- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
erzol
őstag
Köszönöm a segítséget, de nem találok olyan menüpontokat, amit írtál. Pc-n a harmony remote 7.7-et használom egy 555-el. Tv activity fülön 3 lehetőségem van: settings, troubleshoot, customize buttons. Egyik pontban sincs add step lehetőség. Settingsben 5 lehetőség van:
ellenőrizni a beállítást, cserélni a beállítást, hibaelhárítás, átnevezés, bekapcsolási sorrend csere. Itt állt meg nálam a tudomány... -
erzol
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni:
Sikeresen létrehoztam egy tv nézés activity-t. (Tv bekapcsol - sat tv box bekapcsol- erősítő bekapcsol - minden hibátlanul megy.)
Szeretnék az egész sorozat végére tenni egy sárga gomb parancsot (Ez aktiválja a sat tv beltérijén a kedvencek csatorna választékot.) Hogy tudnám ezt hozzáadni?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Jól jönne egy lépésről-lépésre info... -
Ispy
nagyúr
-
Ispy
nagyúr
Én egyébként nagyon szeretem a touchot, a hangerő fel is működik, csak ki kell tapasztalni a nyomáspontját (persze lehet, hogy előbb-utóbb megmakkan), de ahogy olvastam a leírásod a philips sem az a tökéletes megoldás. Kérdés, hogy 1-2-3 év múlva lesz-e még egyáltalán harmony.
-
Rick4
félisten
Az usából tudok még hozni, de azok sincsenek jó áron, 2012 februárban 18-ért vettem itthon a 700-ast hivatalos üzletben, most kb 35-ből lenne meg ugyanez, (persze akkor 220 volt a $, most meg majdnem 290), viszont tegnap ebből az eszmecseréből adódóan eszembe is jutott, hogy a harmony 700-ast nem használom egy éve, talán el kellene adnom, mert itt a touch, feltettem az apróba, ma elvitték. Nem sok ilyen cucc van, és én is gondban leszek, ha ez megadja magát.
-
kissdani
senior tag
válasz
Degeczi #1087 üzenetére
Sziasztok egy olyan kérdésem volna hogy mi a külömbség a LOGITECH Harmony Ultimate One Touch Screen IR és a LOGITECH Harmony Touch
között? -
Degeczi
nagyúr
-
Rick4
félisten
válasz
Degeczi #1076 üzenetére
Elképzelhető, nekem csak a sajátjaimmal vannak tapasztalataim, még a topicjába sem járok, beállítottam mindent, és használom, pár hónapja is csak úgy derült ki, hogy van valami frissítés, hogy rádugtam egy új készülék érkezése miatt a gépre. Most körbenéztem, de azalatt a 3 perc alatt ezt az egyet találtam, aminek hiányzik ez a funkciója.
-
Degeczi
nagyúr
Igen, arról az egyről sokszor volt már szó, h nem joggal tartozik a Harmony családba.
De "jobb Harmony"-nak mondjuk a "One" vagy "Touch"-ot lehet hívni, márpedig pl. a gagyi 525/555 is éppúgy kezeli az activity-ket (sőt, vmivel jobban, mert az 555-ön még léteztek "picture" és "sound" gombok, amikkel nagyon praktikus volt a gyors, ideiglenes átváltás a TV ill. az erősítő parancskészletére) -
Rick4
félisten
válasz
Degeczi #1071 üzenetére
Szerintem is, ezért is válaszoltak a kérdésre azt, amit.
ispy: most tettem fel a régi Harmony 700-ast a jófogásra, annak is ilyen gondja volt, szerintem csak annyi van, mint az összes távval, por, kaja, kóla kerül bele, és ezek összeállnak a hangerőgomb ellenében.
Ki kellene takarítani.
-
Rick4
félisten
válasz
Gabesz87 #1066 üzenetére
Nekem egy harmony touch-om van, előtte egy harmony 700-asom volt, van már 4 év tapasztalatom, ha ezzel történik valami, akkor a következő is harmony lesz. SAok eszközzel használtam már, de ilyenbe nem futottam bele, ennek elég egyszerű oka van. Mivel minden eszközben más a távirányítás kódja, ilyenre szinte nem lesz esély sem, mint ahogy egy samsung tv nem viszi semmilyen gombkombinációban a pioneer erősítőt, úgy nem lesz átjárható az út az LG tv és a sony cd játszó között sem.
Sőt, a jobb harmnoyknál ( az enyém pl érintőképernyős, színes lcd kijelzős) létezik egy olyan funkció, hogy activity. Ez arra jó, hogy akkor is azt érezd, hogy egy táv van a kezedben, mikor tényleg egy táv van a kezedben. Rányomok a tévézés activityre, ekkor bekapcsolja az erősítőt, és átteszi a tv/sat bemenetre, bekapcsolja a műholdvevőmet, és bekapcsolja a projektort.
Ezt még talán tudja akármelyik, de a lényeg most jön.
Ha filmezni akarok, akkor bekapcsolja az erődítőt, és átrakja a BD bemenetre, bekapcsolja a blu ray lejátszót, és bekapcsolja a projektort, de ami igazán tuti, hogy a vezérlőgombokkal a blu ray lejátszót irányítom, a hangerőgombbal viszont az erősítőt vezérlem, (mivel az 5.1-es hang lekeverés nélkül megy HDMI-n az erősítőbe, a blu ray-en hangerőszabályzás sincs.
Emellett minden eszköz bekapcsolásakor lehet bemenetet választani, külön gombokat, funkciókat hozzáadni, az lcd-n a funkciósorrendet változtatni, de a háttérképet is le tudom sajátra cserélni, automatán, vagy gyerekzárra is tehetem a távot, stb stb stb...
Persze ez az 50K fölötti kategória, de hidd el, megéri, mindent visz, előre lekeresheted a különleges cuccokat is a logitech adatbázisban, ha nem lenne benne, akkor meg a saját távjáról feltanítod.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Gabesz87 #1066 üzenetére
Hogyan tudná már kiküszöbölni? Ehhez magán az eszközön (TV, erősítő) kellene változtatni...
Egyetlen esély, ha ismer az adott készülék más parancsot is az összeakadó helyett, és azt alkalmazni - de ennek kicsi a valószínűsége (bár szerencsére az összeakadásé is. Nagyon, nagyon ritka lehet) -
Gabesz87
veterán
Ismerősömnek szintén megtetszett a Harmony távja, csak benne egy olyan krédés merült fel, hogy mi van akkor, ha alapból az egyik eszköz távjának egy funkciója zavarja a másik eszköz valamelyik funkcióját. Ergo gondolom u.a. az infra jel. Pl. ha a TV-n hangerőt akar emelni, a Hi-Fi meg átvált AUX-ról CD bemenetre. Na a Harmonyval ez hogy működik? Ez valahogy ki van küszöbölve, vagy megmaradna ugyanez a zavaró tényező?
-
batagy
őstag
válasz
Degeczi #1064 üzenetére
Igen azt az imént néztem, hogy írtad. De abból még nem volt 100% világos, hogy az "egész panelt borító fólia " most a panel része vagy különválasztható. Tehát ha beszerzek egy másik távot, akkor abból mondjuk ez a fólia nem emelhető át az enyémbe. De így hogy megerősítetted, akkor biztos nem.
Kösz!
-
Degeczi
nagyúr
Már az ősszel is írtam pont neked, h nem.
-
batagy
őstag
A linkelt hozzászólásban írod :
"Eddig egy Logitech Harmony 525 taviranyitot hasznaltam, ... Szetszedtem, de valoban, nagyon nem lehet javitani. "A gombok és az áramköri panel egyben van az 525/555-ben? Semmilyen módon nem lehet cserélni? mondjuk pl. az összes gombot egyszerre?
-
Ispy
nagyúr
Nem tudom ki az a hülye aki megveszi 50k-ért (rajtam kívül
), 2 éve még úgy volt, hogy eladják az egész kocerájt.
Egyébkén az, hogy van egy szűk réteg, aki a lidl-ben kapható 5k kívül hajlandó ilyet venni, még nem jelenit azt, hogy globálisan megéri csinálni. Jól menő üzletet nem szoktak abbahagyni.
-
Gabesz87
veterán
Értem. OK, csak nem igazán akarok ennyit költeni rá. Használtan nem látok belőle sehol. És ha már az 525 nem, akkor a 350 milyen? Kijelzőn kívül mi a különbség? Nekem igazából fő funkciókra szerintem a 350 is megfelelne. Csak a bill.világítás kérdés, meg esetleg az, hogy 1-1 funkciót be lehet-e programozni, szóval tanítható legyen valamelyest.
-
Gabesz87
veterán
Sziasztok. Tervezem, hogy beszerzek végre egy Harmony-t, mert egyre csak gyűlnek a távirányítók
Nem nagyon vágom őket sajna, ezért gondoltam, megkérdezem, szerintetek melyik jobb választás, újonnan egy 350, vagy használtan 525? Nem tudom, ezeknek van-e háttérvilágítása (világító bill.), de az nem volna hátrány! 1 TV-t, STB-ot, media player-t, soundbar-t, és nagy ritkán DVD lejátszót vezérelnék vele. -
Killer01
őstag
Sziasztok (talán jár erre valaki
),
a 350-es Harmony érdekelne. Látom hogy 8 eszközt vezérel, itt lehet olyan is, hogy pl 4 set top box + 4 médialejátszó? vagy el van osztva, hogy 1 tv; 1 erősítő stb. Lehet láma a kérdés, eddig csak lidlis (one for all essence 4) használtam. -
Ispy
nagyúr
Szívás, sajnos úgy néz ki, hogy a 650-en valamiért nincsen ilyen opció
-
Zebu
addikt
De jó cucc.
