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1135G7 16/256 Retina
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest