Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gabesz87

veterán

Megvan már pár hónapja a 650-es távirányítóm, de még mindig nem értek pár dolgot. Nem tudom, én bénázok-e, vagy a távirányító hibás. Be van állítva egy TV, meg egy filmezés activity. Előbbinél bekapcsolja a TV-t, hangprojektort, STB-ot, és persze mindent megfelelő bemenetre állít. Viszont a hangprojektor sosem kapcsol be, azt mindig külön kell. Vagy nem tudom, hogy kikapcsolásnál nem kapcsolja ki, és azért, passz. Továbbá, ha átváltok csak TV-re, a jobbra nyíl meghal. TV alatt egyszerűen nem működik a jobbra gomb. Be van állítva pedig a TV az adatbázisból, szóval nyilván az ilyen alapvető funkciókat alapból tudnia kéne, de én az összes gombot manuálisan megtaníttattam neki külön! De hiába. Ugyanez van a piros felvétel gombbal. Activityben be van állítva, hogy a STB felvétel funkcióját kövesse, de nem csinálja. Néha így inkább nyűg, mint könnyebbség a táv. Szeretem a háttérvilágítást, meg hogy nem kell 4 távért nyúlkálni, de amikor Activityből Device-re (vagy fordítva) kell váltani, és emiatt kell nyomkodni csomót, az már nem annyira könnyebbség.

Új hozzászólás Aktív témák