Aktivitások sorrendjét lehet változtatni valahogy?
-
Gombinyó
őstag
-
Magga
aktív tag
válasz
Gombinyó #1027 üzenetére
Mikor én váltottam távot 785-ről One-ra, akkor ahhoz szoftvert is kellett cserélni és volt importálás!
A részletekre nem emlékszem, de feldobott agy ablakot, hogy jelentkezzek be (lehet a MyHarmony-hoz újy accountot regisztráltam), majd néhány perc gondolkodás után a One-on voltak a korábban 785-ön lévő beállításaim. -
Gombinyó
őstag
-
blg
senior tag
válasz
Gombinyó #1023 üzenetére
csak az a baj, hogy nem lehet a régi programról az újra átmigrálni a beállíásokat, tehát aki a Harmony Remote 7.7.0-val programozta korábban a távot, és nem akarja a újból a nulláról kezdeni, annak maradnia kell ennél a proginál.
Amúgy nekem korábban egy 555-öm volt, ami 15 eszközt tud kezelni, és több eszköz is volt felvéve, mint 5, majd váltottam 650-re, és rá tudtam tölteni az előző beállításait, tehát Harmony Remote 7.7.0-t használva is 5-nél több eszközöm van.
-
Zebu
addikt
Jah, megerősítették:
Previously Harmony 650 remotes were using Harmony Remote Software and there it was possible to add 5 devices only.
Currently Harmony 650 remotes are using myharmony.com interface and it allows to add 8 devices.
In our current selection the P/N is being marked as 915-000229.
915-000161 should behave the same way, at it is related to firmware and interface, not the remote hardware. So both numbers can handle 8 devices, 5 devices is old information. -
Zebu
addikt
Itt a válasz, 8 eszköz:
Thank you for contacting Logitech.
My name is Harri K., I understand that you would like assistance with your Harmony 650.
Please note that Harmony 650 remote can handle 8 devices.
I was checking our database and couldn't find THOME as a manufacturer.
However under T-Online there are several T-HOME models
Manufacturer Model
T-Online T-HOMEX300TPlease note that Harmony 650 can also learn commands from original remote.
-
Zebu
addikt
hol érdemes venni egyébként? 25 alatt nem nagyon találok
-
Zebu
addikt
350 egyébként mennyiben másabb a 650-hez képest?
-
Zebu
addikt
Sziasztok!
Be szeretnék új0tani egy harmonyt. Nem tudom, hogy 350, vagy 650 legyen. Nem világos, hogy most 5 vagy 8 eszköz kezelhető-e velük. Van hogy ilyet olvasok, van hogy olyat.
T-home settop box vezérelhető lenne vele? Erősítő, TV, és media player megvan a támogatott eszközök listában.
Eddig egy LIDL távirányítót használtam. de meguntam a tan0tgatást és hogy max 150 programozható gomb van rajta. Most fogytam ki belőle....
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Játékos #1010 üzenetére
Sosem végez beolvasást az alkalmazás, mindig csak fölprogramozza, teljesen átírja.
(valószínűleg nem is menne könnyen a beolvasás, mert lefordított kód lehet a távvezérlőkön - és nem is feltétlenül egyforma a különböző típusokon)Ezt arra találták ki, h van egy netes profilod, ott tárolódik minden - akkor is, ha a géped vagy akár a távvezérlőd tönkremegy, ezért nagyon praktikus.
Azt a fiókod kell tehát kell újra fölélesztened, amivel a programozás történt.
-
Játékos
addikt
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy az megoldható, hogy a jelenleg beállított távirányítómat valahogy "beolvassa" a kezelő program? Most jól be van állítva, de a profilomban nincs benne ez a táv (egy másik van helyette), és csak 1-2 gombot szeretnék kicserélni, de ha csatlakoztatom a géphez, akkor az elejéről szeretné kezdeni a program.
Örülnék, ha tudna segyteni valaki.
Köszi! -
Alex91
félisten
Nem tudom, hogy ezt a 525/555 vonalat miert nem folytattak. Jo lenne boven. Csak kicsit tartosabb kivitel, jobb anyaghasznalat kellene.
-
Khelben
nagyúr
Nincs vele gond, persze kinek mi a gyors. Ebben a videóban van pár rész, amikor látszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elden Ring
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Ilyet se láttunk még, 1000-rel promótálja az AMD az X3D-s CPU-it
- iPhone topik
- PlayStation 5
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Építő/felújító topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Nitro AN515 57 15.6" FHD IPS i7-11600H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Egyedi matricák gyártása, akár kis mennyiségben is! Kattints a további infókért.
- Apple MacBook Pro 16" (2021) M1, 32GB RAM, 500GB SSD Csúcskategóriás erő, elérhető áron!
- HP 280 Pro G2 Sff üzleti gép i3/8GB/WIN11
- Üzleti Monitorok (Led, HD, FullHD)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3305
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest