- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Egy óra, két rendszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcitec
addikt
válasz
junkpod #1568 üzenetére
Köszönöm, de tölthető akkuval megye , vagy nem? Azt meg tudná mondani valaki, hogy ha az árat nem nézzük, csupán használati célszerűséget nézve a 650 jobb vagy a 950 illetve miért lehetne jobb mint a másik. Egyébként hasonló esetleges problémás használat okán nem vettem még , mint amiket access_denied is említ, persze értem én meg kell szokni, de ha a megszokás sem adja a mostani használati praktikumot ( ha már a cél a táv. a kezemben van - vakon lehet használni), hát nem tudom ... ( pedig jó lenne csak 1)
-
arcitec
addikt
válasz
junkpod #1537 üzenetére
Köszi , igen így van, mivel az erősítőn zenét mobillal vezérlek (egyébként kiváló az app) ezért gondoltam arra akkor már mobillal mindent. Na de ott nincs gomb ennyi előnye/hátránya van, hogy csak egyféle. Most ott tartok, hogy mivel 100% nem derült ki számomra a 950 érintő/gomb kapcsolata használatra, no meg az ár/használati célszerűsége ami kérdéses. Visszatértem a 650-re(elvileg), egyébként is csak az akku térített el róla, valahogy nem csípném a pár havi elem cserét. Esetleg ha tölthető akkuval is megy.Most is csak azt tudom mondani tesztelni kellene és úgy lehetne dönteni igazán. Amúgy a jelenlegi három gyári kiválóan működik + a mobil
Ha esetleg BF-en lenne valamelyik jól árasítottan, de nem találok ..
-
blg
senior tag
-
Degeczi
nagyúr
és akkor még nem beszéltünk a Pana TV-kre gyakran jellemző problémáról, hogy sok típusuk kb. 1 mp-ig tartó bekapcsolási parancsot várna (és alapban a Harmony nem ad ilyet, állítani pedig nem mindig engedi a parancshosszat. Néha emiatt kell másik Pana TV típust kiválasztani, mint a tényleges, és akkor már lehet változtatni ezt is)
-
junkpod
veterán
hurrá! sikerült megoldani, nem egyszerűek a Panasonic mérnökei az tuti...
Szóval megoldás ha Panasonic DMR EH-67 és Harmony 600 együttműködését szeretnéd. (szerintem bármilyen Panasonic DVD esetében is ez működhet)
probléma: nem vált a Pana megfeleő inputra
ok: az eredeti Pana távon nincs olyan gomb, hogy direkt input kiválasztás csak egy "Drive Select" ami scrollozza az inputokat (DVD->HDD->SD), viszont a készülék ismer ilyen parancsot (mmiért nem rakták ki távra???) íyg tévesen azt hittem, hogy a scrollozós input váltást kell beállítani a Harmony Device settingsben.
megoldás: a Harmony Device Settings, Input settings részében NE a második scrollozós típust válaszd ki hanem az első "direkt választok inputot" típust, erről tovább lépve lesz módod a 3 input választáshoz hozzárendelni a megfelelő parancsokat (Assign command, InputHDD...). Egyébként lemértem bekapcsolás után kb 10mp mire fogad parancsot, főleg ha előtte DVD üzemmódban volt mert elkezdi tekerni a DVD lemezt, tehát egy 11mp Power Input delay elegendő. Viszont ha a bekapcsolás és input váltás után mást is szeretnél csinálni, akkor a listába érdemes beszúrni egy 2mp delay sort és utána a parancsot, különben nem ért a szóból.
tanulság: a Panasonic egy hisztis p.csa
-
ZooLee
senior tag
A 5 sec nagyon kevés, a legtöbb eszköznek ez nem elég. Nekem a TV-nél 8 sec van megadva, de pl. a Wayteq HD95CX-nél már nem is szórakoztam ilyennel, mert kb. 30 másodperc, úgysem várom ki, rátettem az egyik gombra, hogy kézzel el lehessen indítani.
Próbáld még feljebb emelni ezt az időt (egyszerűen nérd le, hogy tényleg mennyi ideig tart a bekapcsolástól míg reagál a menü gombra) és/vagy csinálj egy makrót, amit egy gombnyomással elindíthatsz, ha esetleg mégsem működött volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Forr az AI-láz, az Apple tőzsdei rekordját is túlszárnyalta az NVIDIA
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Aful Explorer
- Lian Li ITX Gamer PC - AMD R5 5600, RX 6700 XT, 16GB, 1TB, Win11 Pro - ELADÓ!
- Újszerű Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro Gari: 25.09
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest